Şimdi Ara

ZİDANE 1 BREZİLYA 0 BREZİLYA ELENDİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • brazilyanın elenmesine çok sevindim zaten bizi kimse yenemez havalarına girmişti brazilya iyi de oldu elendikleri
  • Gece tekrarını izledim maçın. ronaldinho kötü oynamış olabilir fakat Brezilya da takım halinde çok kötüydü. orta saha Fransızların elindeydi.Ronaldinho ya aşırı yüklenmek doğru değil bence.(Gerçi bizde meşhurdur yıllarca emek ver bi kaç maç kötü oyna hemen hiçbirşey olursun)

Zidane müthiş yetenek dünkü maçta takımını çok iyi yönetti. Fransa çok hırslıydı,iyi organize oldu yarı finale çıkmayı haketti. Tebrikler Fransa.
  • bence ronaldinhonun karizması çizilmiştir
  • ronaldinho'nun dünyanın en iyi oyuncusu olmadığı kanıtlandı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: labmen

quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

izleyemedik maçı ah elektrikler

+1

finale 4 avrupa takımı kaldı ve 3 ü en nefret ettiklerim ( fransa hariç ),hepimizin favorisi olan brezilya ne yazıkki kupa boyunca bizleri hayal kırıklığına uğrattı fransada onları, maçı izleyemedik maç hakkında yorum yapamayacağım ama bu vesileyle @r7brtpires arkadaşımızıda kutlayalım kendisi fransa fanatiği olarak bu forumda fransaya şans tanıyan ender arkadaşlardan biriydi

teşekkürler hocam

bu arada ronaldinho(ve brezilya) için en güzel yorumu maçı anlatan ersin düzen yapmış;

"dünyanın en şöhretli futbolcusu olabilirsiniz, dünyanın en çok kazanan futbolcusu olabilirsiniz, hatta dünyanın en iyi futbolcusu da olabilirsiniz. ama şu maçtan anlaşılıyor ki, koşmadıkça hiçbirşeysiniz."

• quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

quote:

Orjinalden alıntı: labmen

quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

izleyemedik maçı ah elektrikler

+1

finale 4 avrupa takımı kaldı ve 3 ü en nefret ettiklerim ( fransa hariç ),hepimizin favorisi olan brezilya ne yazıkki kupa boyunca bizleri hayal kırıklığına uğrattı fransada onları, maçı izleyemedik maç hakkında yorum yapamayacağım ama bu vesileyle @r7brtpires arkadaşımızıda kutlayalım kendisi fransa fanatiği olarak bu forumda fransaya şans tanıyan ender arkadaşlardan biriydi

teşekkürler hocam

bu arada ronaldinho(ve brezilya) için en güzel yorumu maçı anlatan ersin düzen yapmış;

"dünyanın en şöhretli futbolcusu olabilirsiniz, dünyanın en çok kazanan futbolcusu olabilirsiniz, hatta dünyanın en iyi futbolcusu da olabilirsiniz. ama şu maçtan anlaşılıyor ki, koşmadıkça hiçbirşeysiniz."

maçı izleyemedim ama kesinlikle ben de böyle düşünüyorum. yukarda da belirtim. çok güzel ve net söylemiş.

• quote:

Orjinalden alıntı: arif_icke

quote:

Orjinalden alıntı: BatuhanK

quote:

Orjinalden alıntı: arif_icke

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Raven Shield

Ronaldinho'yu Maradona Pele ile kıyaslayanlara kapak olsun. Ronaldinho Barca'nın yarısı diyenlere kapak olsun. Zidane ile Ronaldinho'yu aynı kefeye koyanlara kapak olsun. Bikaç videosunu görüp Ronaldinho insan değil diyenlere kapak olsun.

kimseye kapak olduğu yok, bu kadar saçma bi yorum mu var, ronaldinho barca nın yarısı tabiki de, bunun kimse aksini söyleyemez, ronaldinho oynadımı insan değil dedirtecek derecede oynayan bir futbolcu, ronaldinho şu anda dünyada zidane daha ii olan tek futbolcu, ronaldinho nun birkaç videosu değil binlerce videosu var, 2002 de fransa rezil olup elendiinde zidane nasıl dünyanın en ii futbolcularından biri olmaya devam ettiyse şu anda da ronaldinho öle, brezilya oynamadığı için elendi, burda herkes çok ii biliyorki tam performans bir brezilya nın karşısında kimse duramaz, ama oynamadan olmuyor, zidane ın ben de sevindim böyle oynamasına ama bazı şeyleri abartmamak lazım, bu takımda sırf ronaldinho kötü oynamadı, kaka adriano ronaldo emerson gibi mevkilerinin en iyi oyuncuları da rezalet oynadı, bunun bence sorumlusu da teknik direktördür

adamın dediğine saçma yorum demişsin. senin de ondan aşağı kalır yanın yok şu yazdığınla...

lütfen benim yorumumda saçma bulduun yerleri söyleyebilir misin???

sadece ronaldinho kötü oynamadı demişsin ama biz ronaldinho yu konuşuyoruz. diğer oyuncuların kötü oynaması ronaldinho nun kötü oynaması için bir mazeret olabilir mi? madem yılın futbolcusu seçiliyor demek ki bu futbol kariyerinin en iyi yıllarından biri belki de en iyi yılı neden sahada hiçbirşey yapamıyor. ben sana birşey söyliyim ronaldinho tribünleri hareketlendirmekten başka hiçbir işe yaramaz bu kadar net söylüyorum. şu an oynadığı futboldan da daha ileri gidemez. bir maç mükemmel oynar dünyanın en iyi futbolcusu ilan edilir bir maç kötü oynar takımını batırır. dikkat edersen barça da takım arkadaşları adamın yanına kadar geliyor sonra ronaldinho çalım atıyor ilerliyor ilerliyor kaybediyor ya da daha çalım atamadan topu kaptırıyor.

şimdiden pele maradona gibi efsanalerle karşılaştırılıyor. ama daha onların takımlarına kazandırdıklarının 20de 1ini bile kazandıramadı. kazandırabileceğini de sanmıyorum. o anca şov yapıyor. inan ben şu anda kaka, messi gibi oyuncuları bile ondan üstün görüyorum.. çünkü adamlar koşuyor...

+1

Birileri demiş sürekli eleştiri eleştiri bu yüzden ileri gidemiyoruz. Alakayı kuramadım. Kötü oynarsa eleştireceğiz tabi. Bir maçta kötü oynamadı kupa boyunca kötü oynadı.

• quote:

son 2 sezonda tartışmasız dünyanın en büyük yıldızı olan, şampiyonlar ligi maçlarında bile o insan değil lafını ettirecek hareketler yapan, barcelona nın yarısı değil yarısından da fazlası olan, dünya kupası başlayana kadar kesin şov yapacak denen bir futbolcudan bahsedioruz, brezilya nın yanlış mantıkla yanlış kadroyla çıktığı fransa nın onur mücadelesine çevirdiği ve böylece kazandığı bir maçtan bahsedioruz, zidane ın son maçı olabilirdi, zidane tabi böyle koşucak, sonuçta ronaldinho ronaldinho dur, seneye yine barca yı şampiyonlar ligi şampiyonu yapar sonra da burda ronaldinho insan mı die topicler açılır

yahu dostum hala aynı şeyi diyorsun. peki kim çıkmalıydı ilk 11de açıklar mısın? bence teknik direktör değil gerekli mücadeleyi vermeyen oyuncular suçludur. sonuçta sahaya çıkacak kadro brezilya takımı için belli.

zidane ın son maçı olabilir ya da olmayabilir. ama her maçta aynı azmi adamda görürsün. şov adamı olmadığını maç esnasında yüzüne bakarsan anlayabilirsin. çünkü yendiğinin ya da yenildiğini belli etmez. bunun sebebi hep aynı mücadeleci ruha sahip olmasıdır. ayrıca böyle bir rüya takımın zaten yenilmesinin mazereti asla "rakibi onur mücadelesine çıkmıştı" gibi basit ve saçma nedenler olamaz.

ayrıca sanki şampiyonlar ligi dünya kupasından daha prestijli mi ki ronaldinho efendi burada koşmayıp orada koşamaya tenezzül edecek? eğer sonuçta ronaldinho ronaldinho olsaydı her maçta aynı mücadeleyi verirdi. her zaman istikrarlı bir oyun sergilerdi. ama ben bunu göremiyorum. çünkü kafası eserse koşuyor.

• zidane da bundan önceki maçlarda ii oynamadı, brezilya rüya takım deil, kadrosunda çoğu oyuncu ki kilit mevkilerdeki oyuncular artık yaşlı ve ağır, oynanan kötü maçlardan sonra ilk 11 de değişikliğe gidebilirdi parreira, bunu yapmak kolay mı değil tabi ama futbolcuya da pabucun pahalı olduğunu göstermek lazım, cicinho lar ricardinho lar robinho lar yedek çıkmamalıydı bence o maça ve önceki gana maçına, oyunculara gerekli mücadeleyi de verdircek olan teknik direktördür, sorun ronaldinho da değildi, herkes hala ronaldinho ya yükleniyor, kaka nerdeydi adriano nerdeydi, bu oyuncular da geldiklerinde mevkilerinin en ii oyuncuları değil miydi? bence kim ne derse desin en büyük suçlu parreira dır, takım hiçbir maça hazır çıkmadı takım dünya kupasına doğru düzgün hazırlanmadı, fransa da bu maça kadar hiçbir şey oynamıyordu ki brezilya dan çok daha kötü durumdalardı, bi ispanya maçında hafif toparlanır gibi oldular ve kazandılar, ondan önce fransa nın adam gibi maçı var mı son 4-5 senede, kim ne derse desin şampiyonlar liginin prestiji her zmn dünya kupasından daha yüksektir, avrupada üst düzey hiçbir klüp dünya kupasındaki performansa göre oyuncu almaz şampiyonlar ligi veya avrupa başarısına göre alır

• Bence tamamen suçlu ronaldinho değil. Brezilya takım halinde çok kötüydü. Gerçekten haketmedi maçı neyse Fransa aldı iyiki, azmetti ve başardı.
    ZİDANE MÜTHİŞTİ.
  • zidzne
  • Belliydi böyle olacağı.Brezilya hiç kaale almadı bu sene d.Kupasını ve sonunda da elendi..Almanlar alsın kupayı.
  • ben daha WC2006 baslamadan yazmistim , finali brazil - fransa oyna diye , erken final oldu , yoksa iki takımında hızını kesemezdi hic bir takım .
  • Ronaldinho severdim ama artık sevemez oldum yaw bu kadar kötü oynamaz ki bir adam çalım atmaya çalışıyor beceremiyor sanki adamın büyüsü uçmuş gibi neyse Zizo örnek alınacak sayılı futbolculardan biri oldu tarihe geçti
  • hatırlarsanız 2002 de elimizden kacmıstı
    eleme grubundan nasılda hakem brezilyayı tutup hikayeden goller attırmıstı.
    yani brezilya cöküste arkadaslar.
    daha zor toplanırlar.
  • zidane tarih yazdı kimin büyük olduğunu gösterdi, futbolun en üst turnuvası dünya kupasıdır burada oynayamayana topçu demem ben.

• quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

zidane tarih yazdı kimin büyük olduğunu gösterdi, futbolun en üst turnuvası dünya kupasıdır burada oynayamayana topçu demem ben.

• ronaldinho 24, zidane 34. 10 yıl sonra konuşalım isterseniz hangisi daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: black back

hatırlarsanız 2002 de elimizden kacmıstı
    eleme grubundan nasılda hakem brezilyayı tutup hikayeden goller attırmıstı.
    yani brezilya cöküste arkadaslar.
    daha zor toplanırlar.

toparlanırlar, bütün yaşlılar milli takımı bıraktı, genç brezilyalılar bir de tekrar gerçek haline dönen bir ronaldinho tutulmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlayMakers

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Raven Shield

Ronaldinho'yu Maradona Pele ile kıyaslayanlara kapak olsun. Ronaldinho Barca'nın yarısı diyenlere kapak olsun. Zidane ile Ronaldinho'yu aynı kefeye koyanlara kapak olsun. Bikaç videosunu görüp Ronaldinho insan değil diyenlere kapak olsun.

kimseye kapak olduğu yok, bu kadar saçma bi yorum mu var, ronaldinho barca nın yarısı tabiki de, bunun kimse aksini söyleyemez, ronaldinho oynadımı insan değil dedirtecek derecede oynayan bir futbolcu, ronaldinho şu anda dünyada zidane daha ii olan tek futbolcu, ronaldinho nun birkaç videosu değil binlerce videosu var, 2002 de fransa rezil olup elendiinde zidane nasıl dünyanın en ii futbolcularından biri olmaya devam ettiyse şu anda da ronaldinho öle, brezilya oynamadığı için elendi, burda herkes çok ii biliyorki tam performans bir brezilya nın karşısında kimse duramaz, ama oynamadan olmuyor, zidane ın ben de sevindim böyle oynamasına ama bazı şeyleri abartmamak lazım, bu takımda sırf ronaldinho kötü oynamadı, kaka adriano ronaldo emerson gibi mevkilerinin en iyi oyuncuları da rezalet oynadı, bunun bence sorumlusu da teknik direktördür

emerson yoktu

ronaldınho nun takımında cok kosan adamlar olcak aynı barcadaki gibi brezilyada herkes yıldız barcadaki gibi pres yapmıyo adamlar o yuzden performansı cok düştü

son olarak ronaldınho cok teknık vede yıldız bir oyuncu

fakat zidane gibi komple bir oyuncu degil zıdane herseyıyle komple bir futbolcu

ahahaha kötü olmuş

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.