Bildirim
zibro klima s1833
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Pvg tr sitesinde cihaza ulaşamazsınız 1833 Avrupa stoklarında satılan bir seridir. Pvg bir parti İthal etmişti ürün iyi bir urundur! -
quote:
Orijinalden alıntı: koçklima
Pvg tr sitesinde cihaza ulaşamazsınız 1833 Avrupa stoklarında satılan bir seridir. Pvg bir parti İthal etmişti ürün iyi bir urundur!
parça gekerise ne olacak panasonic gibi 3 ay parçamı beklenecek bu klimayada. -
Gerçekten sıkıntı yaşanırmı bu klimada eğer dediğiniz gibii avrupa cihazı ise... -
quote:
Orijinalden alıntı: serkan3436
Gerçekten sıkıntı yaşanırmı bu klimada eğer dediğiniz gibii avrupa cihazı ise...
size mbirol, koçklima garanti verirse alınız kendileri burada. -
sayın..M birol garanti veyedek parça konusunda sizinde fikilerinizi almak isterim..tşk -
Sıkıntı yok,sonuç itibari ile PVG nin resmi ithalatı ve PVG İzmir de,her türlü hizmeti alırsınız.Ekonomik fiyatlı ürünler.Midea üretimidir. -
zibro benim ilgi alanım severim gendilerini:))
bu cihaz yanılmıyorsam merkezden volkan beyin demiş olduğu midea üretimi güzel bir cihaz koç volkan kardeşiminde iyi bir cihaz dediği gibi.
çünkü zamanında benim eski cihazımda problem oluşunca. karşılıklı konuşurken. durum tespiti yapmak zor tabiki. volkan bey japon cihaz için soğutma değerlerine yönelik net yorum yapamadı görmediği için durumu. yeni nesil cihazlarda soğutmada ağız çıkış sıcaklığı 12-13 ten aşağı düşmemesi gerektiğini biliyorum tasarruf açısından demişti yanlış hatırlamıyorsam. ben dedim. benim için A nın B nin önemi kalmaz bu durumda çünkü çatı katıyım cihazda bu durumlar olcaksa model değişimide yapabiliriz. çünkü mutfakta kullnıyordum elimdeki klasik bir cihazdı. kışın ısıtması harikaydı. aynı durumu soğutmadada görmek istiyordum klasik klima açılınca hemn soğutmalı hemende ısıtmalı düşüncem hakimdi.
volkan bey bana dediki siz hiç 1847 vb serisini duydunuzmu. hayır dedim. işte bu cihaz için bize gelen şikayet çok aşırı soğuttuğu yönünde dedi size ondan gönderemeyiz şuan elimizde yok ama yine midea 30 serisi gönderelim dedi kesin memnun kalcaksınız beni dinleyin dedi. evet ilk takıldı soğutmasıda süperdi. ısıtmasıda gayet güzel biraz fazla kısmasada gücüne göre gayet iyi.
bu cihaza ben şimdi baktım http://www.shoppydoo.co.uk/price-air_conditioner-zibro_s1833.html tam baba bir cihaz ozamanlar farkında olamadım incelememiştim. keşke 1825 serisi olsaymış ellerinde değerler benim klimadan daha iyimiş. gerçi değerleri max yazılmış ama bence yanlış. nom değerler bunlar. diğer seriyi pek istemediğimden. biraz daikin kompresörlü diye gree invertere takmıştım. tabi sonuçta japon cihazlarıyla aynı kategoriye konmaz ama bence çok güzel değerleri var. benim kısmetime mesela japon cihazı düzeltemediler kısmetsizlik oldu. çin güzel gidiyor ufak bir ses var onuda çözcekler. http://cokupic.pl/produkt/Zibro-S1833/informacje_o_produkcie#productNav
Opis produktu:
Dane techniczne :
Wydajność chłodnicza - 3,5kW
Wydajność grzewcza - 4,1kW
EER/COP W/W - 3,30/3,80
Klasa energetyczna A/A
Wydajność chłodzenia [BTU/h]- 12000
Roczne zużycie energii - chłodzenie - 535
Zużycie prądu w kW - 1,06
Zużycie energii w kW - grzanie - 1,08
Kubatura chłodzenia do m3 - 85 -110
Przepustować powietrza [m3/h] (min - max ) - 375 - 675
Środek chłodzący - R410A
Wymiary część wewn./zewn. SxGxW [mm] - 815x215x280 / 760x285x590
Waga elementu wewn./zewn. [kg] - 10 / 42
Poziom hałasu elementu wewnętrznego w dB - 30 - 43
Poziom hałasu elementu zewnętrznego w dB - 54
Certyfikat CE
Kompresor rotacyjny - Toshiba
Sterowanie elektroniczne pilotem
Klimatyzator ten ma funkcje grzania
Wyświetlacz LCD
Filtr ekranowy
Aktywny filtr węglowy
Filtr plazmowy
Regulator czasowy
Regulator nocny
Wahadłowy ruch lamelek
Funkcja przeciwzamrożeniowa
Grzałka elementu zewnętrznego
Kolor - biały
eer cop felan baya güzel bir kez tam 12000 lik bir makine. bu cihaz midea öyle parça sorunu felan olmaz. klimacı istedimi neler yapar korkmayın. olcak olursa birkez 3 yıl garantili ve en az 7 yıl veya 10 kullanım süresi var. klimanızı değiştirirler zaten koç volkan iyi diyorsa korkma bence. pvg üstüne düşer.
türkçe kılavuz.
http://docs.pvg.eu/bestanden/5F97E9BE-8337-4C2F-99CC-36E4317A831F_man_S18xx_2.pdf
-
quote:
Orijinalden alıntı: mbirol
Sıkıntı yok,sonuç itibari ile PVG nin resmi ithalatı ve PVG İzmir de,her türlü hizmeti alırsınız.Ekonomik fiyatlı ürünler.Midea üretimidir.
benden önce yazmışsın yavv ben sigara içiyodum -
quote:
Orijinalden alıntı: 9köy
quote:
Sıkıntı yok,sonuç itibari ile PVG nin resmi ithalatı ve PVG İzmir de,her türlü hizmeti alırsınız.Ekonomik fiyatlı ürünler.Midea üretimidir.
benden önce yazmışsın yavv ben sigara içiyodum
Valla adam Lehçe bile bulup okuyor, helal... -
quote:
Orijinalden alıntı: kocausta*
quote:
Orijinalden alıntı: 9köy
quote:
benden önce yazmışsın yavv ben sigara içiyodum
Valla adam Lehçe bile bulup okuyor, helal...
hocam buldumda. yanlız dikkat etmemişim zibronun daha evvel yanlış baskılarına verdiydim. ama bu klimanın verileri gerçekten doğru max btu verilmiş onu yanlış yazmışım.
arkadaşa büro için yeter sanırım m2 belirtmemiş ama klimada güzel fiyatta güzel.
-
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim bürom 25 mt kare tavsiyeleriniz doğrultusunda klimanın montajını kısmetse bugün yaptırp sonuçlarıda burda paylaşırım.tşkler herkese.. -
slm.biraz geç oldu ama cihaz takıldı.Isıtmasından gayet memnun kaldım..HAvalar baya soğuktu lKar yağarken bile ısıtma yapıtyordu.günde 1 veya 2 kez defrost yaptı...Alacak arkadaşlar tavsiye ederim.Özellikle montajını yapan ALPER KİMADAKİ arkadşlara teşekkür ederim...Sadec vakum için 1 saat beklediler... -
quote:
Orijinalden alıntı: serkan3436
slm.biraz geç oldu ama cihaz takıldı.Isıtmasından gayet memnun kaldım..HAvalar baya soğuktu lKar yağarken bile ısıtma yapıtyordu.günde 1 veya 2 kez defrost yaptı...Alacak arkadaşlar tavsiye ederim.Özellikle montajını yapan ALPER KİMADAKİ arkadşlara teşekkür ederim...Sadec vakum için 1 saat beklediler...
hayırlı olsun güle güle kullanınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X