Şimdi Ara

Ziegler İcin Ne Kadar Ödenecegi Açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe, sezon sonuna kadar Ziegler'e 800 bin, maç başı 10 bin, Juventus'a da 250 bin euro kiralama bedeli ödeyeceğini KAP'a bildirdi.

Arkadaslar sizcede çok gereksiz bir transfer degilmi 1 milyon Euro dan fazlaya patladı bize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana çok geldi açıkça söylüyorum.
  • Ziegler üstüne para verse halı saha takımında oynatmam, ne gördülerde aldılar merak ediyorum. Ziyan edilen para..
  • sıradan bir transfer işte bedava da olcak hali yoktu ya.
  • abi anlamakta güçlük çekiyorum. yönetime transfer yapmıyor diye kızıyorsunuz para harcayınca da çok verdi diyorsunuz. konuştuğum tüm gsliler daha ne kadar verdiğini ettiğini umursamıyor yönetimlerinin biz didik didik fiyat hesap yapıyoruz. gsliler gibi vurdumduymaz olun demiyorum ama abartmayın. fenerbahçe'de oynayacak çapta adam bırakın da 1 milyon dolarlık olsun.
  • Selçuktan az alıyor olabilir. O zaman helal olsun demek düşer bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

abi anlamakta güçlük çekiyorum. yönetime transfer yapmıyor diye kızıyorsunuz para harcayınca da çok verdi diyorsunuz. konuştuğum tüm gsliler daha ne kadar verdiğini ettiğini umursamıyor yönetimlerinin biz didik didik fiyat hesap yapıyoruz. gsliler gibi vurdumduymaz olun demiyorum ama abartmayın. fenerbahçe'de oynayacak çapta adam bırakın da 1 milyon dolarlık olsun.

Hocam adamlar yıldız getiriyor birakta paranin hesabını yapmasınlar. Ama yukarıdaki arkadasın dediği gibi ziyan edilen para Belhanda transferini 1-2 milyon Euro yüzünden iptal ettiler buna vereceklerine Belhandaya verselerdi keske.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugtim

Selçuktan az alıyor olabilir. O zaman helal olsun demek düşer bize.

Selçuk yıllık 950bin euro alıyor.
  • başka bir konuya attığım mesajın aynısını buraya atıyorum

Caner bir sol bek degil. Hasan ali bir sezonda oynayacagi maci yarim sezonda oynadi kaldiramaz çoğu oyuncu bunu. Ziegler ucuza gelecegini soyledi takimida taniyor.zaten yedek oturacak seside cikmaz.alinmali diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Something

quote:

Parayı çok bulanlar cidden sorunlu. Bugüne kadar aldığımız hangi yabancıya 800 binden az para verdik? Juventus'a da az para vermişiz. Ziegler düz adamdır çok da sevmem ama Selçuk'un 950 bin euro aldığı bir takımda 800 bin Ziegler gibi adam için iyidir. Sampdoria'da yıldızı parlamış Juventus'a transfer olmuş bir şekilde ve Fenerbahçe'de geçirdiği bir sezonda ortalama bir performans göstermiş futbolcudan bahsediyorum. Daha uygun transfer bulun da alalım.

• satın alma opsiyonu ile alınmamış mıydı ?
  • Süper Ligde bir maçın galibiyet primi 1 milyon Tl.

Adam bir maç alır parasını çıkarır. Hasan Ali bir tane isabetli orta açamayan adam. Ziegler onun yanında Roberto Carlos kalır
  • özgür çek yollandıkdan sonra alternatif bir oyuncu kalmadı bildiğim kadarıyla sol bek ıcın
    hak ceza alsa yada sakatlansa cıkıp benmı oynayacaz gecici böyle bir çözüm üretmişler
    özgür çek neden durduk yere yollandı derseniz orda haklısınız tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Böğretmen

özgür çek yollandıkdan sonra alternatif bir oyuncu kalmadı bildiğim kadarıyla sol bek ıcın
    hak ceza alsa yada sakatlansa cıkıp benmı oynayacaz gecici böyle bir çözüm üretmişler

Abi yok. Özgür'ü iki kere izledim gerçekten inanılmaz amatör hatalar yaptı. Yani tek olumlu hareketini görmedim. Öyle kademe hataları pas hataları yaptı ki kumaşını direkt belli etti. Bence hem onun için hem bizim için iyi oldu. O Anadolu takımlarında daha rahat daha özgüvenli oynar mutlu olur biz de daha iyi adamlar buluruz. En azından varsa başka gençleri deneriz.
  • quote:

quote:

quote:

Parayı çok bulanlar cidden sorunlu. Bugüne kadar aldığımız hangi yabancıya 800 binden az para verdik? Juventus'a da az para vermişiz. Ziegler düz adamdır çok da sevmem ama Selçuk'un 950 bin euro aldığı bir takımda 800 bin Ziegler gibi adam için iyidir. Sampdoria'da yıldızı parlamış Juventus'a transfer olmuş bir şekilde ve Fenerbahçe'de geçirdiği bir sezonda ortalama bir performans göstermiş futbolcudan bahsediyorum. Daha uygun transfer bulun da alalım.

Yalnız 800bin euro yarım sezon için. Yılda 1.6m'a denk geliyor ki bence o da normal sayılır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yalnız 800bin euro yarım sezon için. Yılda 1.6m'a denk geliyor ki bence o da normal sayılır.

Çok özür diliyorum yanlış anlamışım ben. O zaman arkadaşlara katılıyorum ücreti 400 bin kadar yüksek. Çok düz adam fazla vermişiz.

• Ziegleri begenen bir benim herhalde

• Ziegler en azından inançlı mücadeleci birisi ve alacağı ücret yeterince iyi.. profesyonel futbolcudan bahsedıyorsunuz ne kadar vereceksınız ? PTT liginde bile seneleık 300 400 bin euro veriliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mujdat.Celik

Ziegler en azından inançlı mücadeleci birisi ve alacağı ücret yeterince iyi.. profesyonel futbolcudan bahsedıyorsunuz ne kadar vereceksınız ? PTT liginde bile seneleık 300 400 bin euro veriliyor..

Sezon sonuna kadar 800 bin. Yarım sezon yani. Bir yıla vurursan 1.600.000.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Böğretmen

özgür çek yollandıkdan sonra alternatif bir oyuncu kalmadı bildiğim kadarıyla sol bek ıcın

Abi yok. Özgür'ü iki kere izledim gerçekten inanılmaz amatör hatalar yaptı. Yani tek olumlu hareketini görmedim. Öyle kademe hataları pas hataları yaptı ki kumaşını direkt belli etti. Bence hem onun için hem bizim için iyi oldu. O Anadolu takımlarında daha rahat daha özgüvenli oynar mutlu olur biz de daha iyi adamlar buluruz. En azından varsa başka gençleri deneriz.

+1 gitmesine gram üzülmemiştim adamda ışık bile yoktu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.