Şimdi Ara

Zidoo Z9S , Z10 , Z1000 ve UHD 2000 HDR Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1296 Chipsetli ) (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.340
Cevap
33
Favori
191.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki egreat A10 tavsiye edilmiyor o halde :) 1500 tl de iyi fiyattı aslında 8 aylık cihaz cok temiz
    ziddo larda altyazı sorunumu basladı simdi anlamadım
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Altyazı indirme konusununda yaşanan sıkıntıların Zidoo ile alakalı olmadığını önceden de yazmıştım.Çünkü yaşanan sorunlar eğer ki , Zidoo müdahale etmeden düzeliyorsa bunun başka da izahı yok.

Son olarak önceki haftalarda Zidoo'ya mail yazarak ; cihaz yazılımına subtitles.org haricinde alternatif altyazı indirme sisteleri olarak türkcealtyazı ve planetdp'yi de eklemelerini istemiştim.

Firmada yazıştığım sorumlu kişi ; yazdığım bu sitelerin eklenmesi konusunu Zidoo'nun yazılım grubuna ilettiğini belirtmiş bana yazdığı mailde.

" İnşallah eklerler " demekten başka çaremiz de yok şimdilik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gkghçnçö G kullanıcısına yanıt
    Altyazı gösterme ya da oynatma konusunda sıkıntı yok.

Yaşanan sıkıntılar ; izlenecek filme yada diziye manuel altyazı indirme konusunda ve o da bazen yaşanıyor zaten...

• Arkadaşlar ,

Zidoo'nun kendi uygulamasında zaman zaman yaşanan altyazı indirme sıkıntısı , bazı kullanıcılar tarafından Zidoo'nun kendi forumunda da dile getirilmiş ama sebebi konusunda netleşen birşey yok maalesef.Yukarıda da yazdığım gibi bazı kişiler sorunun kendiliğinden çözüldüğünü belirtmiş.

Diğer yandan Zidoo firması kendi web sitesinden ; her yıl Eylül ayında Almanya’nın Berlin şehrinde düzenlenen ve Avrupa’nın en büyük tüketici elektroniği fuarı olarak kabul edilen IFA'ya katılacağını ve 8 ila 11 Eylül tarihleri arasında bu fuarda olacağını duyurmuş.

Bilginize...

Zidoo Z9S , Z10 , Z1000 ve UHD 2000 HDR Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1296 Chipsetli )

• merhabalar elinde temiz kullanılmıs ziddo z10 olan varmı almak isterim
  • Z10 olan var mı ki sana satsın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Arkadaşlar ,

Zidoo'nun kendi uygulamasında zaman zaman yaşanan altyazı indirme sıkıntısı , bazı kullanıcılar tarafından Zidoo'nun kendi forumunda da dile getirilmiş ama sebebi konusunda netleşen birşey yok maalesef.Yukarıda da yazdığım gibi bazı kişiler sorunun kendiliğinden çözüldüğünü belirtmiş.

Diğer yandan Zidoo firması kendi web sitesinden ; her yıl Eylül ayında Almanya’nın Berlin şehrinde düzenlenen ve Avrupa’nın en büyük tüketici elektroniği fuarı olarak kabul edilen IFA'ya katılacağını ve 8 ila 11 Eylül tarihleri arasında bu fuarda olacağını duyurmuş.

Bilginize...

Fuara gidip dövelim mi diyon ne diyon?

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

Z10 olan var mı ki sana satsın?
    ustad merak ediyorum neden z10 alan yok yavv ben sasırdım kaldım daha once z9s vardı sattım sımdı zıddo z10 dusunuyom biliyorum yakın cıhazlar ama tasarım falan cok guzel almalımıyım yada ne yapmalıyım
  • Al resmi distribütörün fiyatı çok yüksek değil millet pahalı diye z9s aldı hep

Misal bende de x20 var 400 dolar verdim imkan varsa en iyisini almak lazım

• quote:

Al resmi distribütörün fiyatı çok yüksek değil millet pahalı diye z9s aldı hep

Misal bende de x20 var 400 dolar verdim imkan varsa en iyisini almak lazım
    sadays ustadım x20 satılıkmı satılıksa bize son ne olur
  • Slm arkadaşlar nas cihazı almayı düşünüyorum tavsiyesi olanlar varmıdr benim aklımda qnap ts431 p2 var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkghçnçö

sadays ustadım x20 satılıkmı satılıksa bize son ne olur

Alıntıları Göster
    Kardeş amfim eski çift hdmi nedeniyle aldım. 2nci hdmi sadece sesi amfiye gönderiyor

oppo 203 bulabilseydim sana satardım ama yok namussuz altın değerinde oldu üretimi bırakınca

• quote:

Kardeş amfim eski çift hdmi nedeniyle aldım. 2nci hdmi sadece sesi amfiye gönderiyor

oppo 203 bulabilseydim sana satardım ama yok namussuz altın değerinde oldu üretimi bırakınca

Alıntıları Göster
    aklında olsun o halde ustadım ben ciddi alıcıyım ama fiyatta önemli tabiiki olaki olsaydı fiyat ne isterdin merak ettiğim için soruyorum
    yani ziddo z10 almaktansa

• 300 dolara verirdim ne yapalım 140 dolar zarar ederiz forumdaşlar için ama oppo zor bulurum ben ümit vermeyeyim ya yok ya olanlar araba parası istiyor üstüne çinliye de 200 dolar firmware için verecez bir de vay anam vay

Bulursan bir z10 al geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 20 Ağustos 2019; 22:5:34 >
    Oppo yerine mevcut AVR'ı satıp üzerine para ekleyip yeni AVR'da alınabilir. Mümkünse HDMI 2.1 destekli bir AVR olsun ki 8K'ya geçince de kullanılabilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Electro-Man -- 20 Ağustos 2019; 22:8:9 >
  • Kardeş benim amacım avryi yükseltip tek hdmi lı medi oynatıci almak değil

ben 4k uhd disk oynatmak istiyorum 4k iso ve mkvler de cabası bunu tek yapan oppo 203 maalesef

Oppo 100 Dolar'lık bir update dosyası ile MKV açıyordu sanırım. 4K Blu-Ray'ler çok pahalı bu arada. Geçen D&R'da gördüm, 200 liraydı.

• Biliyorum ama mecburum ben 4k mkvleri veya isoları geçici izliyorum sonra fiyatları düşünce satın alıyorum disk olarak böylece haram olma düşüncesinden kurtulduğumu sanıyorum ne bileyim belki de kendimi kandırıyorum Allah affetsin

• quote:

300 dolara verirdim ne yapalım 140 dolar zarar ederiz forumdaşlar için ama oppo zor bulurum ben ümit vermeyeyim ya yok ya olanlar araba parası istiyor üstüne çinliye de 200 dolar firmware için verecez bir de vay anam vay

Bulursan bir z10 al geç
    iban verirmisin ustad yarın havale edeyim sayende x20 mimiz olsun degilmi
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.