gerçi bozulmasaydı katarina op olurdu resmen. iyi ap kastığı zaman 2100 civarı vurabiliyo ultisi.(armor dahil değil, 10 bıçağın toplamı)
Ben bir oyunda Morganayla flash attım, ulti bastım, Zhonya bastım. Bozuldu direk. Diğer takım neye uğradığını şaşırdı, verdiğimiz oyunu aldık.
Fiddle'a 500 AP kasıp ultileyip zhonya'ya basın, sonra ölüleri sayın. Sonuçta doğru item'la en yüksek hasar veren ultiye fiddle sahip değil mi...
kennen ve morgananında olmazsa olmazıdır zhonya ayrıca katarina nunu channel overtime oldugu için ultiyi bozar
quote:Orijinalden alıntı: scalentorn kennen ve morgananında olmazsa olmazıdır zhonya ayrıca katarina nunu channel overtime oldugu için ultiyi bozar Peki malzahar ulti attığında basarsa bozulurmu ???
quote:Orijinalden alıntı: Nocturne61 quote:Orijinalden alıntı: scalentorn kennen ve morgananında olmazsa olmazıdır zhonya ayrıca katarina nunu channel overtime oldugu için ultiyi bozar Peki malzahar ulti attığında basarsa bozulurmu ??? Bozması lazım.
Şöyle yani basitçe : Ultisini atarken silence yiyince bozulmayanlarda zhonya'nın aktifinde de bozulmaz, ultisini atarken silence yiyince bozulanların zhonya basınca da bozulur
quote:Orijinalden alıntı: Valorite Fiddle'a 500 AP kasıp ultileyip zhonya'ya basın, sonra ölüleri sayın. Sonuçta doğru item'la en yüksek hasar veren ultiye fiddle sahip değil mi... en yüksek ulti hasarı nunu'nundur bozulmadığı sürece.