the sun gazetesi fotoğrafını çekmiş otelin balkonunda sigara içerken. bu fotoğrafı büyük boyutta bulabilir miyiz?
quote:Orjinalden alıntı: ALKOLİKOMADRİD SİGARADA İÇER RAKIDA İÇER KADINDA OYNATIR ERKEK ADAM YAPAR gerekirse hem söver hem döver
quote:Orjinalden alıntı: KARAKAY bende içiyorum ama kimse bana o kadar para vermiyor sen balkonda fransa formasıylamı içiyorsun
quote:Orjinalden alıntı: tedoa® quote:Orjinalden alıntı: KARAKAY bende içiyorum ama kimse bana o kadar para vermiyor sen balkonda fransa formasıylamı içiyorsun gerekirse,bütün milliyetci duygularımı bir kenara bırakır,onuda yaparım evet evet yaparım
dudak tiryakisi olabilir quote:Orjinalden alıntı: BatuhanK adam hala köpek gibi koşuyor, içine çekmiyor hehalde
quote:Orjinalden alıntı: nescafe07 dudak tiryakisi olabilir quote:Orjinalden alıntı: BatuhanK adam hala köpek gibi koşuyor, içine çekmiyor hehalde ilk defa içen gibi tutuyo zaten
quote:Orjinalden alıntı: ALKOLİKOMADRİD SİGARADA İÇER RAKIDA İÇER KADINDA OYNATIR ERKEK ADAM YAPAR muahaha super yaaa
quote:Orjinalden alıntı: tedoa® quote:Orjinalden alıntı: KARAKAY bende içiyorum ama kimse bana o kadar para vermiyor sen balkonda fransa formasıylamı içiyorsun süpersin ya allahta seni güldürsün inşallah
Tümer Metin günde 7 tane içiyor bunu bir yazıda okudum. Futbolculardan vardır kesin içen, Sergen olabilir.