Şimdi Ara

Zidoo Z9S , Z10 , Z1000 ve UHD 2000 HDR Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1296 Chipsetli ) (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.340
Cevap
33
Favori
191.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saheemr

Tabiki yardımcı olurum. Ben yapacaksam bana Windows.7 kurulu HDD yada laptop getirmesi lazım. En kötü Windows 7 olmasa bile 2.5 Luk HDD getirsinki ben kurarım gene. Çünkü elimde tek sistem var ve tek HDD var. Biraz da eski ve sorunlu. Windows 7 kurmakta gerçekten çok vaktimi aldı ve zorlandım. Haliyle Windows 10 a dönüş yaptığım için windows 7 sildim. Yada kendisi yapmak isterse her türlü yardımcı olurum.

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Elimde boşta bir laptop var win 7 kurarım ona. Eğer tarifinizle yapabileceğim bir şey ise ben yaparım. Yok daha detaylı teknik bir şey ise durumunuzu yoğunluğunuzu bilmiyorum yardım alabilirsem sizden memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eakarvardar

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Elimde boşta bir laptop var win 7 kurarım ona. Eğer tarifinizle yapabileceğim bir şey ise ben yaparım. Yok daha detaylı teknik bir şey ise durumunuzu yoğunluğunuzu bilmiyorum yardım alabilirsem sizden memnun olurum

Alıntıları Göster

USB ttl kablonuz var ise denersiniz isterseniz. Yada getirirsiniz.. Bana her türlü uyar

• @saheemr

Forum dayanışması bu olsa gerek...

Eyvallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 27 Ocak 2021; 22:38:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

@saheemr

Forum dayanışması bu olsa gerek...

Eyvallah...

Zidoo Z9S , Z10 , Z1000 ve UHD 2000 HDR Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1296 Chipsetli ) Zidoo Z9S , Z10 , Z1000 ve UHD 2000 HDR Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1296 Chipsetli ) 

• quote:

Orijinalden alıntı: saheemr

USB ttl kablonuz var ise denersiniz isterseniz. Yada getirirsiniz.. Bana her türlü uyar

Alıntıları Göster

Dm attım size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eakarvardar -- 27 Ocak 2021; 23:17:16 >
  • @Saheemr Bey ile görüştüm uzaktan desteği ile önce ben deneyeceğim. Kolay gözüküyor ama beceremezsem şayet cihazı kendisine götüreceğim. Destekleriniz için hepinize teşekkürler

• Hadi inşallah kurtulur

• quote:

@Saheemr Bey ile görüştüm uzaktan desteği ile önce ben deneyeceğim. Kolay gözüküyor ama beceremezsem şayet cihazı kendisine götüreceğim. Destekleriniz için hepinize teşekkürler

İnşallah hayırlı haberler alırız cihaz hakkında...Zidoo Z9S , Z10 , Z1000 ve UHD 2000 HDR Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1296 Chipsetli ) 

• Teşekkürler dostlar. Hastayı Sedat Bey'den teslim aldım kablonun gelmesini bekleyeceğim

• Dostlar hasta hayata döndü :) Saheemr sağ olsun tabi. Uzaktan destek ile çözmeye çalıştık ancak denememe rağmen olmadı. Cihazı kendisine götürdüm sağ olsun aynı gün hallettim diye haber verdi. Emeği ve ilgisi için kendisine tekrar teşekkür ediyorum.

Yardımcı olmak için mesaj yazan herkese de teşekkür ederim

Zidoo Z9S , Z10 , Z1000 ve UHD 2000 HDR Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1296 Chipsetli )

• dedim sana hayatta göçmez zidoolar iyi günlerde kullan tekrar geçmiş firmwarelere dönme artık son firmwarei yükle bırak

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

dedim sana hayatta göçmez zidoolar iyi günlerde kullan tekrar geçmiş firmwarelere dönme artık son firmwarei yükle bırak

Teşekkürler saheemr halletti onu da sağ olsun

• Çok geçmiş olsun, herşeyin yoluna girdiğine sevindim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

Çok geçmiş olsun, herşeyin yoluna girdiğine sevindim.

Çok teşekkürler

• quote:

Teşekkürler saheemr halletti onu da sağ olsun

Alıntıları Göster

Zidoo Z9S , Z10 , Z1000 ve UHD 2000 HDR Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1296 Chipsetli ) 

• eakarvardar E kullanıcısına yanıt

Sizin adınıza çok sevindim , hayırlı olsun.

İyi günlerde sağlıkla kullanın...

• saheemr kullanıcısına yanıt

Üstad ,

Ellerine sağlık öncelikle.

Brick olan bir Zidoo'yu bu yöntemle senden başka kurtaran olmadı sanırım forumda yada en azından ben hatırlamıyorum.

Yaptığın işlemle ilgili notların varsa ve paylaşmak ya da tarif etmek istersen seve seve konu başlığının ilk sayfasına eklerim.

Çünkü bu yaptığın işlem Brick olan tüm Zidoo modellerini kurtarmak için geçerli ve çok değerli bir yöntem...Zidoo Z9S , Z10 , Z1000 ve UHD 2000 HDR Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1296 Chipsetli ) 

• quote:

Sizin adınıza çok sevindim , hayırlı olsun.

İyi günlerde sağlıkla kullanın...

Çok teşekkürler

• quote:

Üstad ,

Ellerine sağlık öncelikle.

Brick olan bir Zidoo'yu bu yöntemle senden başka kurtaran olmadı sanırım forumda yada en azından ben hatırlamıyorum.

Yaptığın işlemle ilgili notların varsa ve paylaşmak ya da tarif etmek istersen seve seve konu başlığının ilk sayfasına eklerim.

Çünkü bu yaptığın işlem Brick olan tüm Zidoo modellerini kurtarmak için geçerli ve çok değerli bir yöntem... 

Kafam rahat bir zamanda aklımdakileri güzelce ve anlaşılır şekilde yazıya dökeyim. Yazarım size Zidoo Z9S , Z10 , Z1000 ve UHD 2000 HDR Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1296 Chipsetli ) 

• söz uçar yazı kalır şahane olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.