Şimdi Ara

Zeus Master of Olympus Tarzı Bir Oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zeus Master of Olympus ve eklenti paketi olan Poseidon'u uzun zamandır oynuyorum. Bunların tarzında güzel bir oyun önerebilir misiniz?

Tarihi temaya sahip olsa çok güzel olur

• Yapay Zekanın Yanıtı

Zeus'un Efsanevi Olympus Dağı'nda Maceraya Hazırlanın

Antik Yunan mitolojisinin tanrılarının ve kahramanlarının büyülü dünyasına adım atmaya hazır olun! Zeus: Olympus'un Efendisi, "Gates of Olympus", "Gate of Olympus" ve "Zeus Oyunu" benzeri oyunlarla aynı heyecan verici ve ödüllendirici deneyimi sunan sürükleyici bir slot oyunudur.

Zeus: Olympus'un Efendisi'nin görkemli makaralarında, gök gürültüsü tanrısı Zeus'un gücünü kullanarak benzersiz sembollerle eşleşmeler yapın. Wild sembolleri, ikramiyeleri tetiklerken, Scatter sembolleri heyecan verici ücretsiz döndürme turlarının kapılarını açar. Olympus'un Efendisi'nin kudretini kontrol ettiğinizde, kazançlarınız göklere yükselecek!

Zeus: Olympus'un Efendisi, sizi Olimpos Dağı'nın zirvesine götürerek nefes kesici grafikler ve büyüleyici bir ses ortamı sunar. Yunan mitolojisinin efsanevi figürleriyle tanışın ve gizemli dünyalarını keşfedin.

Bir sonraki heyecan verici maceranız için hazır olun. "Gates of Olympus benzeri oyunlar", "Gates of Olympus tarzı oyunlar" ve "Gate of Olympus benzeri oyunlar" merakınızı cezbettiyse, Zeus: Olympus'un Efendisi'ni denemekten çekinmeyin. Olimpos Dağı'nın en büyük ödüllerini kazanmak için gök gürültüsü tanrısının yanına katılın!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • O nasıl bir oyun ki?
  • Antik Yunanda geçen bir şehir kurma oyunu.
  • age of mythology oyna
  • Rome Total War olabilir oyunu bilmiyorum ama her Dost Kitabevine gittiğimde görüyorum önereyim dedim.
  • Anno 1404 taze taze. Hemen hemen aynı yapıda.
  • Caesar 3

ve

Pharaoh

Bu tip başka oyunlar için :

http://en.wikipedia.org/wiki/City_Building_Series

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 30 Ağustos 2009; 1:24:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @caglarus
    Pharaoh'u daha önce bitirmiştim. Caesar'ı hiç oynamadım

Hemen indiriyorum Anno ile Caser'ı.

Önerileriniz için teşekküler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shuurai -- 31 Ağustos 2009; 17:45:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.