Şimdi Ara

Zidoo X9S , Zidoo X8 ve Zidoo X10 Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1295 Chipsetli ) (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.634
Cevap
67
Favori
354.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

WEb browsere

192.168....:9091

yazın bakalım sayfayı görüyor musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: HattiHitit

Gitmiyorsa ve ayarlarınız tam ise.

WEb browsere

192.168....:9091

yazın bakalım sayfayı görüyor musunuz

http://192.168.2.1:9091

bağlanmayı reddetti diyor , ayarları birdaha gözden geçireyim
  • Yazdığınız ip zidoonun IP'ine benzemiyor :)
  • PM attım burayı fazla meşgul etmeyelim diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HattiHitit -- 11 Ocak 2018; 21:29:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaziantep75

ben birçok içerik film vs izledim ama bahsettiğiniz hataya hiç denk gelmedim, son versiyon kurulu cihazda

Bu problem var, foruma yazdım biri factory reset yapın demiş, deneme fırsatım olmadı
  • Pm atmam icin numarami oynaylamam lazim, numarayi bursa da eski numaram kayitli numara degistirme hakkim bitti :D mod arkadaslar ayarlarda pm atabilirim yeni numarami ekleyerek, yada teamwiewr linki vereyim siz bakin ben cozemedim bu işi, resete basiyorum resette yapmiyor ayarlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son olarak Zidoo'yu kapatıp açın. Sonra openwrt'ye girin bakalım ayarlarınız duruyor mu?

Olmuyorsa reset atın tekrar deneyin.

System / Backup&Firmware / Perform Reset

yoluyla.

Transmission ipi

192.168.2.60:9091
    olacak siz araya "/" koymuşsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HattiHitit -- 11 Ocak 2018; 22:11:31 >
  • quote:

Son olarak Zidoo'yu kapatıp açın. Sonra openwrt'ye girin bakalım ayarlarınız duruyor mu?

Olmuyorsa reset atın tekrar deneyin.

System / Backup&Firmware / Perform Reset

yoluyla.

ayarları linkini attığım videodaki arkadaş ile aynı yaptım, open web interface bölümü açıldı fakat tıkladığım zaman bağlanılamadı diyor demekki sorun ayarlarda
  • Videodaki arkadaş gibi yapma. Yoksa Zidoo'nun diskine atar ve bir daha o dosyayı nereye kaydetti diye arar durursun.

Ayarları yaptıktan sonra
    Önce Save sonra Save&Aplly

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HattiHitit -- 11 Ocak 2018; 22:19:1 >
  • quote:

Videodaki arkadaş gibi yapma. Yoksa Zidoo'nun diskine atar ve bir daha o dosyayı nereye kaydetti diye arar durursun.

şuan transmission bölümüne girebildim, ayarları tekrar sizin attığınız resimdeki gibi yapıp deniyecm ama deneme olarak turbobit vs gibi platformdan dosya indirmek istediğimde indirmiyor :( sanırım sadece .torrent dosyası indiriyor buraya
  • Teamwivwer kurdum. Şimdi sen yönlendir ne yapacağız.
  • Hocam bu paylaşımı kaldırın bence..

• Team şifresi mi o

Bence buradan da devam edebilirsiniz, bu bilgi paylaşımı oluyor. Ama.yinede siz çözümü yazın daha kolay olur.

• virtue28 kullanıcısına yanıt
    Çözdük küçük bir yer eksik yapılmış :)
  • HattiHitit kullanıcısına yanıt
    usta çok yardımcı oldun teşekkür ederim, araştırmalarının sonucunu bekliyorum bakalım, torrenti halletttik, sıra pc kapalı iken web sitelerinden indirme yapmada :)
  • Bakalım ben NAS'tan yapıyorum. Belki buluruz bir yolunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HattiHitit -- 11 Ocak 2018; 23:24:1 >
  • İyi akşamlar herkese, bende 2 gündür raspberry pi3 üzerinden smb paylaşımı ile uğraşıyorum. Diski paylaşıma açtım, gerekli izinleri verdim, kullanıcı adı / şifre oluşturdum ama zidoo üzerinden o kullanıcı adı / şifreyi girince yanlış şifre diyor. Ben neyi kaçırıyor olabilirim? Nas işlerinde çok acemi olduğumu belirteyim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dousk kullanıcısına yanıt
    Zidoo'yu genel ayarlardan İngizce yap. SMB'den NAS'a gir. İstediğin folderları favorilere at. Sonra Türkçeye dönebilirsin .Şifre İstemez bundan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HattiHitit -- 11 Ocak 2018; 23:59:2 >
  • HattiHitit kullanıcısına yanıt
    Dosya yöneticisi içindeki smb den nas a girmek sanırım? Eğer öyle ise seçtiğim klasörü favori seçerkende şifre soruyor ve orda kalıyorum. İşin garibi kodi/dosya yöneticisi üzerinden nas a ulaşabiliyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dousk kullanıcısına yanıt
    Zidoo'nun dilini İngizce yaptımız mı?
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.