Şimdi Ara

ZİGAVUS ŞARMISAKLI ŞAMPUAN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
11
Favori
141.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yaklaşık 7aydır kullanıyorum ilk yıkamadan itibaren etkisini gösterdi,çok şükür artık sabah kalktığımda yastıkta tek saç teli bile göremiyorum eskiden yığınla olurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 28 Ağustos 2012; 9:16:32 >
  • bu şampuanı en uygun fiyatla nerden alabiliriz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: burjuvaa16

bu şampuanı en uygun fiyatla nerden alabiliriz..

Genel olarak fiyatlar arasında pek fark yok eczane dende aldım markettende aldım hemen hemen aynı fiyatları.
    Belki internet satışı yapan sayfalarda daha uygun olabilir.
  • Arkadaşlar bende bugün itibariyle zigavus şampuan almış bulunuyorum daha hiç denemedim buraya görüşlerimi yazıcam...Ben bide normal sarımsağı başıma sürüyorum onunda saç çıkartığını duydum çoğu çevremdeki insanlar kullanıpta etkisini görenler vede iyi şeyler duyanlar vardı bende kullanmayı karar verdim şimdi hem sarmısaklı şampuan hemde sarmısağı kafama sürüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyPLanet

Arkadaşlar bende bugün itibariyle zigavus şampuan almış bulunuyorum daha hiç denemedim buraya görüşlerimi yazıcam...Ben bide normal sarımsağı başıma sürüyorum onunda saç çıkartığını duydum çoğu çevremdeki insanlar kullanıpta etkisini görenler vede iyi şeyler duyanlar vardı bende kullanmayı karar verdim şimdi hem sarmısaklı şampuan hemde sarmısağı kafama sürüyorum

Etkisini gösterdimi 15gün olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

Arkadaşlar bende bugün itibariyle zigavus şampuan almış bulunuyorum daha hiç denemedim buraya görüşlerimi yazıcam...Ben bide normal sarımsağı başıma sürüyorum onunda saç çıkartığını duydum çoğu çevremdeki insanlar kullanıpta etkisini görenler vede iyi şeyler duyanlar vardı bende kullanmayı karar verdim şimdi hem sarmısaklı şampuan hemde sarmısağı kafama sürüyorum

Sarımsağı kafana nasıl sürüyorsun ve ne kadar bekliyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

Evet kafanı yıkadığında az saç geliyo eline ama küvetin akarını kapattım ne kadar saç dökülmüş görebiliyim diye sonuç idare eder bu şampuanın özelliğimi bilmiyorum elinize saç gelmiyo ama döküyo diye düşünüyorum

• dostum beni reklamcılardan sanma saç dökülme sorunu yaşıyosun galiba bende öyle bitane buldum organik sarımsaklı;http://www.biogreen.com.tr/kurumsal/kaliteyonetmeligi.aspx işte burası ben daha sipariş vermedim eğer sen problemini çözdüysen banada söyle sipariş vermeden önce bugun yarın burdan vermeyi düşünüyorum çünkü cevabınızı bekliyorum iyi akşamlar
  • Zigavus sarımsaklı şampuanı ben 2 senedir kullanıyorum.Kesinlikle öneririm . Dökülmelerim tamamen bitti zigavus kullanmayı bıraksam bile dökülme artık yok.İnşallah formül değiştirmezler.Şuan bence piyasadaki en iyi dökülmeyi kesen şampuan
  • Az önce saglikliveguzel.com isimli bir siteden 450 ml zigavus sarımsaklı extra plus siparişi verdim, 42,72 TL kargo dahil. Bakalım elimize kaç günde ulaşacak. Kullanmaya başladıktan sonra yorumlarımı yazacağım.
  • Sipariş elime bugün itibariyle ulaştı arkadaşlar, sitenin güvenilir olduğunu da söyleyebilirim bu yüzden

Bugünden itibaren kullanmaya başlıyorum. Her gün kullanılması tavsiye ediliyor. Gelişme ve sonuçları hakkında daha sonra yorum yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Sipariş elime bugün itibariyle ulaştı arkadaşlar, sitenin güvenilir olduğunu da söyleyebilirim bu yüzden

Bugünden itibaren kullanmaya başlıyorum. Her gün kullanılması tavsiye ediliyor. Gelişme ve sonuçları hakkında daha sonra yorum yapacağım.

İzlenimlerini bekliyoruz...
  • İlk izlenim olarak kesinlikle zerre kadar sarımsak kokusu gelmediğini söyleyebilirim Arko'nun klasik traş köpüğü gibi kokuyor.

Bioblas şampuanımı ve defne sabunumu kullanmayacağım artık uzun süre. Ama akşamları zeytinyağı ve sarımsak sürsem mi diye düşünüyorum dökülen yerlere, daha sonra da zigavus ile yıkayacağım.
  • 42 lira çok pahalıymış.
  • oha buna verceğiniz parayı biriktirin saç ektirirsiniz insanları nasılda kazıklıyorlar... zaten kelliğin veya saç sorunlarınının çooktan çözüldüğüne çok eminim neleri neleri buluyorlar bunu mu bulamayacaklar bırakın Allah aşkına. ortaya çıkmamasının sebebi ise böyle en ufak topikal jellerden tut saç ekimine şampuanına felan müthiş paralar dönüyor. birilerinin işine gelmez yani. ama 4 5 yıla çözüleceği söyleniyor genede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

oha buna verceğiniz parayı biriktirin saç ektirirsiniz insanları nasılda kazıklıyorlar... zaten kelliğin veya saç sorunlarınının çooktan çözüldüğüne çok eminim neleri neleri buluyorlar bunu mu bulamayacaklar bırakın Allah aşkına. ortaya çıkmamasının sebebi ise böyle en ufak topikal jellerden tut saç ekimine şampuanına felan müthiş paralar dönüyor. birilerinin işine gelmez yani. ama 4 5 yıla çözüleceği söyleniyor genede.

Kelliğin çözümü saç kökü kopyalamada.5 sene sonra piyasada olacakmış.Tabi böyle birşey çıksa bile yayılmasını engellerler.Sadece bir buluş koskoca bir endüstriyi boşa çıkaracak.Bunu kabul edemezler.Bende gerçekçi bir çözüm bekliyorum sabun, şampuan falan filan bunlar temizlik malzemesi saç çıkarmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Kelliğin çözümü saç kökü kopyalamada.5 sene sonra piyasada olacakmış.Tabi böyle birşey çıksa bile yayılmasını engellerler.Sadece bir buluş koskoca bir endüstriyi boşa çıkaracak.Bunu kabul edemezler.Bende gerçekçi bir çözüm bekliyorum sabun, şampuan falan filan bunlar temizlik malzemesi saç çıkarmaz.

birçok çalışma yapılıyor farklı ülkelerde tamamen tarih olacağını söylüyorlar bakalım. ah şu insanların para hırsı.. adamı ömürboyu bir ürüne bağlamaya çalışıyorlar. ama er yada geç bir şekilde çıkacak bu tutamazlar daha fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

birçok çalışma yapılıyor farklı ülkelerde tamamen tarih olacağını söylüyorlar bakalım. ah şu insanların para hırsı.. adamı ömürboyu bir ürüne bağlamaya çalışıyorlar. ama er yada geç bir şekilde çıkacak bu tutamazlar daha fazla.

O ürünlerin hangisi kafasında bir tek tel olmayan adamı fırça gibi saçlara kavuşturmuş ki?2 tel saç çıkıyor saç çıkaran mucize formül oluyor.Kimisi de çare sabun diyor eskiden şampuan olmayan yıllarda kel insan yok muydu sanki?Hepsi sabunla yıkadı ama kel kaldılar.
    Eve almadığım şampuan yok bir işe yaramadılar.Saçlar gidiyor.İçeriklerine bakıyorum neredeyse bulaşık deterjanı gibi.Doğal olanları da saçı temizlemiyor.
    Bu iş genetik herkesin tepesi dökülüyor kimsenin ensesi dökülmüyor.Çaresini ya genetik olarak bulacaklar ya da dediğim yöntemle olacak.

• 42tl exstra olanı normal olanı 29tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: kardinal17

.
    .
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.