Şimdi Ara

ZEROx monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internet kafem için 5 yıl once 42 adet xerox marka xa7i modeli olan monitörlerden aldım.
    aldığımın ilk 6 ayında panelinde görüntü gelmemeye başladı. ilk 10 tane kadarını yolladım tamir oldu geldi
    sonra 2. posta 8 tane filan sonra 3.posta 9 tane filan yolladım.bu servide yollamalar 2 yıl devam etti ama nasıl burnumdan getirdiler .illaki orjinal kutusu içince eksiksiz içerikle gelecek denildi malesef kutularını attığım için başka lcd monitör kutularında yolladım ama kabul edilmedi.monitörleri aldığım bilgisayarcı 1001 rica ve minnetle xerox servisinden kutu istedi ve 10 tane kutu geldi(orjinal kutu değillerdi ve sade karton kutulardı.ben katlayıp birleştirdim)
    2 yıl boyunca devamlı kutu yüzünden problem çıkarttılar yinede 22 civarını servide tamir için yollamayı başardık.
    2 yılın sonunda garantisi bitti dediler ve benim elimde 40 tane xerox monitör patlamış oldu.
    bir hafta önce öğrendimki xerox monitörlerin 3 yıl garantisi varmış ve kendi sitelerinde yazıyor.
    http://www.xerox-displays.com/warranty.html.
    monitörlerin 3. senesinde hepsinin tamiratını yaptırta bilirdim veya belkide değişim yapılabilirdi.

hadi diyelim ki 10 yıl garantili olmuş olsun bu monitörlerin
    kalitesi ZEROx olan bu firmaya bir tek sorum var
    42 tane monitörün 40 tanesinin bozuk olmasını nasıl açıklarsınız?.

ZEROx marka monitör alacaklara duyurulur.ve kesinlikle iftira -karalama değil

monitörlerin tanesi 315$ a almıştım. toplam 13250$ yapıyor.
    eğer ZEROx firması için 13250$ değerli ise benim için neden değerli olmasın?

ulaşmak isteyenler için : 0507 720 88 88

not : 7 yıl önce aldığım 20 adet AOC marka monitörlerin 1 tanesi bile servis yüzü görmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerxxx -- 5 Mayıs 2011; 2:10:52 >

• Öncelikle geçmiş olsun. hiç şaşırmıyorum hocam ben böyle durumlara burası Türkiye. olması gereken şuydu aslında; siz onlarca monitör almışsınız 13250$'lık büyük bir alışveriş olmuş, firma sahibi sizin gibi müşterilere "ekstra" yardımcı olmalıydı. hiç uğraşmadan 40 monitör satmışlar daha ne istiyorlar yani ? işte malesef bir malı/ürünü alana kadar kralız, mağzadan çıkıp eve geldiğimizde yüzümüze zor bakıyorlar..
    aslında giderek daha tüketici dostu bir ülke oluyoruz ama sizin örneğinizdeki gibi yerler de varlıklarını bir güzel sürdürüyorlar.
  • geçmiş olsun ilkerxxx. böyle büyük alımlarda markayı her yönüyle araştırmak gerek, gerçi o markayı iyi diye bilirim ama monitörde tutturamamış galiba.

haklısın configsYs bende acer S232HL Abid LED monitor aldım. ekranın yarısı tam beyaz yarısı gri gibi. tabi normal kullanıcılar anlayamıyor bunu ama grafikle uğraşıyorsan berbat bişey. garantiye gönderelim bu ayıplı mal dediğimde satıcı bana bunun neresi ayıplı göndersek aynen geri gelir diyor. Bence de bizim ülkemize has bir durum bu. dışarda olsam anında birebir değiştirebilirdim büyük ihtimalle.

Logitech klavyemin mouse kısmının kullanışsız olduğunu yazıp (bozuk değil ben beğenmedim) uluslarasası servisine mail attım adamlar hiçbişey sormadı ödemeli gönderin anında iade alalım yada z5500 ses sistemiyle değiştirelim dediler. Burda götürsem nesi kötü mis gibi çalışıyo derler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi point3r -- 9 Mayıs 2011; 1:50:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.