Şimdi Ara

ZİBRO S2041+S1526 KLİMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klima araştırması yaparken MBİROL arkadaşımızın, kimi yerlerde ZİBRO için yönlendirici yorumları olsa da, insanlara yardımcı olmaya çalıştığını farkettim. 1983 yılında aldığım zibro ısıtıcı, aralıklarla toplamda en az 15 yıl kullanılmış olmasına rağmen, hala yepyeni. Biraz ona güvenerek, daha ziyade de MBİROL beyin verdiği teknik bilgileri kullanarak birçok klimayı inceledim ve elemeler sonucunda fiyat, verimlilik ve artı 5 YIL GARANTİ seçeneği, beni Zibro S2035 ve S2041 modellerine yönlendirdi. Bu arada Zibro S1526 klasik modelide (A sınıfı) kampanya kapsamında 650 TL.ye verdiklerini öğrenince Zibro S2041+S1526 modellerini 200 peşin kalanı 12 taksik 2.650 TL ye aldım. Evde bulunabileceğim 10.10.2009 tarihinde klimalarımı takacaklar. Satan kişilerde, keşif için gelen montaj ekibide çok saygılı kişilerdi. Şu geceleri komşularımı uyutmayan klimadan da kurtulacağım artık. ZİBRO klima alanında pek bilinmiyor ama ben çok kısa bir zamanda Türkiye'nin en iyi klimaları arasına gireceğine inanıyorum. Bu kış verimliliklerinden memnun kalırsam yazlık için de 2 adet alacağım. Umarım bu kararımdan ben pişman, MBİROL Beyde mahcup olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurora72 -- 4 Ekim 2009; 10:44:08 >

• SİZ BU KLİMAYI NE ZAMANVE NERDEN ALDINIZ
    BEN AYDIN İLİNDEN 2041 MODELİNİ 29 EYLÜL TARİHİNDE SATINALDIM VE 2400 TL ALDIM ANCAK SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ BİR KAMPANYADAN BAHSETMEDİLER BU KONUDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ YANİ SİZİN ALDIĞIN BAYİMİ YAPTI BUNU YOKSA GENEL BİR KAMPANYAMI
  • İzmir Karşıyaka'dan dün (4.10.2009) aldım. Bu kampanya sadece bu bayiye ait, diğer bayilerde görmedim. Ben klima araştırmasına 15 gün önce başlamıştım. En fazla 2.200 TL.ye kadar indirtebilmiştim S2041'in fiyatını. Sanırım dün benim için şanslı bir gün oldu.
  • Ha selefkos74 bir şeyi daha belirteyim, Zibor Merkez Şirketi (Zibronun merkezi İzmir'de) aradım acaba oradan daha ucuza alabilirmiyim diye, kabul etmediler.
  • HAYIRLI OLSUN ARTIK ALINAN ALINDI YANİ GENEL BİR KAMPANYA OLSA İDİ GİDİP HAKKIMI ARAYACAKTIM AMA FERDİ BİR KAMPANYA ANLADIĞIMKADARI İLE O YÜZDEN YAPACAK BİR ŞEY YOK

BEN ŞU AN TAKTIRDIM DIŞ ÜNİTE ÇOK SESSİZ İÇ ÜNİTEDE FAN 3. KADEME DE OLURSA BİRAZ (RAHATSIZ ETMEYECEK ŞEKİLDE) SES YAPIYOR KLİMA KULLANIMINA KIŞIN GÇENCE ELEKTRİK FATURASI NASIL OLACAK BAKALIM

BİRDE SİZ KAÇ METRE KAREDE KULLANACAKSINIZ BUNU BEN 20 VE 12 METREKARELİK İKİ BÖLÜMLÜ SALOMAÇTA KULLANACAM İNŞALLAH YETER
  • Hayırlsı olsun güzel bir seçim yapmışsınız. Aldığınız fiyat ise çok iyiymiş.
  • Manas35 teşekkür ederim. Kullanım sonrası düşüncelerimi aktarırım.

Selefkos74 fiyat konusunda adınıza üzüldüm. İzmir Karşıyaka da olsaydınız siz de yararlanırdınız eminim. Ben almaya gittiğimide aynı setten (S2041 ve S1526) bir başkasıda aldı. Sanırım Zibro'nun tanıtımına katkı için yapıyorlar. Ayrıca Çiğli Kipa'da da S1731 (1499 TL) ve S1735 (1599 TL) için tanıtım standı kurmuşlar. Cihazların sessizliği ve verdiği doyurucu ısı çok hoşuma gitti. Aslına bakarsan içim daha da rahatladı. Ben 14+11+10 m2 lik bir alanı (3 oda) iki klima ile ısıtıp soğutacağım. Bu nedenle bir S2041 bir de S1526 aldım. Aslında keşif için gelenler S2035 yeter dediler ama ben yine de daha soğuk ve daha sıcak günleri düşünerek S2041 aldım. S2041'i tek almam durumunda 2.200 TL istediler. Benim de ihtiyacımın özelliğinden dolayı bu kampanyalarından yararlandım. Benim Avukat yeğenimin dünyanın parasını verip aldığı Toshiba klimanın garantisi biter bitmez kartı yanmıştı 1,5 ay önce. Çocuktan 500 TL kart parası aldılar. Bizim ürün 5 yıl garantili ve bu da çok güzel bir imkan ve diğerleriyle kıyaslandığında büyük avantaj. Ben yanılmadığımı düşünüyorum. Zibro kalitesinden eminim. Neredeyse bütün klimacıları dolaştım, detaylı bilgiler aldıktan sonra bu kararı verdim. İnşallah sizde bizde iyi günlerde kullanırız. Saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arçelik 18064 inverter klima
    15 yıl önce açıldı
    ARÇELİK 12000 BTU 12010 KLİMA
    12 yıl önce açıldı
    FUJİTSU KLİMA
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zibro gerçekten güzel bir klima markası ve kaliteli, bu hissi zaten görüntüsünden veriyor. ben klima almadan önce çok araştırdım fiyatları ancak zibronun satış politikasını anlamadım. her bayi farklı fiyat veriyor. mesela ben 1753 için birol arkadaşımızdan aldığım fiyatın başka bi bayiden 150 tl üstünü aldım sonra o bayiyle pazarlığa iyice giriştiğimde bu sefer birol arkadaşımınkinden 100 tl ucuz fiyat aldım. yani ilk söylediğinden 250 tl düşürdüm. 2053 modeline ise yanlış hatırlamıyorsam 2800 fiyat aldım. bu fiyatlar 12 taksit fiyatları. oyüzden zibro alırken bütün bayiilerle iletişime geçin bence. tabi ben en son mitsubishi aldım ama zibroda aklımda kalmadı değil. çünkü gerçekten çok kaliteli ve performanslı.. alan arkadaşıma hayırlı olsun, memnun kalcağından eminim

• Sayın Lagaluganet. Ürünü alana kadar uzun süre kaliteli markaların hepsini araştırdım. Her markadan ihtiyacım olan BTU'ya sahip modelleri belirledikten sonra, Zibronun yanısıra birçok Daikin, Mitsibushi Elektrik, Toshiba ve Hitachi bayisinden teklif aldım. Her bayinin aynı marka ve model için verdiği fiyat farklı oldu. Hepsinin de fiyat teklifinde bir hayli farklılıklar vardı aynı modeller için. Sonuç olarak klima alırken çok dolaşmanın gerekli olduğunu düşünüyorum. Malum olduğu gibi fiyatlar hiç de ucuz değil kaliteli klimalar için.
  • Merhaba. Ben Konyadayım. Isıtma amacıyla klima almayı düşünüyorum. Zibro S1731 ve s2035 modelleri uygun. Bu cihazların teknik verilerinde çalışma sıcaklıkları yazmıyor. İzmir genel müdürlüğü sorduğumda -15 dediler ama beni tatmin etmedi açıkcası. Bir de S2041 için 2000TL S2035 için 1700TL ve S1731 için 1350TL 3 taksit fiyat verdiler. Fiyatlar nasıl sizce. Bu model olmazda Mit. Elec. FD25VABH modelini alacağım. Şu anda -25C de ısıtma yapabilen ve en uygun model o çünkü.
  • Merhaba Makineman

Ben de İzmirdeyim. Ben 2041 aldım 2000 TL ye ama 200 TL peşin kalanı 6 taksit olarak, Bonus kartta fazladan bir 6 taksit avantajı verdi. Yani kalan kısmı 12 taksitte ödeyeceğim. Yanında bir de S1526 aldım 10 m2 lik bir yatak odası için. Fiyat normal bence. Zibro KİPA'da tanıtım standı kurmuş. Sadece 1731 ve 1735 modellerinin satışı yapılıyor orada. 1731= 1499 Tl, 1735=1599 TL. 1731 modeli çalışırken izledim. Kulağımı iç ve dış üniteye dayadım. İki ünitedende ses gelmiyordu desem yalan söylemiş sayılmam. Üflediği hafada çok sıcaktı.

Eksi derecelerde verimli çalışma konusuna gelince; benim incelemelerimden öğrendiğim şu: Yeni klimalarda R410a gaz kullanılıyor. Bu gaz önceki klimalarda kullanılan R22 gaza oranla çok daha düşük ısılarda verimli akış sağlıyor. Bu nedenle -15/20 derecelerde rahatlıkla görevlerini yapıyorlar. Konya kışın soğuk oluyordur. Klima orada kışın verimli olur mu bilemem. Sahiller için klima ideal soğutma ve ısıtma aracı ama karasal iklimin hüküm sürdüğü Konya'da klima ne kadar verimli olur bilemem.

Umarım vereceğiniz karardan mutlu olursunuz.

Saygılar

• mekineman zibro fiyatlarını yazmışsın bunun linki veya ulaşabileceğimiz bir tel no verebilirmisin? manisada zibro s2035 2150tl 12 taksitle satılıyor pazarlık yapmak neredeyse imkansız gibi bişi.
  • Sayın rotasiz_45,

Makineman'a fiyatları ben yazmıştım. Ben İzmir Karşıyaka'dan almıştım S2041 ve S1526 Zibroları. S2041 yerine S2035 klimayı da düşünüp 2 klima için pazarlık yapmıştım. 2035 için en fazla 1980 TL ye indiler 2 klima almam şartıyla. 1 peşin kalanı 12 taksit olarak. Isıtacağım yer az biraz daha küçük olsaydı 2041 yerine 2035 klimayı alacaktım. Benim ürünü aldığım yer İzmir Karşıyaka da Naturel Klima. Ama görebildiğim kadarıyla öyle dikkate çekici bir fiyat farklılığı yok.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • bende bornovada bir klimacıdan 3 hafta önce 1.900 tek klima için (2035 super inverter) fiyat almıştım. kaldıki dahada düşecek gibiydi
  • cvplarınız için çok teşekkrler arkadaşlar hafta sonuna kadar işlerimden dolayı giremiycem. hafta sonu bir karar vericez artık. iyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.