Şimdi Ara

Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ® (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.360
Cevap
18
Favori
50.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Verdiğim videolar gerçek 1080p 60fps ve Tronsmart Orion R68 Meta modelide yakın akrabama aldım onda direk 1080p60 olarak çıkıyor bende 480p den üstü yok,uygulama dan başka birçok youtube a ulaşma şeklini denedim hep aynı R68 1080p60 bendeki Vega S95 telos 480p

https://www.youtube.com...ch?v=lfwjzNB--5k&app

https://www.youtube.com/watch?v=SGP6Y0Pnhe4

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ender E kullanıcısına yanıt
    Ender,

Yaşıyor musun sen yahu? 😀

Bayadır özlettin kendini.

Ben şu anda Zidoo X9S'e odaklandım ve onu bekliyorum. Sıkı bir cihaz olacak gibi görünüyor.İnşallah yanılmam.

Bahsettiğin cihazı görmüştüm ama öylesine bakmıştım.

Selamlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi , odroid c2 alıp inzivaya cekilmiştim . Kuzen bu lınkı yolladı. Biraz kıpraştım diyelim . Sana sorayım dedim sen biraz aktifsin diye..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amlogiclere çok eyvallah etmeyin media player mantığı yok o chipsette
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

Amlogiclere çok eyvallah etmeyin media player mantığı yok o chipsette

Odroid c2 1 aydr kullaniyorrum her yonden sikintisiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili ender muhtemelen chipseti cok iyi sorunsuzdur

Ama bizim önceliģimiz görüntü kalitesi biliyorsun bu konuda da himedia ve realtek chipsetin içine kendi kodlarını gömüyor o yüzden önceliğini bunlara ver derim himedialar çok pahalı resmi distribütor olduğu için gümrük vergileri kdv v.s.
    Realtek 1295 ise zidoo x9s ile gelecek beklentimiz yüksek

• Hocam bu yeni zidoo x9s'in fiyatı ne düzeyde olur acaba tahminen? Ben de daha yeni MEMOBOX MX MAX aldım özellikleri güzeldi ama görüntü kalitesi kötü mü dersiniz? Olmazsa onu satarım ben de zidoo x9s alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

Sevgili ender muhtemelen chipseti cok iyi sorunsuzdur

Ama bizim önceliģimiz görüntü kalitesi biliyorsun bu konuda da himedia ve realtek chipsetin içine kendi kodlarını gömüyor o yüzden önceliğini bunlara ver derim himedialar çok pahalı resmi distribütor olduğu için gümrük vergileri kdv v.s.
    Realtek 1295 ise zidoo x9s ile gelecek beklentimiz yüksek

Realtek 1295 performans? goruntu kalıtesi ? konularında iyi mi ? KODI desteği tam mı ? Android Kullanımı Nasıl ? biraz bilgi verırmısınız... tşkler,
  • Kardeşcağızım biz de bekliyoruz papirusla birlikte realtek 1195 çok mükemmeldi ancak işlemci gücü 4kya yetmiyordu chipsetin geüncellenmiş hali 1295 olunca beklentimiz büyük daha ağustos sonu gibi elimizde olacak inşallah test edince bilgi veririz ancak biz görüntü kalitesine takık vaziyette olduğumuz için android performansı filan bizi etkilemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 8 Ağustos 2016; 16:35:50 >
  • Yapılan testler sonrasında şu satırlar paylaşılmıştı yaklaşık 10 gün önce.

Wi-Fi çekim gücü : mükemmel
    3D ISO-Bluray : OK
    3D Altyazı : OK
    HD Ses Geçişleri ( TrueHD, DTS-HD, DTS-HDMA, Atmos ... ) : OK
    4K UHD - HEVC - 10bit - 400 Mbps - Jellyfish Video Dosyasını Oynatma : OK

Dolayısıyla donanım anlamında beklentileri karşılayacak kadar sıkı bir cihaz olduğunu kesin.

Ayrıca , Taiwan'dan gelen Realtek uzmanlarının cihaz piyasaya sürülmeden önce , Zidoo ekibine yardımcı olmak amacıyla birlikte çalıştıklarını yazmışlar bugün forum sayfasından.

Son olarak cihazla ilgili paylaşılan en son fotoğrafta şu :

Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ®

Özet olarak içimden bir his , beklediğimize değecek diyor...

• Yirim ben onun tipini

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Az kaldı az, biraz daha sabır arkadaşım...

Yalnız herşey iyi güzel de şu dijital saat ekranını biraz daha büyük yapsalarmış okunması anlamında iyi olurmuş.

Gerçi bu seferde " Film izleme esnasında gözümüzü alarak dikkat çekiyor " diyenlerde oluyor.

Neyse bir an önce gelsinde , nasıl gelirse gelsin.Kabulümdür...

Bu arada aynı chipseti kullanacak firmalardan Eweat firması ; bu chipsete sahip R9 Mini , R9 ve R9 Plus modellerini ana sayfasında tanıtmaya başladı.

http://www.eweat.com/en/#nogo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 9 Ağustos 2016; 10:39:42 >

• eweat havasını alır yine bence bu gerizekalı 1195 chipsette de bir türlü firmwareine türkçe altyazı ekleyememişti hiç işim olmaz
  • Zaten cihaz çıktığında Türkçe altyazı varsa var, yoksa rüyanızda görürsünüz. Eweat altyazı falan düzeltmez. Yoksa bence içine 3.5" disk takılan R9 Plus versiyonu aralarında en güzeli. Realtek modellerinin diğerlerine karşı fiyat avantajının olacağını da tahmin ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zidoo'nun forum sayfasındaki konu başlığında ; firmanın kendisine ait olduğunu düşündüğüm Almanca bir sitenin linki var.Ürün tanıtımında 179€ olarak bir fiyat belirtilmiş.

Fiyatlarını bildiğim diğer ürünleri kıyasladığımda bu sitede satılan ürünlerin Çin'deki fiyatlarından daha da pahalı olduğunu görüyorum.

Bu doğrultuda düşünecek olursak ; Zidoo X9S'in 179€'dan daha ucuz olacağını tahmin ediyorum.

http://www.zidoostore.nl/zidoo-x9s.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Zidoo'nun forum sayfasındaki konu başlığında ; firmanın kendisine ait olduğunu düşündüğüm Almanca bir sitenin linki var.Ürün tanıtımında 179€ olarak bir fiyat belirtilmiş.

Fiyatlarını bildiğim diğer ürünleri kıyasladığımda bu sitede satılan ürünlerin Çin'deki fiyatlarından daha da pahalı olduğunu görüyorum.

Bu doğrultuda düşünecek olursak ; Zidoo X9S'in 179€'dan daha ucuz olacağını tahmin ediyorum.

http://www.zidoostore.nl/zidoo-x9s.html

Öncelikle selamlar. Site Alman degil Hollanda sitesi. Genelde Cinli üreticiler ya da saticilar Avrupaya Hollanda üzerinden satis yapiyorlar neden bunun sebebini ben de bilmiyorum acikcasi :). Bu arada Zidoo nun facebook sayfasinda bir aktivie olacakmis. Aynen soyle;

Watch the Olympics on a ZIDOO box and win a ZIDOO X9s!
    Photograph us about your latest experience watching the Olympics and we will pick the winners from the most likes in photographs
    Here are the rules:
    1. Find a way to watch the Olympics on your current ZIDOO TV Box. (i.e. Live streaming, YouTube streams or Vine)
    2. Your entry photo must clearly show not only your ZIDOO device, but also the Olympics.
    3. Post your entry to Facebook @Zidoo and add an #OlympicsonZidoobox to your post.
    4. Share with your friends and ask them to “like” your entry.
    5. The most creative post with the most likes will be in line to win a free ZIDOO X9s. 10 runner-ups will get the ZIDOO X9s at half price.
    6,The competition will be closed in GMT time 7.AM Monday,August 22,2016.By that time,We'll count the likes of every participant and declare the winners at the next day.
    7,Zidoo reserves all the right for the final explanation about this activity.

• Haklısınız ,

Linkteki nl uzantısını gördüğümde Nederland'ın kısaltılmışı olduğundan Hollanda sitesi olduğunu anlamıştım ama tam evde çıkarken aceleden yazdığım için yanlış yazmışım.

Facebook üzerinden düzenlenen kampanyaya gelirsek ; ben X1'in piyasaya sürülmesi döneminde yaptıkları kampanyaya katılmış ve bedelsiz bir ürün kazanmıştım.

Bu yüzden isteyenler şansını deneyebilir bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Haklısınız ,

Linkteki nl uzantısını gördüğümde Nederland'ın kısaltılmışı olduğundan Hollanda sitesi olduğunu anlamıştım ama tam evde çıkarken aceleden yazdığım için yanlış yazmışım.

Facebook üzerinden düzenlenen kampanyaya gelirsek ; ben X1'in piyasaya sürülmesi döneminde yaptıkları kampanyaya katılmış ve bedelsiz bir ürün kazanmıştım.

Bu yüzden isteyenler şansını deneyebilir bence...

Bu arada ustam sana bir sey sormak istiyorum. Bende zidoo x6 pro var ve kendi media center inda film baktigimda altzayi indirme kismina geliyorum ama cikan altyazilardan hangisinin türkce oldugunu nasil anlayip seciyorsunuz? Bir de altyazi codek kisminda türkceyi seciyorum ama hafizasinda tutamiyor sanki bir sonrakinde tekrar altyazi ayarlarindan türkce nin secilmesi mi gerekiyor illaki? Cünkü Türkce nin üzerine gelip ok yapamiyorum sadece secip geri tusuyla oradan cikmam gerekiyor. Insallah X9s ciktiginda güzel bir mause kumanda ile piyasaya sürerler kumandasi cok dandik gercekten :).

• merhak M kullanıcısına yanıt
    Merhaba ,

Şu anda benimde kullandığım model Zidoo X6Pro.

Önceki mesajlarımda bu cihazın dahili medya oynatıcısında Türkçe altyazı desteği olmadığını yazmıştım.Firma ile haftalar süren yazışmalar sonrasında Türkçe altyazı desteğini ilave ettirebildim menüye ama bu ayarlar henüz kaydedilebilir değil.Yani her seferinde Türkçe karakterleri seçmek zorundayız şimdilik.Umarım ilerki dönemde bu ayarlar kaydedilebilir hele getirilir.Umarım diyorum , çünkü firma şu sıralar yeni çıkartacağı X9S'e yoğunlaşmış durumda.Diğer tüm cihazlar haliyle ikinci plana itilmiş durumda.

Diğer sorunuza gelince :

Cihazın Android menüsünü hangi dilde kullanıyorsanız medya oynatıcı o dili baz alıyor ve altyazıları ona göre indiriyor.Yani cihazınızı Türkçe menü ile kullanıyorsanız altyazılarınız otomatik olarak Türkçe inecektir zaten.Altyazıyı indirip seyretmeye başladığında da altyazı menüsüne tekrar bakarsanız , altyazı isminin " Türkçe.srt " diye yazdığını siz de göreceksiniz.

Bu tecrübe esnasında sadece , altyazıları nereye kaydettiğini bulamadım medya oynatıcının.Çünkü dizi bölümünü kapatıp açsam bile altyazı aktif ve doğru olarak oynuyor ama nereye indirdiğini bilmiyorum.

Bilginize...

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.