Şimdi Ara

Zidoo X9S , Zidoo X8 ve Zidoo X10 Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1295 Chipsetli ) (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.634
Cevap
67
Favori
352.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zidoo yu AVR den ayırıp asılı olan projektöre direk bağladım istediğim görüntüyü nihayet alabildim.

10 m hdmı kablodan veya onkyo 626 AVR ikilisinden birinde görüntü kayıp veriyor. AVR de video çıkışı bypass ayarlı hiçbir video yu etkileyecek bir işlem ayarlı değil. Hdmı Kablo ttaff dan alındı ama ttaff yoktu satan arkadaş daha iyi diye bunu verdl. Noname kablo high speed ethernet Awg 14 yazıyor.

1080p projeksiyonda kullanılacak 100-150 tl. Civarıi görüntü kaybı vermeyecek bir kablo tavsiyesi olan varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 5 Kasım 2017; 7:20:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Zidoo, bu kablonun 1 metreligi ile Denon x1300w AVR'ye bağlı.

AVR'de yine aynı kablonun 12 metreligi ile Optoma projektore bağlı.

Görüntü oldukça tatminkar.

Ugreen HDMI Kablosu 2.0 4 K 1080 P HDMI HDMI Kablo 5 m 1 m TV LCD laptop için 10 m HDMI Kablo Adaptörü 3D PS3 projektör bilgisayar
    aliexpress.com
    US $3.49 30% OFF|Ugreen HDMI Cable 4K HDMI to HDMI 2.0 Cable Cord for PS4 Apple TV 4K Splitter Switch Box Extender 60Hz Video Cabo Cable HDMI|hdmi cable 5m - AliExpress
    http://s.aliexpress.com/qeQFNZ3Y

(from AliExpress Android)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalgezgin -- 5 Kasım 2017; 7:56:28 >

• Çok sağolun tesadüfe bakın 11.11 için aynı kabloyu AliExpress ugreen mağazasından sepete eklemiştim ama ama kalitesinden emin değildim.

10 mt ve üzerinde normal teknoloji verimsiz

www.amazon.com
    Amazon.com: Fiber HDMI Cable RUIPRO 4K60HZ HDR 50 feet Light Speed HDMI2.0b Cable, Supports 18.2 Gbps, ARC, HDR10, Dolby Vision, HDCP2.2, 4:4:4, Ultra Slim and Flexible HDMI Optic Cable with Optic Technology 15m: Electronics
    https://www.amazon.com/gp/product/B01N6HM1RL/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Bu gerekli bu kablo fiber ister 10 ister 20 fakr etmiyor

• 10 m. 160 dolar. Aslında almaya değer birkere al tam olsun ama fiyat benim için yüksek geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

10 m. 160 dolar. Aslında almaya değer birkere al tam olsun ama fiyat benim için yüksek geldi.

Belki düşer 11 11 dediğiniz mevzuda

• Olabilir o zaman bakarım ama ne kadar düşebilirki.

Dikkat edilmesi gereken birşey var ki bu kablonun (ugreen) 10m üzerinde hdmi 2.0 desteğiyle yok. Benim malesef 12 m almam gerekiyordu. Siz 9 yada azami 10m alırsanız memnun kalırsınız. Ugreen marka "A" sınıfı bir üretici olmasa da ürünleri ekonomi severlerin ulaşabileceği en yüksek kalitede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalgezgin -- 5 Kasım 2017; 16:0:5 >
  • 4K olarak kullanmıyacağım için sorun olmaz. 10 m. bana yetiyor. Ugreen şarj aksesuarları için iyi olduğunu biliyordum ama hdmı de şüphem vardı. Eray Çelik arkadaşımızda güzel kablo önerdi ama biraz pahalı.

4K olsaydı onu alırdım.

• Ben 1080p projeksiyonda 15mt kablo kullanıyorum. Zamanında 95-100 TL civarı bi paraya almıştım. Bunca zamandır sorunsuz kullanıyorum.

• Benim Önerim olan kablo fiber cok ayrı bi teknoloji

• Zidoo yu direk projeksiyona iyi bir kablo bağlayıp denedinizmi. Yapınca farkı gördüm.

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Üstad selamlar;

Nasılsınız, keyifler yerinde mi?

Gerek kablo, gerek projektör, gerek AVR, gerek hoparlör setiniz, gerek HTPC ve gerekse diğer TÜM ekipmanlarınızın neredeyse tamamı A sınıfı. Keşke imkan olsa da biz de sizin önerilerinizdeki ürünleri temin edebilsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokanche

Üstad selamlar;

Nasılsınız, keyifler yerinde mi?

Gerek kablo, gerek projektör, gerek AVR, gerek hoparlör setiniz, gerek HTPC ve gerekse diğer TÜM ekipmanlarınızın neredeyse tamamı A sınıfı. Keşke imkan olsa da biz de sizin önerilerinizdeki ürünleri temin edebilsek.

Olduğu kadar ali yapabildiğimiz kadar yapıyoruz hepimiz elimizdeki ile mutluluk şart

• quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

Merhaba arkadaşlar

Cuma günü aldığım ZİDOO X9S i satıyorum.

İlgilenen arkadaşlar özelden iletişime geçebilir.

Cihaz satılmıştır.

Kaça sattınız?
  • P.M attım.

• Ürün 450 460 tl arası tr geliyor bankalar bazen komisyon alıyor bazen almıyor benden almadı lar

• Yapıkredi sipariş verdiğim günün kurundan 21 TL. Fazla aldı.

• Yav bu bankalar serefsiz yemin ediyorum

Her halttan kesinti dolar 4 liraya dayandı somumuz hayrola

• 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.