6300 ip var zigg alayımmı sonra acıtmasın? zevkli gibi gelio ama ziggi alsammı bilemedim
Şu an hiç nerf yemediği için çok güzel bir champ. bence alabilirsin vede ondan sıkılana kadar çok rahat bir şekilde Ip kasarsın.
gelecek hafta free.rp almıyosan,6300 biriktirmende zorsa bekle bence.
Nerf merf dinlemedim aldım, çok çok eğlenceli bi' şey bu. Nerf falan dinlemem oynarım bunla.
quote:
Orijinalden alıntı: kinganku
gelecek hafta free.rp almıyosan,6300 biriktirmende zorsa bekle bence.
arkadaşında dediği gibi haftaya bedava. Bence bedavayken dene. Becerebiliyorsan satın al
başlık sakat hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Calyps
başlık sakat hocam
ı q yapınca yarı canı gidiyor zaten ealy yada mid game fark etmez ardından da ulti gg
quote:
Orijinalden alıntı: Maul*
ı q yapınca yarı canı gidiyor zaten ealy yada mid game fark etmez ardından da ulti gg
Olduda bitti maşallah .
Nerf yer bu zatende denememişsin. Ben denememe rağmen Yorick aldım. Yeni patch'le beraber karar vericem. Ayrıca Yorick solotopta op. :P
nerf yiyeceginden %100 eminim tf de ultisiyle herkesin yarı canını bırakıyor..
ulti kulllanımı çok zevkli iyi ward koyarsan blueyu eksik etmezsin üstünde.
Nerf gelecek korkusuyla oyun oynanır mı ya onu buna nerf geldi diyorsunuz yok şu champ artık oynanmaz yok bu champ eski gibi değil... söylediklerinizin çoğuyla oynadım hala gayet güzel killlar alınabiliyor ayrıca ziggs gayet iyi bir hero şahsen bayıldım tam istediğim gibi
quote:
Orijinalden alıntı: JacobTs
Lastgamede o iş olmuyor ışte ayrıca çoğu ziggs ultisini 1 2 tüp canı kalan laneden base gidenleri kaçırmamak için kullanıyor bu yüzden ziggsin sadece ulti range konusunda nerfi olur damage konusunda sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: JacobTs
hocam yalnız arada boşa gidiyor tüm skilleri düzgün kullanman lazım tamam ulti uzak mesafe ama gp gibi tıkla anında düşşün değilki ne kadar uzaksan okadar geç gidiyor o sırada zaten alan küçük düşmanın kaçma olasılığı yüksek.
bence hiç nerf gelmicek ama genede emin olamayız son gelen champ lar arasında en akıllıca hero bu bence ve nerf yemesine gerek yok sanırım.
quote:
başlık sakat hocam
quote:
başlık sakat hocam
ziggi tuttuk
quote:
Orijinalden alıntı: Dakican
quote:
başlık sakat hocam
Hocam Ziggs'in bokunu çıkarttılar her oyunda Ziggs alıyolar sen alma bari. Artık Ranked'da banlıyorum o derece bıktım.
quote:
Orijinalden alıntı: brscngznc
quote:
Orijinalden alıntı: Dakican
quote:
başlık sakat hocam
Hocam Ziggs'in bokunu çıkarttılar her oyunda Ziggs alıyolar sen alma bari. Artık Ranked'da banlıyorum o derece bıktım.
Bu yorumdan sonra ziggi aldım hadi hayırlı olsun :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme