Şimdi Ara

Zerodot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Firmamız bünyesinde private server açılabilicek,her oyunda server açılıcak sizin ekstra istediğiniz yada önerdiğiniz istediğiniz online oyunları topicimize yazarmısınız.
    Forum sitesi için gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra açılıcaktır.
    Exp ve item rate değerleri daha sonra tartışılıcaktır.İstediğiniz oyun hakkında gerekli server dosyalarının kolay ulaşılabilir olması gerekli bir kriterdir güvenilir link verirseniz seviniriz.
    Şu anki forumuzhttp://www.yazarlarkahvesi.com/index.php dir.
    Gerekli düzenlemeler yapılmamıştır veri tabanı konsunda uzman arkadaşlarmız vardır çokme sorunları olmucak rahat olabilirsiniz.
    Zerodot ve Bardolan Baş admin(2 side aynı kişidir) Darklord zerodot ve bardolan tan sonra her serverda söz sahibidir.
    Sunucularımız firmamızın kendi bünyesinde hızlı ve stabilidir.
    Açmayı düşündüklerimiz
    Mu online server
    Risng force server
    Word of warcraft server
    Ultima online server
    Linage II server
    Knight online server
    eklemek istediğiniz güvenli server dosyaları olan her oyun kabülümüzdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B65FB118C -- 21 Mart 2009; 13:10:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Lex-boy

Firmamız bünyesinde private server açılabilicek,her oyunda server açılıcak sizin ekstra istediğiniz yada önerdiğiniz istediğiniz online oyunları topicimize yazarmısınız.
    Forum sitesi için gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra açılıcaktır.
    Exp ve item rate değerleri daha sonra tartışılıcaktır.İstediğiniz oyun hakkında gerekli server dosyalarının kolay ulaşılabilir olması gerekli bir kriterdir güvenilir link verirseniz seviniriz.
    Şu anki ****http://www.yazarlarkahvesi.com/index.php dir.
    Gerekli düzenlemeler yapılmamıştır veri tabanı konsunda uzman arkadaşlarmız vardır çokme sorunları olmucak rahat olabilirsiniz.
    Zeredot ve Bardolan Baş admin(2 side aynı kişidir) Darklord zaradot ve bardolan tan sonra her serverda söz sahibidir.
    Sunucularımız firmamızın kendi bünyesinde hızlı ve stabilidir.
    Açmayı düşündüklerimiz
    Mu online server
    Risng force server
    Word of warcraft server
    Ultima online server
    Linage II server

eklemek istediğiniz güvenli server dosyaları olan her oyun kabülümüzdür.

Hiçbirini açmayın sağlam bi ko pv kurun. Parayı kırarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am İ Evil? -- 20 Mart 2009; 18:51:59 >

• Aklıma gelmemişti ama lütfen bu topicde öyle gerginlik yaratıcak kelimeler kullanmayın mesajınızı editlersiniz sevirim
  • Editledim.
  • Çok teşekkür edirm istediğiniz başka bir oyun varmıdır.
  • eger gercekten sphere ıle basacıkabılecegınıze ınanıyorsanız ultıma onlıne serverı kurun cunku ben bıle gerek 55i ve ustundekı versıonlar olsun gerek ıkıncı nesıl sphere dıyebılecegımız 56b serısı ve ustundekı versıonlar olsun tum surumlerde harcoded olan 50 den fazla kullanıma acık ve scrıpt yazarak kapatılmayacak bug bılıyorum. bu bugları kapatamassanız benım gıbı tek bır player butun karızmayı yerlebır eder :D Elbette bende saglam bır ultıma onlıne serverı gormeyı cok ısterım ama henuz bu bugları kapatabılen bır server gormedıgım ıcın orjın server harıc hıc bır serverda oynayamıyorum nasıl olsa bı gun bırı fark edıp oyunu oynanmaz hale getırecek dıye.
  • Treth

zeradot yıllardır ultima online oynamış C++ dilini bilen biridir ama o bakımdan bir korkunuz olmasın buglar kapatılmaya çalışılıcaktır. bugları kullananlar ne olursa olsun banlanır.
  • En garantisi Silkroad olur bence.
  • Silkroad serverı planlarımız arasında vardı ama Joymax ın dava açması gibi sebepler bizi düşündrüyor.
  • WoW serverı kurmak çok emek ister... Tek bir mühendisin bunların hepsini ne kadar sürede kaliteli bir şekilde yapacağını çok merak ediyorum Çalışmalarınızda başarılar dilerim... Bu arada bence hepsine aynı anda başlamayın. 1-2 tane tutulacak oyununkini açıp isim yaptıktan sonra diğerlerine yüklenin. Aynı anda uğraşırsanız hepsi birbirine karışacaktır tek kişiyle.. Denedim biliyorum
  • Warhammer Online

Lord of the rings online

Age of Conan

Aion Online

bu oyunlarla ilgili private server istiyom yaparsanız cok iyi olur
  • İskender lütfen komik olmayalım o warhammer yeni açıldı age of conan da

Lord of the rings online nın da private serverı varsa göster açalım.

ß@TÚ bizim düşüncemizde o en çok istenen oyunları açmak
  • lotro açın 200 player getiriyim okadarda iddalıyım
    sölediin oyunların uo ve rf hariç hepsinin private serverlarını kendi başıma kurdum we küçük çaplı oynadık sizin gbi profesyönel insanlardan biraz emek wererek emu yazmasını beklerdim şahsen kolaya kaçmıcanızı düşünmüştüm
  • Ultima online açabilirsin.Fakat millet artık oyundan bıkmış durumda eski oynayanların çoğu bıraktı.Şuanda oynayan insanlarında %70 i karaktersiz insanlardan olusuyor ve gün geçtikçe dahada batıyor.Siz projenizizi ilgi çekici ve yenilikçi tutarsanız.Eski oyuncularıda bir şekilde çekmeyi başarırsanız ki farklı olursa çekersiniz sizden büyüğü olmaz :< (sphere gözünden baktım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scytax -- 22 Mart 2009; 19:33:55 >
  • ultima online runuo açılmasını isterdim gerisi hep lvl kas kral ol mantığına dayanıyor.Tabi bazı özel düzenlemeler olmalı.
  • Archlord açmanızı öneririm.Gerçekten mükemmel bir oyundur.Şuana kadar gördüğüm en mükemmel zırhlar,harita dizaynı ve grafiği var.Tek kelimeyle mükemmel birşey ama kasması çok zor olduğu için herkez çabuk bırakıyor.Yıllardır denemediğim rpg oyunu kalmadı fakat arasında en iyisi Archlord du.Eğer kolay kasılır private server açarsanız büyük bir kitle servera akın eder.
  • Impavide arkadaşıma katılıyorum.. Archlord Tek kelimeyle muhteşem bir rpg.. İnanın sadece bizden değil yabancılardan da baya bir ilgi görecektir.Eğer yapabilirseniz Archlord.
  • vallahi bende şuan archlord oynuyorum açılırsa iyi olur çünki gerçek para ile alınan cc yani oyun parası olmaz böylece parası olan lens gibi itemleri almaz denge olur.lens ne derseniz attack artırır birde skilleri daha çabuk yapar cooldown süresi kısalıyor.
  • Konaya giremedeğim için özür dilerim zerodotla konuştum kendisi eski bir ultima oyuncusu klasik uo britanya tarzı olmayacak Tüm görevler değiştirildi. bu arada.
    Wow a yeni senaryolarımızı ekliyoruz forgetten realms + wow gibi bişey düşünüyoruz sizinde fikirlerniz varmı.
  • Archlord da ısrarlıyız wow açma lütfen.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.