Şimdi Ara

Zico rüştüye ayıp etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

100.yılda fenerin efsanesi rüştüyü hazırken nasıl oynatmaz bu adam ya

fenerlilerde rüştüyü istiyor

ankaragücünden 100 tane gol yesek nolcak kupa bjknin mi olcak

ayıp sadece ayıp rüştüye yapılan

Fenerbahçe lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın

Rüştü Ankaragücü maçında yok!

Son günlerde takımla beraber antrenmanalara çıkan ve doktorlar tarafından hazır olduğu söylenen Rüştü Reçber’in ligin son maçı olan Ankaragücü karşısında da forma giymeyeceği öğrenildi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in milli kaleciden, konuyla ilgili olarak teknik direktör Zico ile görüşmesini istediği, zira Rüştü’nün son durumunu merak ettiği belirtildi. Sarı-Lacivertli oyuncunun dün Brezilyalı teknik adamla bir görüşme yaptığı ancak Zico’nun, “Ankaragücü maçında seni düşünmüyorum. Serdar 90 dakika görev alacak” yanıtı karşısında şoke olduğu söyleniyor. Bir hayli morali bozulan Rüştü’nün bu konuyu yönetimle de görüşeceği ve ardından önemli kararlar alacağı ifade edildi.

• takmın revizyona ihtiyacı var deniz ümit rüştü serkan gibi yerli oyuncuların miadı doldu yanlış bir karar olarak görmüyorum hizmetleri için kendisine teşekkür edilmeli ve serbest bırakılmalı
  • mhmn ama almanyada 45 yasına kadar kaleciler oynuyo

neden rüştü olmasın

dünya kupasındaki günlerine dönse güzel olmazmı :(
  • ben yaşından dolayı demiyorum serdar şu an sorunsuz oynuyor rüştüyü arkasında tutmak yanlış olur rüştü yedek kaleci olacak bir adam değil
    quote:

Orjinalden alıntı: Carlos_Tevez

mhmn ama almanyada 45 yasına kadar kaleciler oynuyo

neden rüştü olmasın

dünya kupasındaki günlerine dönse güzel olmazmı :(

• quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: electra

quote:

hatalı kopya

• 4ever Rüştü !

Bence Türkiyenin şuan en iyi kalecilerinden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mancini Ayrılık Kararı Aldı...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

quote:

Arkadaşlar Verdiğiniz link bozuk galba bende lisanslı Fenerbahçe ürünü almak istiyorum ama tıklayınca bir şey olmuyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Bekapa
    Arkadaşlar Verdiğiniz link bozuk galba bende lisanslı Fenerbahçe ürünü almak istiyorum ama tıklayınca bir şey olmuyor

Çünkü sizin "tık" ınız sadece BJKStore da çalışır.

selamlar
  • Rüştü gider kalır mesele o değil,bu takıma yıllarını vermiş kaptanlık yapmış futbolcuyu yüzüncü yılın son maçında oynatmamak saygısızlık olur.Yıl boyu teknik olarak acemi olsada zico efendi adamdır deyip durduk,bakalım şimdi görecez efendiliğini.
    Bu arada kardeş link çalışmıyoda tevez'i alamıyoz zaten kafan bozulmuş gönlün olacaksa boşboş tıklayalım yinede
  • görücez zico nun ne kadar adam olduğunu

serdar başarılı ama rüştü nün olduğu takımda rüştü çok formsuz değilse ancak yedek olur
  • Çocuk oyuncağı değil bu formayı hakeden giyer kaptan olmuş oyuncu olmuş farketmez serdar gayet başarılıydı zico durup dururken niye vazgeçsin ondan
  • rüşdüyü dövdüren klupten ben pekde birşey beklemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cey-Cey

Çocuk oyuncağı değil bu formayı hakeden giyer kaptan olmuş oyuncu olmuş farketmez serdar gayet başarılıydı zico durup dururken niye vazgeçsin ondan

çocuk oyuncağı olmadığı için zaten rüştü oynamalı son maç
    kulübün belirli değerleri vardır belirli değerdeki futbolcuları vardır, bu maçta rüştü nün oynaması rüştü yü onurlandırmaktır, şampiyonlar ligi şampiyonu milan hala bazı maçlarında costacurta yı oynatabiliyorsa biraz oturup düşünmek lazım

• bu arada ortamı germek için değil ama bişi sormak istiyorum, rüştüyü fener yönetimi neden dövdürtmüştü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: soho

bu arada ortamı germek için değil ama bişi sormak istiyorum, rüştüyü fener yönetimi neden dövdürtmüştü?

Ortamı germek için olmadığına eminsin demi?
    Hem sorunda yanlış yönetim dövdürmedi rüştü'yü.Kupa maçından sonra olay çıkmıştı
  • LA BEN GASSARAYLIYIM AMA RÜŞTÜYÜ SEVERİM BU ZİCO iyice dellendi ama adam gavur olacak bu kadar siz bu ZİCO dan güzel sözler beklemeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: soho

bu arada ortamı germek için değil ama bişi sormak istiyorum, rüştüyü fener yönetimi neden dövdürtmüştü?

siz başkanınıza şeref tribününden niye ana avrat küfrettiyseniz, bikaç kendini bilmez de o yüzden saldırdı Rüştü'ye...
  • Çarşı oyuncularını klüpten kaçıran takım değil mi?

Bizde ayrılan oyuncu teşekkür edip ayrılıyor, Mirkoviçinden Rapaiçinden, ayrılırsa Alexinden, Laztiçine,hemde sorunlu olduğu halde Anelkasına,

ama BJK den ayrılan kurtuldum, taraftar baskı yapıyor filan diyo kimin zarar verdiği ortada.

Türkiyein en kendi tabirleriyle ki bunu ÇARŞILILAR diyor "PSİKOPAT TARAFTARI"

Üniversiteli Çarşılıarın övünerek anlattığı maç hikayeleri:

DÖNER BIÇAĞINI Duvardan attım, arkadaki elemanlar aldı, sonra girdim içeri, GS li dövdüm şu kadar ,POLİSLE çatıştık.

Fenerlileri iskelede dövdük

Filan falan....

Bunların hepsi anlatılmış , hemde GURURLA anlatılmış hikayeler...

Artı gencecik çocuğun ölümü...

vs. vs.

Kalkıp bize ahlak dersi vermeyin.

Bir de ağırlıklı kadrosu Ermenilerden oluşuyormuş grubun.

Hepimiz DİNKİZ diye de yürümüşsünüzdür sanırım.

O kadar kalabalık nereden olacak yoksa.

ALLEN mallen..

• As cos, mişlerle muşlarla yorum yapacaksan ne kadar kaale alınırsın bilemem..

Çarşı' nın protesto ettiği futbolcular şimdi nerlerde oynuyor onuda biliyormuusn?..ha böyle bişi yapmalı mı hayır yapmamalı ama bi bildikleri olmasa o futbolcular bugün beşiktaştan daha büyük kulüplerde oynarlardı..

ben size kendi kalecinizi neden dövdürttünüz, rüştü ne yapmıştı hatırlayamadım diyorum siz bana Çarşı' dan kulüp başkanlarından bahsediyrosunuz..
    neyse soru çok dokunmuş size..
    cevaplamayın kalsın..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.