Şimdi Ara

Zeytinburnundan - Sabiha Gökçene nasıl giderim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
18.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün almanyadan bi kuzenim gelecek.. kuzenim işitme engelli..
    ve istanbulu hiç bilmiyor.. pegasusla sabiha gökçene inecek saat 18 gibi..
    şimdi bende karşıyı pek bilmem helede sabiha gökçen taraflarına hiç gitmedim..
    zeytinburnu metrobüse çok yakın oturuyorum.. ama açıkçası nasıl gidebilirim çok fazla fikrim yok..
    aylık akbilim var.. ve en ucuz şekilde oraya gidip gelmek istiyorum..
    kadıköyden arabalar kalkıyormuş galiba.. şimdilik tramvay- eminönü, vapur-kadıköy ve ordan arabayla sabiha gökçene geçmek..
    başka bir şekilde gidebilirmiyim?
    birde kadıköyden bu arabalar nerden kalkar? ve numaraları nedir bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Zeytinburnu'ndan Sabiha Gökçen Havalimanı'na Nasıl Gidilir?

Zeytinburnu'ndan Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşmak için farklı ulaşım seçenekleri mevcuttur. İhtiyaçlarınıza ve tercihlerinize en uygun seçeneği tercih edebilirsiniz.

1. Halk Otobüsü:

• Zeytinburnu'ndan 47 numaralı otobüs ile Büyükçekmece Metro durağına gidebilir, ardından E-3 bağlantı otobüsünü kullanarak Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşabilirsiniz.
    • Toplam yolculuk süresi yaklaşık 2 saattir.

2. Havataş:

• Zeytinburnu Merter Otogarı'ndan Sabiha Gökçen Havalimanı'na direkt Havataş servisleri bulunmaktadır.
    • Havataş saatleri ve bilet fiyatları için Havataş web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
    • Yolculuk süresi yaklaşık 1 saattir.

3. Taksi:

• Zeytinburnu'ndan Sabiha Gökçen Havalimanı'na taksi ile ulaşabilirsiniz.
    • Taksi ücreti trafik durumuna göre değişebilir.

4. Özel Araç:

• Kendi aracınızla Zeytinburnu'ndan Sabiha Gökçen Havalimanı'na yaklaşık 1 saatte ulaşabilirsiniz.
    • Havalimanında ücretli otoparklar mevcuttur.

İpuçları:

• Ulaşımınızı önceden planlayarak zamandan tasarruf edebilirsiniz.
    • Havalimanına gitmeden önce trafik durumunu kontrol etmeyi unutmayın.
    • Özellikle sabah ve akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yüksek olabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sanırım altunizade metrobüsün oralardan sabiha gökçene otobüs kalkıyor.
  • metrobüsle gitmek benim için daha avantaj..
    altunizade den otobüs varsa bu benim için daha güzel olur..
  • *Metrobüs> Kadıköy> Express Sabiha Gökçen var.(E-10 yanılmıyorsam)

**Birde Havaş'ın otobüsleri var rahat edeyim dersen onların servisleri ile gidip gelebilirsin(biraz daha pahalıdır ama rahattır:)

*İETT' nin sitesinden kalkış saatlerine bak derim yol uzun sürer İstanbulun diğer ucuna gideceksin sonuçta.

**Havaş'tan servis hakkında kalkış yerleri hakkında bilgi al derim.
  • Havaşı biliyorumda çok pahalı diyorlar ona:)
    öğrenci adamız alışkınız iett sert koltuklarında gitmeye :) tabi yer bulabilirsek oda..
    otobüs en iyisi.. kadıköyden 6 ye yetişebilmem için saat kaç gibi binsem iyi olur? yol ne kadar sürer.
  • En temizi Taksim'den Havaş'a binmen. 10 lira ücreti var.

Bende yarın gideceğim bir arkadaşımı karşılamaya; giderken IETT donuşte havaşı kullanmayı düşünüyorum.
    Bu biletleri 3-5 kuruş daha ucuz olsun diye Sabiha Gökçen'e almıyorlarmı, aslında bizim misafirlerde de suç var! Git git bitmiyor o yol arkadaş!
  • teşekkür ederim arkadaşlar.. şimdi iett nin sitesine baktım e10 yaklaşık bir buçuk saatte gidiyormuş sabiha gökçene..
    16 gibi bineyim diyorum ancak 6da orda olurum.. ilginize teşekkür ederim.. sağolun..
    yaşasın donanimhaber:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkani

teşekkür ederim arkadaşlar.. şimdi iett nin sitesine baktım e10 yaklaşık bir buçuk saatte gidiyormuş sabiha gökçene..
    16 gibi bineyim diyorum ancak 6da orda olurum.. ilginize teşekkür ederim.. sağolun..
    yaşasın donanimhaber:)

Rica ederim

Birde ufacık bir tavsiyem bence biraz daha erken bin

Birde E-10 tek kontör almıyor diye biliyorum.
  • Metrobüs bin. Uzunçayır durağında in. 16S otobüsüne binerek Sabiha Gökçen'e ulaşabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.