Şimdi Ara

Zhonya's Ring(cevaplandı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gerçi bozulmasaydı katarina op olurdu resmen. iyi ap kastığı zaman 2100 civarı vurabiliyo ultisi.(armor dahil değil, 10 bıçağın toplamı)
  • Ben bir oyunda Morganayla flash attım, ulti bastım, Zhonya bastım. Bozuldu direk. Diğer takım neye uğradığını şaşırdı, verdiğimiz oyunu aldık.
  • Fiddle'a 500 AP kasıp ultileyip zhonya'ya basın, sonra ölüleri sayın. Sonuçta doğru item'la en yüksek hasar veren ultiye fiddle sahip değil mi...
  • kennen ve morgananında olmazsa olmazıdır zhonya ayrıca katarina nunu channel overtime oldugu için ultiyi bozar
  • quote:

Orijinalden alıntı: scalentorn

kennen ve morgananında olmazsa olmazıdır zhonya ayrıca katarina nunu channel overtime oldugu için ultiyi bozar

Peki malzahar ulti attığında basarsa bozulurmu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nocturne61

quote:

Orijinalden alıntı: scalentorn

kennen ve morgananında olmazsa olmazıdır zhonya ayrıca katarina nunu channel overtime oldugu için ultiyi bozar

Peki malzahar ulti attığında basarsa bozulurmu ???

Bozması lazım.
  • Channeling skilleri bozar.Ama kenan yada fıdıl gibilerin ultilerini bozmaz çünkü channeling değil.
  • Şöyle yani basitçe :

Ultisini atarken silence yiyince bozulmayanlarda zhonya'nın aktifinde de bozulmaz, ultisini atarken silence yiyince bozulanların zhonya basınca da bozulur
  • 5 aylık konu hortlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valorite

Fiddle'a 500 AP kasıp ultileyip zhonya'ya basın, sonra ölüleri sayın. Sonuçta doğru item'la en yüksek hasar veren ultiye fiddle sahip değil mi...

en yüksek ulti hasarı nunu'nundur bozulmadığı sürece.
  • bu itemi bende merak ediyordum hep görüyordum imba ap build videolarında.
  • nunu-galio bozuluyor denenmiştir :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.