178 Vasco Da Gama - Santos AÜ Üstü 1,65 186 Houston - Montreal İY 2 4,75 221 Zürih - Thun AÜ Üstü 1,65 225 Kuopion - Inter Turku İY 2 2,50 249 Botafogo - Gremio İY 2 3,50 253 Vancouver - San Jose İY 2 3,00 toplam oran: 339,46
sen hergün zengin oluyon heralde
quote:
Orijinalden alıntı: tugberk16
sen hergün zengin oluyon heralde
Yok Güzel Gördüm Maçları Seçtim Yani Tabi Finali Şans Belirler...
çok düzmantık olmuş ayrıca mal götborg yine bearbere kalır da ben oynasam kalmaz şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: leon tr
çok düzmantık olmuş ayrıca mal götborg yine bearbere kalır da ben oynasam kalmaz şimdi
göteborg 3-0 mağlup kardeş dediğin gibi inşallah oynamamışındır şaka gibi ya daha da dk 65
quote:
Orijinalden alıntı: WitchKing
quote:
göteborg 3-0 mağlup kardeş dediğin gibi inşallah oynamamışındır şaka gibi ya daha da dk 65
oynadım abi yenemiyceği kesindi zaten de yenilmez dedim ama yeniliyo öküz GÖTeborg neyse boşver 3.10 dan yatmak koymuyo o kadar...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: WitchKing
quote:
oynadım abi yenemiyceği kesindi zaten de yenilmez dedim ama yeniliyo öküz GÖTeborg neyse boşver 3.10 dan yatmak koymuyo o kadar...
hadi ya,en kötüsü de böyle bildiğin halde oynayınca oluyo bundan sonra banko yatacak kupon yapcam ben de yeter harbiden
ilk yari beraberliklerini tuturamamisin söyle adma akilli kupon yap 25-30 versin 2 misli ama sonuçta iyi olsun uyduruk deil sonra o 30 tl ile 3 maç 3 oran bas 90 tl sonra 90 tlnin yarisini ye yarisini bas 3 oran yap yine 120 vb zengni olak haciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
quote:
Orijinalden alıntı: MoonDeath
quote:
Orijinalden alıntı: mahsunygzr
quote:
Orijinalden alıntı: MoonDeath
zengin oldum beyler yaşasin
+1
ilk yari beraberliklerini tuturamamisin söyle adma akilli kupon yap 25-30 versin 2 misli ama sonuçta iyi olsun uyduruk deil sonra o 30 tl ile 3 maç 3 oran bas 90 tl sonra 90 tlnin yarisini ye yarisini bas 3 oran yap yine 120 vb zengni olak haciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sende haklısın kesnlikle
Bakalım ne olacak sonuçlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme