Şimdi Ara

Zidoo Z9S , Z10 , Z1000 ve UHD 2000 HDR Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1296 Chipsetli ) (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.340
Cevap
32
Favori
198.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Al o zaman zidoodan avrye avrden tvye 2 tane 10 numara olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Yani Z9S ( Hdmi in ) => AVR ( Hdmi in ) => TV ( Hdmi out ) şeklinde mi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 21 Temmuz 2020; 23:43:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mayers! kullanıcısına yanıt
    Zidoo OUT
    Avr IN ve çıkıştan OUT
    Son olarak TV IN

• akancaym kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

• eARC kullanmadım hiç, arkadaşım arc'lerin sorunlu çalıştığını söyledi, TV ve AVR arasında uyum sıkıntısı vb... olabiliyormuş, Denon'un yeni serilerinde sadece 1 adet full 8K destekli HDMI giriş var, bu da ilerde yetersiz gelir(Araya Switch falan konur belki ama kaynak, switch, AVR, TV şeklinde bir bağlantıyla araya 3 farklı HDMI kablo girmek gerekir, bence bu da ses ve görüntü kalitesini olumsuz etkiler) bu yüzden eARC ilerde işimi görür demiştim fakat anladığım kadarıyla arc'nin ipine güvenip kuyuya inilmez. En az 3-4 HDMI'ı 2.1 destekli olan AVR'lar çıkana kadar yeni AVR almamak daha doğru olur galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Electro-Man -- 22 Temmuz 2020; 6:12:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sony 55xf9005 TV, Pioneer VSX-1131 AVR, Philips Hue HDMI Sync Box, Philips Hue Lightstrip Gradient, Polk Audio CSi A6, Heco Victa Prime 702, Polk Audio DSW PRO 550wi, Audio PRO Stage 22, HyperX Revolver S, Xiaomi Mi Box, Zidoo Z9X, Xbox Series X, Playstation 5, Asus RT-AX82U Gaming Router, Thrustmaster T598 Direct Axial Drive Direksiyon Seti
    Music Setup: Rotel RA-12, Monitor Audio Bronze 2, Pro-Ject 1Xpression III Comfort, Zidoo Z9X, Topping D50S
    PC: MAG X870 Motherboard, AMD Ryzen 9 7950X3D, RTX 4070 Ti Super, 64GB Ram
    Apple Mac Mini: M4 Pro, 24GB Ram
    Dell S3422DWG Ultrawide Monitör, Philips Hue Play gradient lightstrip, EverSolo H2 ES9038Q2M DAC, Kanto YU4 Active Speaker, Definitive Technology Descend DN8 Subwoofer, Havit Gamenote GK50 Pro Microphone, APC BGM2200B-GR Gaming Ups
  • The Electro-Man kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an için 8K’nın hiç bir önemi yok zaten. En az 5 yılda olmaz. Ben tamamen 4K özelliklerini kullanacağım. Ayrıca bağlantı döngülerine baktığımızda bana 8K olarak bir giriş, bir çıkış yetiyor. Herhangi bir pc yada konsol kullanmıyorum zaten. Şu an için 8K avr’lere yönelmemin tek sebebi 2020 yılı yeni model olmalarıdır. Earc’lerin özellik olarak artık oturduğunu, sorun çıkarmayacağını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 22 Temmuz 2020; 8:47:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mayers!

Hocam şu an için 8K’nın hiç bir önemi yok zaten. En az 5 yılda olmaz. Ben tamamen 4K özelliklerini kullanacağım. Ayrıca bağlantı döngülerine baktığımızda bana 8K olarak bir giriş, bir çıkış yetiyor. Herhangi bir pc yada konsol kullanmıyorum zaten. Şu an için 8K avr’lere yönelmemin tek sebebi 2020 yılı yeni model olmalarıdır. Earc’lerin özellik olarak artık oturduğunu, sorun çıkarmayacağını düşünüyorum
    Kendim için dedim, cihazı aldım mı en az 10 sene kullanayım istiyorum. 2.1 8K üzerini de destekliyor diye biliyorum.

Sony 55xf9005 TV, Pioneer VSX-1131 AVR, Philips Hue HDMI Sync Box, Philips Hue Lightstrip Gradient, Polk Audio CSi A6, Heco Victa Prime 702, Polk Audio DSW PRO 550wi, Audio PRO Stage 22, HyperX Revolver S, Xiaomi Mi Box, Zidoo Z9X, Xbox Series X, Playstation 5, Asus RT-AX82U Gaming Router, Thrustmaster T598 Direct Axial Drive Direksiyon Seti
    Music Setup: Rotel RA-12, Monitor Audio Bronze 2, Pro-Ject 1Xpression III Comfort, Zidoo Z9X, Topping D50S
    PC: MAG X870 Motherboard, AMD Ryzen 9 7950X3D, RTX 4070 Ti Super, 64GB Ram
    Apple Mac Mini: M4 Pro, 24GB Ram
    Dell S3422DWG Ultrawide Monitör, Philips Hue Play gradient lightstrip, EverSolo H2 ES9038Q2M DAC, Kanto YU4 Active Speaker, Definitive Technology Descend DN8 Subwoofer, Havit Gamenote GK50 Pro Microphone, APC BGM2200B-GR Gaming Ups
  • The Electro-Man kullanıcısına yanıt
    Evet. Av forumda bende okumuştum.HDMI 2.1 8K üzerini destekliyor. 10K’dan bahsediliyor hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 22 Temmuz 2020; 8:49:57 >
  • Selamlar,

Yeni çıkacak olan Zidoo Z9X’de HDMI out çıkışının Earc desteği var mı ?

Özellikler kısmında bu detayı göremedim. Bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 24 Temmuz 2020; 20:1:34 >
  • Media Playerlarda olmaz ki earc yani ses neden bu alete geri dönsün hdmi 2.1 demek istediyseniz değil hdmi 2.0 çıkış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 24 Temmuz 2020; 20:31:15 >
  • Tvlerle Avrler arasında olur mesela Media playeri tvye bağlar earcden avrye ses gönderirsiniz v.s.

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Tamamdır üstad şimdi anladım.Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 24 Temmuz 2020; 20:36:15 >
  • Papirus hocam selamlar uzun zaman oldu iyisindir umarım Zidoo X ne alemde ses var mı

İyiyim çok şükür , yok bir yaramazlık.

Zidoo X için çalışmalar devam ediyor ve şimdilik kesinleşen bir tarih yok maalesef.

Şimdi Zidoo Z9X var firmanın gündeminde ve ilk önce o modeli piyasaya sürmeye odaklanmış durumda...

-- Speakers By Aytekin Erçin -- Marantz PM6003 Stereo Integrated Amplifier
    -- Bykoz Audio Wolfson WM8740 USB DAC -- Daphile Intel NUC
    -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System
  • zidoo sitesine yeni modeller eklemiş.

Z1000 PRO

Z10 PRO

Zidoo Z9S , Z10 , Z1000 ve UHD 2000 HDR Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1296 Chipsetli )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CXath1 -- 26 Temmuz 2020; 13:42:16 >

• CXath1 C kullanıcısına yanıt
    Evet , Haberim var ve bu gelişmeleri çok yakında paylaşacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 26 Temmuz 2020; 13:42:26 >
    -- Speakers By Aytekin Erçin -- Marantz PM6003 Stereo Integrated Amplifier
    -- Bykoz Audio Wolfson WM8740 USB DAC -- Daphile Intel NUC
    -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Uhd2000 pro çıkacak mı hocam. Bilginiz var mı ya da imkanınız varsa sorabilirmisiniz

Orijinalden alıntı: CXath1

zidoo sitesine yeni modeller eklemiş.

Z1000 PRO
    https://www.zidoo.tv/Product/index/model/Z1000+PRO/target/1ZYVZZ4zGQhKKmVViAFMcQ%3D%3D.html

Z10 PRO
    https://www.zidoo.tv/Product/index/model/Z10+PRO/target/7ogeLPHKQt1KKmVViAFMcQ%3D%3D.html

Ulen şöyle aletler yap hdmi in girişini geliştir 4k 60p olsu ama ses pcm olsun çinlinin aklıyla oturup kalkanda suç

• 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.