Şimdi Ara

Zieabart yeni araçlara ücretsiz döşeme bakımı yapıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.ziebart.com.tr

    adresinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz, leke önleyici koruma 4 koltuk döşeme yüzeyine uyguluyorlar, kahve, çay gibi lekelerin kalmasını engelleyen bir sprey sanırım.sadece yeni aracı olanlar yararlanabiliyormuş.



  • Herşeyin koruyucu spreyi çıktı , yakında kaza spreyi falan çıkacak , takla atınca perte çıkmasını önler
  • bedava koruma diye sıfır arabanla gidiyorsun

    sonra sana diyorlar yok sıfır araç size bi de diamond gloss yapalım boyayı korusun falan ii diyosun yapalım okadar para verdik arabaya neticede.

    sonra cam filmi yapalım paket indirimi falan yaparız falan filan gelmişken bunuda yapatırım bari diyosun sonra su itici cön cam kaplaması falan derken bi bakıyorsun bedava diye gittiğin yerden 500-600 kagıt para harcamıssın.

    tecrubeyle sabittir
  • çocuklu aileler için gerekli olabilir koltuk koruması...süt dökülür,çocuk çıkarır,mantıklı bana göre...
  • Bunu 2000 yılında da yapıyorlardı. Yeni birşey değil. Ama her markaya yapmıyor veya sadece anlaşma yaptıkları markalara bu hizmeti veriyor. Sadece döşeme bakımı yapmaya gittiğinizde ve parasıyla (!) başka bir koruma (boya, cam, alt, motor vb.) yaptırmadığınızda çok ahım şahım bir hizmet vermeden (garip bir yağlı maddeyi koltuklara sıkıyor, ne yazık ki cam açma düğmelerine ve ayna ayar tuşuna da sıkıyor) sonra seni gönderiyor. Başıma 1 defa geldi, bir daha yaptırmadım, yaptırmadığıma pişman da olmadım, çünkü sıfır aracımın içine sıktığı o yağlı madde kumaş tarafından emildi emilmesine ama palstik parçaların üzerinde çok uzun bir süre durdu ve sıfır araç sevincimi gölgeledi.
  • konuyu açmam iyiolmuş demekki plastik yüzeye yapmasın diye başında beklerim bende.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yenimegan

    konuyu açmam iyiolmuş demekki plastik yüzeye yapmasın diye başında beklerim bende.



    Bazı oto yıkamacılar da cam açma kapama tuşlarının oralara falan tuhaf bir losyon döküyorlar , dezenfektan bir madde heralde ama yapış yapış ve kirli görünüm veriyordu ilk uygulandığında.
  • Para tuzağından başka bişey değil bu gibi yerler.Şuana kadar hiç yaptrmadım yaptırmamda.Adından belli 0 araç.0 aracın bu gibi şeylere ihtiyacı yokki.
  • Ben arabayı alırken banada verdiler bu hediyeden..

    Ziebart'ın koltuk bakım kartı..

    Bakalım 2 - 3 güne gidecegim.

    Amaçları müşteriyi çekmek. Ücretsiz koltuk bakımını yaptırırken, cam filmide çekelim diyecekler boya korumada yapalım diyecekler..
  • 2000 ve 2005 yılında aldığımız arabalarla birlikte randevu vermişlerdi.İki seferde gitmiştik.Tamamen pazarlamaya yönelik birşey.Ortalama 10-15 dk da bitiriyorlar.Bir sprey sıkıp yolluyorlar.Bide cama stikır yapıştırıyorlar.İşlemler sırasında arabanızın başında duramıyorsunuz ve bu süre zarfında size ürünleri hakkında bilgi verip.pazarlamaya çalışıyorlar.
  • bu uygulamayı yaptıran arkadaşım oldu.fakat kahve lekesine benzer bir durum akabi yakın bir günde yine leke bırakmıştı.bu uygulama tamaıyla reklam.ayrıca ben aracıma alt pas koruma düşünüyorum ama ön şartım yaptıkları uygulamayı görmem lazım aksi hiç bir durumda böyle bir müdahele kesinlikle yaptırmam.onların prensipleri varsa benimde prensiplerim var.otopark görevlisine anahtar vermeyeceğim gibi.hiç bir şartta.
    quote:

    Orjinalden alıntı: onr4249

    2000 ve 2005 yılında aldığımız arabalarla birlikte randevu vermişlerdi.İki seferde gitmiştik.Tamamen pazarlamaya yönelik birşey.Ortalama 10-15 dk da bitiriyorlar.Bir sprey sıkıp yolluyorlar.Bide cama stikır yapıştırıyorlar.İşlemler sırasında arabanızın başında duramıyorsunuz ve bu süre zarfında size ürünleri hakkında bilgi verip.pazarlamaya çalışıyorlar.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

    bu uygulamayı yaptıran arkadaşım oldu.fakat kahve lekesine benzer bir durum akabi yakın bir günde yine leke bırakmıştı.bu uygulama tamaıyla reklam.ayrıca ben aracıma alt pas koruma düşünüyorum ama ön şartım yaptıkları uygulamayı görmem lazım aksi hiç bir durumda böyle bir müdahele kesinlikle yaptırmam.onların prensipleri varsa benimde prensiplerim var.otopark görevlisine anahtar vermeyeceğim gibi.hiç bir şartta.
    quote:

    Orjinalden alıntı: onr4249

    2000 ve 2005 yılında aldığımız arabalarla birlikte randevu vermişlerdi.İki seferde gitmiştik.Tamamen pazarlamaya yönelik birşey.Ortalama 10-15 dk da bitiriyorlar.Bir sprey sıkıp yolluyorlar.Bide cama stikır yapıştırıyorlar.İşlemler sırasında arabanızın başında duramıyorsunuz ve bu süre zarfında size ürünleri hakkında bilgi verip.pazarlamaya çalışıyorlar.




    Promosyon amaçlı uygulamanın kesinlikle göstermelik olduğu kanısındayım.Zira ilk gittiğimizde arabanın başında durmak için çok laf etmemize rağmen kullanılar malzemenin solunması durumunda zararlı olabileceği gerekcesiyle arabanın başında duramamıştık.İkınci kez gittiğimizde (araba farklı ve yine promosyon) yine aynı sahneyi yaşadık.Bu sefer ben arabanın yanına indim.Çok fazla yaklaşmadan uygulamayı izledim.Uygulamayı yapan kişi gelişi güzel bir şekilde sprey uygulamayı yaptı.Sprey leme işi 3-4 dk sürdü bir o kadarda malzemenin emilmesini bekledik sonra arabamızı aldık.

    Uygulamayı izlemenizi istemiyorlar dediğim gibi siz arabanızın anahtarını verip görevlinin sunumunu yaptığı reklamları izliyorsunuz.Ses yalıtımı , cam filmi , taş koruma...v.s.Şimdi bir cammekan yapıp sizin izlemenize olanak sağladılarsa bilemem.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.