Şimdi Ara

Zidoo Z9S , Z10 , Z1000 ve UHD 2000 HDR Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1296 Chipsetli ) (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.340
Cevap
34
Favori
185.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Elbette etmem x9s ayarında 1000 tl ederi var içine hdd takılıyor 500 de o etsin 1500 tl 4500 ne ya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

    Cevap için teşekkürler hocam, ağustosa kadar bir zidoo alıyım x9s yada z9s ondan sonra hollandadan o dune ü getirtçem, mevcut amfimde HD sesleri alabilmek için çift hdmi out önemli...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oo

    o zaman 10 numara o getirteceğin Dune o zamana kadar x9s bile işini görür hem daha da ucuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çanak anten bazen iptal oluyor. Haliyle Zidoo Z9s adroid player a hangi (ücretsiz)TV programını yüklemeliyiz ki hd yerel tüm tv kanallarını izleyebilelim? Önerebileceğiniz program ya da programlar konusunda deneyimi olanlar yanıtlarsa sevinirim.

  • someone74 kullanıcısına yanıt
    bu tür soruları pek bilen yok kardeş, geçen gün ben de bir soru sordum gık çıkmadı kimseden ki benim sorduğum soru bundan 1000 kat daha kolaydı, bilsem cevaplardım kusura bakma...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • someone74 kullanıcısına yanıt

    Zidoo'ya bir Android Box gibi yaklaşırsanız hayal kırıklığı yaşarsınız. Zidoo arşivinizdeki filmleri oynatmaya yarayan çok iyi bir medya oynatıcı. Ama Android uygulamalarda (Netflix, YouTube, vesaire..) kullanımı çok konforlu değil.


    Android uygulamalar için Mi Box ya da bütçeyi yükseltebilirseniz Nvidia Shield çok daha güzel bir deneyim sunar. Program olarak ise ben Turkcell TV Plus öneririm. Ama ücretsiz değil.

  • Sorduğunuz soru ; Zidoo'nun Slow motion oynatıp oynatmaması ise mesela ben o mesajınızı okumadım ve siz yazınca geriye gittiğimde yeni gördüm.Demek ki gözden kaçmış.Bu birçok kişi için böyle olmuş olabilir ya da kullanıcıların fikri yoktur, o yüzden yazmamıştır.Bunu kimseden gık çıkmadı diye olumsuzca algılamayın.Konu başlıklarımız oldukça paylaşımcıdır aslında.


    Sorunuza gelirsek ; Zidoo'nun menülerinde Slow Motion oynatma ile ilgili bir seçenek yok.Sadece 2-4-6-8-16 ve 32X hızlarında görüntülü ileri-geri alma seçeneği var o kadar.Ve sanırım sizin kastettiğiniz bu değil...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    olumsuz algılama yok aslında, ben arkadaşlar bilmediği için cevap vermemiştir diye düşünmüştüm, vlc, mx playerla işimi çözdüm ben ama zidooda böyle bir özellik var da ben mi bilmiyorum diye yazmıştım, cevabınız için teşekkürler...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nice sağlıklı bayramlarımız olsun hep birlikte...

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iyi bayramlar arkadaşlar

  • Arkadaşlar merhabalar öncelikle herkese iyi bayramlar dilerim. Elimde Vestel FHD bir tv var. 2 TB HDD içinde de x265 videolar var genellikle HDR, 10 Bit videolarımın çoğuda 3840x1600 ve yaklaşık 20 Mbit/bit civarında bunu haliyle Televizyonumda oynatamıyorum. Şimdi şöyle bir amacım var 4K Remux Bluray ses olarak Dolby veya DTS filmleri tv de izleyebilmek için Zidoo işimi görür mü ?


    Dolby Vision ile işim çok yok amacım 4K Remux takılmadan akıcı bir deneyim ile film izlemek istiyorum evimi küçük bir sinema salonuna olabildiğince en uygun fiyattan çevirmek istiyorum bunu en kolay nasıl yapabilirim ?

  • lazye kullanıcısına yanıt

    Zidoo Z9S işinizi görür.

  • Zidoo'dan çıkan ses ve/veya görüntünün; HDR, Dolby Vision, Dolby Atmos ve eARC özelliği olmayan alıcıya (AVR'ye) aktarımında yaşadığım soruna çare olan "FeinTech VAX01202 HDMI EARC Audio Extractor & Splitter" cihazımı satıyorum (Eğer Tv'niz eARC destekliyor ama ses sisteminiz (Audio Video Receiver-AVR) eARC desteklemiyorsa; sizin ses sisteminizi eARC bağlantılı bir receiver haline getirir. Bu cihaz ile, çok büyük masraflar yaparak yeni bir receiver (AVR) almama gerek kalmamıştı. Ses ve görüntü ayırıcı olarak da kullanabilirsiniz. Görüntü ve/veya sesi çoklu ekrana ve/veya ses sistemlerine dağıtım görevi de yapar.).

    İlgilenenler özelden yazabilir.

    Ses ve görüntü ayırımı konusu daha önce forumda bahsedilmişti, bu kapsamda benim işimi sorunsuzca gördüğü için ihtiyacı olana yardımcı olabilirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shy4434 -- 25 Mayıs 2022; 18:17:49 >




  • Arkadaşlar bende 2017 Nvidia shield var onu satıp Z9S almayı planlıyorum. Arşivimde 4K hdr truhd DTS ma filmler mevcut. LG oled g1 ve denon x1500H avr li bir ev sinema sistemim var. Stream işini TV'den hallediyorum. Sizce Nvidia dan zidoo ya geçilirmi? Zidoo z9s düşünüyorum. Bütçem buna yetiyor şimdilik.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Streamle işi olmayana zidoo öneriyoruz zaten geçilir nvidiadan sonra ilaç gibi gelir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yanıt için aslında z9x arıyorum ama maalesef hiç bir yerde yok. Dolby vision olsaydı daha iyi olurdu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet tv oledken anlamsız olur z9s

    almalmarın obsmart r81i var klon z9x yazılım bile aynı ona bakın amazon.de üzerinden

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Ona baktımda yeterli inceleme ve içerik bulamadım. Güvenemedim yani güncelleme vs olur mu olmaz mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.