Şimdi Ara

ZEYTİNBURNUNA NASIL GİDİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hayırlı ramazanlar. Bu pazar Lys var biliyorsunuzdur. Sınava gireceğim okul İHSAN MERMERCİ ANADOLU LİSESİ. Arkadaşlar bugün okula bakmaya gideceğim. Bu okula BAHÇELİEVLER'DEN otobüs/minibüs/metro/metrobüs ile nasıl gidebilirim ?
    NOT: Yardımcı olabilecek arkadaşlara açık adresi de yazabilirim.
    TEŞEKKÜR EDERİM...

• M1 metroya bin zeytinburnunda in metrodam cik sag taraftan ust gecitten asagi in orda 93 lu otobusler var 93 93t 93m 93c mr10 bunlardan birine bin ve bozkurt duraginda in sonra yolun karsisina gec zaten ordan indigin yola 90 dece yol var ordan duz yardir okul yolun solunda kalicak bi 600 700 metre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

M1 metroya bin zeytinburnunda in metrodam cik sag taraftan ust gecitten asagi in orda 93 lu otobusler var 93 93t 93m 93c mr10 bunlardan birine bin ve bozkurt duraginda in sonra yolun karsisina gec zaten ordan indigin yola 90 dece yol var ordan duz yardir okul yolun solunda kalicak bi 600 700 metre

Cevabınız için teşekkür ederim. Bi arkadaşımda metrobüsle cevizlibağda in ordan minibüse bin dedi daha rahat edersin dedi. Onun dedği şekildede gidebilir miyim ?
  • Minubusle cok dolanirsin sadece 200 metre daha az yurursun o kdar belki daha az

• quote:

Minubusle cok dolanirsin sadece 200 metre daha az yurursun o kdar belki daha az

Yok ya cevizlibagda okul zaten. Ihsan mermerci ile metrobusun arasinda 5-10 dk yurume mesafesi var.

Trafi diye bi uygulama var indir sana tek tek neye binicen napican gosterir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta okuldayken bir kız vardı bizim sınıfta ablası orda okuyordu. Kızda güzeldi ablasıda. Saygılar nasıl gidersiniz bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

quote:

Minubusle cok dolanirsin sadece 200 metre daha az yurursun o kdar belki daha az

Yok ya cevizlibagda okul zaten. Ihsan mermerci ile metrobusun arasinda 5-10 dk yurume mesafesi var.

Trafi diye bi uygulama var indir sana tek tek neye binicen napican gosterir.

Kardesim cocugu yanlis yonlendirme senin bahsettigim i mermerci teknik lisesi bunun gidecehi okulda ayni isimde ama sadece anadolu lisesi kardesim sen benim dedigim yoldan git yoksa sinava gec kalicaksin simdide uyariyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Aracı

Orta okuldayken bir kız vardı bizim sınıfta ablası orda okuyordu. Kızda güzeldi ablasıda. Saygılar nasıl gidersiniz bilmiyorum.

Nuripasami

• quote:

quote:

Orta okuldayken bir kız vardı bizim sınıfta ablası orda okuyordu. Kızda güzeldi ablasıda. Saygılar nasıl gidersiniz bilmiyorum.

Nuripasami

Yok Hocam Mermerci olacak
  • Tramvaya bin Cevizlibağda in. Yada Metrobüs e bin. Cevizlibağda in.

• o okul nasıl bir yerdeymis öyle metrodan inicen otobuse binicen 700 metre yurucen o 700 metre çapta en az 20 otobüs seferi vardır helede Zeytinburnu yani istanbulda 5 toplu taşıma aracının 6 tanesinin Zeytinburnundan geçtiğini düşünürsek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Nuripasami

Yok Hocam Mermerci olacak

Yok senin ortaokulu sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

o okul nasıl bir yerdeymis öyle metrodan inicen otobuse binicen 700 metre yurucen o 700 metre çapta en az 20 otobüs seferi vardır helede Zeytinburnu yani istanbulda 5 toplu taşıma aracının 6 tanesinin Zeytinburnundan geçtiğini düşünürsek

Istanbulu hic dolasmamissin anlasilan tum hatlar tum sokaklardan gecmiyor ben ne mesafeler yuruyor aktarmalar yapiuorum

• igetsky kullanıcısına yanıt
    Esenler Hasip D. Hocam
  • Semtime vizesiz gelme çizerler

• quote:

ilkokulda benim de tanıdıgım bi kız vardı kalemliğimi ısırmıştı geri almak için ağzından çektim dişi kırılmıştı. bu anımı ilk defa paylaşıyorum, saygılar benim de bir fikrim yok.
  • Daha Bahçelievler'den Zeytinburnu'na gitmeyi bilmeyen sınava girecek. Kop kop
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizliğim

quote:

ilkokulda benim de tanıdıgım bi kız vardı kalemliğimi ısırmıştı geri almak için ağzından çektim dişi kırılmıştı. bu anımı ilk defa paylaşıyorum, saygılar benim de bir fikrim yok.

Duygusal bir anı Hocam. Teşekkür ederiz bizimle paylaştığınız için saygılar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sessizliğim

quote:

Duygusal bir anı Hocam. Teşekkür ederiz bizimle paylaştığınız için saygılar.

Ne demek hocam, nice alakalı konuların altında nice alakasız anılarımızla görüşmek üzere.....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.