Şimdi Ara

zengin kız fakir erkek yürür mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler okulda bir kız var dizilerdeki oyunculardan falan çok daha güzel ve ailesi baya zengin . Bir kaç gün önce bana arkadaşıyla haber gönderdi teklif ederse kabul ederim falan diye daha kızla muhabbetim yok. Bende kendi çapımda yakışıklı sayılırım şu ana kadar çıktığım kızlar epey güzeldi ama ailemin maddi durumu iyi değil . Kızın takıldığı mekan belli ,arkadaş çevresi belli. Ne diyosunuz beyler bu benim zarar göreceğim bir ilişki olur mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• çık parasını yersin kızın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yersin kızın parasını cık
  • Aman aga yapma öyle şey cebinde paran yoksa kız seni ezer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb

• Kızın parasını yiycek bir insan değilim beyler . Normalde para konusunda komplekste yapmam bende okuyorum uğraşıyorum bir yerlere gelmek için ama dediğim gibi zor durumda kalmakta istemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi eğer gercekten birbirini seven bi çiftseniz paranin bi onemi yok. Sen de varken sen onda varken o öder. Biz oyleyiz yani hatta kapistigimiz oluyo o israr ediyo ben odiyim diye ben israr ediyorum ben odiyim diye. O yuzden takma çık bence. Cok zenginse sen degil paso o oder. Gurura gerek yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kızın kişiliğiyle alakalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White0F

Abi eğer gercekten birbirini seven bi çiftseniz paranin bi onemi yok. Sen de varken sen onda varken o öder. Biz oyleyiz yani hatta kapistigimiz oluyo o israr ediyo ben odiyim diye ben israr ediyorum ben odiyim diye. O yuzden takma çık bence. Cok zenginse sen degil paso o oder. Gurura gerek yok

Kesinlikle.. İlk başlarda sorun edersin, biliyorum.. Ama zamanla bu durumu normal karşılarsın. Eğer sevgilin düşünceli biriyse maddi durumu problem etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

para için ruhunu satacak kişiliksizin yaptığı yoruma bak hele

Sen nerde biliyosun para icin ruhunu sattigini konusmalarina dikkat et senin icin kotu olur yavsak seni

• Kızın kişiliğiyle alakalı. Liseye gidiyorsan fazla sorun olmaz ama ünideysen sorun olabilir.

Kızla çık 2 haftada ne olduğu belli olur zaten.
    Hiç yoktan ellersin boşver parayı iki gün çıksan kardır

• Kişilikten kişiliğe değişir. Bunu anlaman için de tanıman lazım. İleride keşke deme bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: İtfaiyeGibiAdam

quote:

Sen nerde biliyosun para icin ruhunu sattigini konusmalarina dikkat et senin icin kotu olur yavsak seni

• Kesinlikle yürümez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dizzy24

quote:

Orijinalden alıntı: İtfaiyeGibiAdam

quote:

Karaktersiz ya geldi hayatinda yemedigi kadar et yedi yanimizda simdi abilerine laf ediyor. Utanmaz herif. Bolelerini sallandiracaksin. Yedigi kaba pisliyor.

• İkinizinde kişiliğine bağlı bu,senin götürebildiğin mekanlar kız için anormal gelmiyorsa,kızın götürdüğü mekanlarda onun ısmarlaması sana koymuyorsa çokta güzel sürer ilişki.
    Direk teklif etmek yerine biraz tanımaya çalış ve gözlemle,emin olduğun zaman çıkma teklif edersin,zaten birbirinizin yanında vakit geçirmeden güzelliklerinize göre çıkmak çok sağlıklı değil.
  • Benim ilişkilerimde maddi durumum gayet iyi ama genelde kız yoksul olur.

Zengin kızlarla ben yapamıyorum. Çünkü sevgi aşk vs yok yani odunla çıkıyor muşum gibi. Lüks restaurantlar spor otomobiller yapay bir hayat yani.
  • Dükkan ev al sonra yolla başkasını bul keyfine bak ama kendi üzerine yaptir

• Bizim sinifta otel sahibi olan kiz vardi 1 tlyi vermiyordu kisiye bagli

• TRT 1

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.