Şimdi Ara

Zenit-C 1957 Slr Objektif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, gene yardımınıza ihtiyacım var fakat bu sefer kamera konusunda. 10 gün içinde elimde 1957 model Zenit-s (c) olucak. Fakat lensi baya hırpalanmış durumda ve büyük ihtimalle içinde mantar oluşumu var,modeli: lens Industar-50 3.5/50mm M39 №6207317. Yardım istediğim konu ise makinenin lens girişi 39mm vidalı ve leicia lensler odak noktasını şaşırttığı söyleniyor. Zenit-s modeline uygun lensler hakkında bilgi verebilir misiniz, fiyatları özellikle de, öğrenci milleti sonuçta. 1 resmini ekliyorum, elime geçince detaylı resimleri eklerim. Bu arada mantar temizliği ya da 60 yıllık makine sonuçta demir kısımlarının bakımı hakkında yapabileceğim bişey biliyorsanız çok makbule geçer.

Çok teşekkürler

Çağdaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CaGaS

Merhaba arkadaşlar, gene yardımınıza ihtiyacım var fakat bu sefer kamera konusunda. 10 gün içinde elimde 1957 model Zenit-s (c) olucak. Fakat lensi baya hırpalanmış durumda ve büyük ihtimalle içinde mantar oluşumu var,modeli: lens Industar-50 3.5/50mm M39 №6207317. Yardım istediğim konu ise makinenin lens girişi 39mm vidalı ve leicia lensler odak noktasını şaşırttığı söyleniyor. Zenit-s modeline uygun lensler hakkında bilgi verebilir misiniz, fiyatları özellikle de, öğrenci milleti sonuçta. 1 resmini ekliyorum, elime geçince detaylı resimleri eklerim. Bu arada mantar temizliği ya da 60 yıllık makine sonuçta demir kısımlarının bakımı hakkında yapabileceğim bişey biliyorsanız çok makbule geçer.

Çok teşekkürler

Çağdaş

bununla fotoğraf çekmeyi düşünüyorsunuz, yanlış mı anladık?..

• Biraz araştırmayla 300 TL hatta daha da altında alabileceğin Canon sx220 bu makineden daha iyi resim çekebileceği gibi film ve tab parasından da kurtulursun.

örnek:
    http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=sx220
  • Bırakın adam nostalji yapmak istiyor belki. Kardeşim, sahibinden falan baktın mı sitelere çok eski bir model sonuçta.

• Arkadaşlar, fotoğraf çekiceğim makinenin kritiğini ya da alternatif makine istemiyorum. Fotograf cekmek için nikon d7000 makinem mevcut zaten. Ama Zenit s bir klasiktir. Nostalji aramaktan ziyade zenitler2 olan gerek mekanik gerek kadrajda ne varsa fotografa akması hayranlığım yuzunden bu makineyi edindim. Ve uygun lens arayısı içindeyim. Bir de demir aksamı temizlemek için solusyon ya da çeşitli sıvılar tavsiye edebilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: muyasar

Biraz araştırmayla 300 TL hatta daha da altında alabileceğin Canon sx220 bu makineden daha iyi resim çekebileceği gibi film ve tab parasından da kurtulursun.

örnek:
    http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=sx220

Zaten makine arayısı içinde olsam moldovadan zenit s getirtmek garip olur, kadıkoyde xp12 ler mevcut. Gerçi kız arkadaşımda xp12 var ve durumu çok iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.