quote:Orjinalden alıntı: d@ngerusly quote:Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_ Ankaralı Turgut - Nah çıktı abi koptum ya walla koptum hiç bukadar gülmemiştim hayatımda
quote:Orjinalden alıntı: LaTMiL bu video da calan 2. parcanın ismi nedir solerseniz sevnirim tesekkurler simdiden... System Of A Down-Chop Suey galiba
quote:Orjinalden alıntı: rugbyboy quote:Orjinalden alıntı: LaTMiL bu video da calan 2. parcanın ismi nedir solerseniz sevnirim tesekkurler simdiden... System Of A Down-Chop Suey galiba O gruba o yüzden yazdım onuhttp://youtube.com/watch?v=xhT9OT0AaJQ RecognizeThis:Anti-Soad ankaralı turgut - nah çıktı indir dinle Soad a Bin basar
quote:Orjinalden alıntı: rugbyboy quote:Orjinalden alıntı: LaTMiL bu video da calan 2. parcanın ismi nedir solerseniz sevnirim tesekkurler simdiden... System Of A Down-Chop Suey galiba ŞU SOAD kelimesini SÖLEmeseniz lütfen ii olcak
quote:Orjinalden alıntı: rugbyboy quote:Orjinalden alıntı: LaTMiL bu video da calan 2. parcanın ismi nedir solerseniz sevnirim tesekkurler simdiden... System Of A Down-Chop Suey galiba BU GRUBUN BTÜN PARŞALARI ŞAHANE HEPSİNİ İNDİRİN BNCE SİZE TAWSİYEM