Şimdi Ara

zengin kız fakir erkek :/ (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
5
Favori
22.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence önce ondan gerçekten hoşlanıp hoşlanmadığına kara vermelisin.Ayrılsa benden hiç takmam diosun gerçekten böyleyse durum ayrıl derim.Anlattığına göre kız seni gerçekten seviyor , ileride iş ciddiye binipde sen ona seni sevmiyorum hiçde sevmemiştim dersen yazık olur kıza...Sevmiyorsan ayrıl derim dışarıda hoşlanıcağın sana uygun bir sürü kız vardır.Eğer seviyorum diyosan sonuna kadar git derim.Birbirinizi seviyorsanız bir şekilde orta yol bulup problemleri çözersiniz...
    Bide Konuya Fake Diyenler HİÇ YORUM YAZMASIN!!!
  • açıklamayı yapıyım gerçekten forumda artık konu açmaya korkar olduk herkesi kendileri gibi zannedenler var neyse.. konuyla ilgilenenler olduğu için açıklama yapıyorum suan kız arkadaşım italyaya tatile gitti büyük ihtimal 1 hafta 10 gün kalıp geri gelicek hala devam ediyoruz.söyledim benim durumumu biliyor.problem olmayacağını söyledi 3 kere üst üste soledim problem edeceksen bitirelim diye saçmalama dedi 3 ündede inandım ilerde neler olacağını soledim ailen istemezse falan diye..babam benim mutluluğumu ister tarzı bişey söyledi sonrada konu kapandı zaten bakalım devam ediyoruz hoşlanma konusuna gelelim öyle büyük bi aşk yok ama cidden hoşlanıyorm yani onla beraberken zaman nasıl geçiyo belli olmuyo

@Quattro_tr

abi malesef ss koymayacağım sonra gidip konu dışında kız arkadaşımın kafasını sedat abi olarak görmek istemiyorum açıkcası. okuyan herkese teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: KéRéM

açıklamayı yapıyım gerçekten forumda artık konu açmaya korkar olduk herkesi kendileri gibi zannedenler var neyse.. konuyla ilgilenenler olduğu için açıklama yapıyorum suan kız arkadaşım italyaya tatile gitti büyük ihtimal 1 hafta 10 gün kalıp geri gelicek hala devam ediyoruz.söyledim benim durumumu biliyor.problem olmayacağını söyledi 3 kere üst üste soledim problem edeceksen bitirelim diye saçmalama dedi 3 ündede inandım ilerde neler olacağını soledim ailen istemezse falan diye..babam benim mutluluğumu ister tarzı bişey söyledi sonrada konu kapandı zaten bakalım devam ediyoruz hoşlanma konusuna gelelim öyle büyük bi aşk yok ama cidden hoşlanıyorm yani onla beraberken zaman nasıl geçiyo belli olmuyo

@Quattro_tr

abi malesef ss koymayacağım sonra gidip konu dışında kız arkadaşımın kafasını sedat abi olarak görmek istemiyorum açıkcası. okuyan herkese teşekkürler

senden daha çok sevindim valla

• Aşağı yukarı aynı şeyleri bende yaşadım. Allaha şükür fakir değiliz durumumuz gayet iyi fakat kız arkadaşım çok zengindi. Sürekli ünlü mekanlarda takılıyor reina lara gidiyor kolejde okuyor. Durum böyle olunca çevresindeki erkekleri düşünün altlarında son model audi ler bmw ler onlarda lüks mekanlardan çıkmıyor. 2 sene bu şekilde sürdürdük fakat bu sırada bende rahatsız oluyorum bu derece ünlü mekanlarda kasıla kasıla oturmaktan rahatsızdım daha ne kadar sürebilirdiki 2 farklı hayat tarzı sonunda çevresindeki zenginlere yöneldi ve beni terketti Davul dengi dengine çalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 18 Temmuz 2010; 6:16:37 >
  • quote:

açıklamayı yapıyım gerçekten forumda artık konu açmaya korkar olduk herkesi kendileri gibi zannedenler var neyse.. konuyla ilgilenenler olduğu için açıklama yapıyorum suan kız arkadaşım italyaya tatile gitti büyük ihtimal 1 hafta 10 gün kalıp geri gelicek hala devam ediyoruz.söyledim benim durumumu biliyor.problem olmayacağını söyledi 3 kere üst üste soledim problem edeceksen bitirelim diye saçmalama dedi 3 ündede inandım ilerde neler olacağını soledim ailen istemezse falan diye..babam benim mutluluğumu ister tarzı bişey söyledi sonrada konu kapandı zaten bakalım devam ediyoruz hoşlanma konusuna gelelim öyle büyük bi aşk yok ama cidden hoşlanıyorm yani onla beraberken zaman nasıl geçiyo belli olmuyo

@Quattro_tr

Ssye gerek yok zaten, olayı özetlemişsin.
    Neyse sen yine arada yaz buraya. Bu işin sonunu merak ediyorum. Acaba nereye gidecek.

• ayakta tutamazsın ailesi falan izin vermez zaten
    türk sineması değilki sonunda mutlu ve mesut olun
  • kız eğer gerçekten seviyorsa hiç bir sorun olmaz.zaten senin parana bakmayıp senden hoşlandığına göre seni seviyor
  • konu dışı olsa direk cool story bro olurdu
    durumun karışık ama gururlu isen bu iş olmaz.erkek her zaman üstün olmalıdır.yoksa ezilirsin...
    ha amaç gezmek tozmak eğlenmekse tam gaz devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walkmania -- 18 Temmuz 2010; 15:46:40 >
  • ciddi söylüyorum kızın babasıyla tanışmaya çalış kız sayesinde.babası seni şirketinde bi pozisyonda işe alır.o zaman mutlu olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

@VoldroY
    Rencide etmek gibi bir durum söz konusu değil ama, sen 15 yaşında değil misin? Q7 falan ne yaptın yahu. Babasınınsa ayrı tabi.

Yaş 15 değil...

Ailevi bir konu açmıştın seni oradan hatırlıyorum, aklımda yaşın 15 kalmış, karıştırdım sanırım. Kusura bakma.

Kusur falan yok ortada. :) Ne demek olabilir arada öyle.Sorun değil.15 yaşında olsam da aynı benim,5 yaşımda olsam da...Pek takılmam bu tür şeylere.

Saygılar.

Birgün itiraf ediyorsun birgün inkar ediyorsun 15 yaşındasın işte millete hava atmaya çalışma artık..

• Bu konuda açık ve net fikrimi yazayım.Ben kendimden daha varlıklı bir ailede yetişmiş bir kızla evlenmem.Zengin kızla sadece ve sadece çıkarım;kendim beğendiğim mekanlara giderim,onu kendime benzetirim.Sosyete diye tabir ettiğimiz insanlar kasıntı insanlardır bu konularda,yani mesela balık yerken çataldı bıçaktı kasarlar.O da insan olduğu için benim gibi balığı elleriyle yemeyi sevekcektir.Buna bir itirazı olmaz,ben doğal olanı yapıyorum.Ama o beni kendine benzetmeye çalışırsa işte orada dur derim.Elbette arada lüks mekanlara yemeğe gidilir(Arkadaşı yemek verir veya düğün gibi).Orada balığa elle dalmam,çatalla bıçakla yerim.Mecburiyetten olmasa yine gitmem.Tavrım bu olur,yukarıda bahsettiğim gibi o da yadırgamayacaktır çünkü benimle doğal olanı yapıyor.Gerektiğinde hesabı ortak öderiz ama tamamı ödettirmem kesinlikle.Böyle gittiği yere kadar.Evlenmeyi aklımın ucundan bile geçirmem çünkü mutlaka bu biryerde patlak verecektir.Bile bile kendini riske atıp üzüntü yaşamak istemektir evlenmek bence.Evlndikten sonra makyajına,giyimine-kuşamına,gezmesine,takısına tokasına yetişemem.Kendimin onu karşılayacak bir geliri olsa bile yapamam ben çünkü kemer sıkmaya,israf etmemeye alıştım.Memur çocuğuyum;her yere arabayla gitmeye kalkarsa,ota boka para saçarsa bana batar o ve sonu kavgadır.Ben parayı ihtiyacım lan şeylere harcarım,keyfi değil.Ayakkabımı canım sıkıldı hep aynı ayakkabı diye değiştirmem.Ama zengin kız böyle şeylere alıştığı için değiştirmeye kalkacaktır.Batar bana bunlar,yapamam.Bu yüzden en ideali kendin gibi birisiyle evlenmek.Hem mental hem de ekonomik açıdan en sağlıklısı bu olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: x264

ciddi söylüyorum kızın babasıyla tanışmaya çalış kız sayesinde.babası seni şirketinde bi pozisyonda işe alır.o zaman mutlu olursunuz

Güzel fikir ama bence yemez.
  • Kesinlikle bunu onunla konuşmalısın. Yaşadığın rahatsızlığı belirttiğin takdirde aynı şeylerin tekrarlanmayacağını tahmin ediyorum.
  • Aşmaya çalış dostum. Onun sorun ettiğinden daha fazla sorun etme bu durumu. Gerçekten kötü bi durum ama alışabilirsin. Ne zaman parasını koz olarak kullanır o zaman biter.

Edit: Ayrıca da onun babası muhtemelen senin gibileri sömürerek para kazanıyor. Bu yüzden dert etme bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nineeleven -- 18 Temmuz 2010; 19:47:32 >
  • hayırlısı umarım herşey gönlünce olur ve hiç bir aksilik çıkmaz..olayları gelişmeleri bekliyoruz
  • Gidebildigi yere kadar git
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Bu konuda açık ve net fikrimi yazayım.Ben kendimden daha varlıklı bir ailede yetişmiş bir kızla evlenmem.Zengin kızla sadece ve sadece çıkarım;kendim beğendiğim mekanlara giderim,onu kendime benzetirim.Sosyete diye tabir ettiğimiz insanlar kasıntı insanlardır bu konularda,yani mesela balık yerken çataldı bıçaktı kasarlar.O da insan olduğu için benim gibi balığı elleriyle yemeyi sevekcektir.Buna bir itirazı olmaz,ben doğal olanı yapıyorum.Ama o beni kendine benzetmeye çalışırsa işte orada dur derim.Elbette arada lüks mekanlara yemeğe gidilir(Arkadaşı yemek verir veya düğün gibi).Orada balığa elle dalmam,çatalla bıçakla yerim.Mecburiyetten olmasa yine gitmem.Tavrım bu olur,yukarıda bahsettiğim gibi o da yadırgamayacaktır çünkü benimle doğal olanı yapıyor.Gerektiğinde hesabı ortak öderiz ama tamamı ödettirmem kesinlikle.Böyle gittiği yere kadar.Evlenmeyi aklımın ucundan bile geçirmem çünkü mutlaka bu biryerde patlak verecektir.Bile bile kendini riske atıp üzüntü yaşamak istemektir evlenmek bence.Evlndikten sonra makyajına,giyimine-kuşamına,gezmesine,takısına tokasına yetişemem.Kendimin onu karşılayacak bir geliri olsa bile yapamam ben çünkü kemer sıkmaya,israf etmemeye alıştım.Memur çocuğuyum;her yere arabayla gitmeye kalkarsa,ota boka para saçarsa bana batar o ve sonu kavgadır.Ben parayı ihtiyacım lan şeylere harcarım,keyfi değil.Ayakkabımı canım sıkıldı hep aynı ayakkabı diye değiştirmem.Ama zengin kız böyle şeylere alıştığı için değiştirmeye kalkacaktır.Batar bana bunlar,yapamam.Bu yüzden en ideali kendin gibi birisiyle evlenmek.Hem mental hem de ekonomik açıdan en sağlıklısı bu olacaktır.

aynen böyle oldu dedim bırak çatalı adamın asabını bozma bıraktı geri elleri yağlandı yüzünü bi buruşturuyo gülmekten öldüm orda zaten tavsiyeler için teşekkürler kız arkadaşım italyada şuan gelince yazıcam 15 ağustosta doğum günüm bakalım ne alıcak

• konustun mu hocam kızla
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

konustun mu hocam kızla

konuştum konuştum gelsin bi bakalım tekrar yazıcam buraya arkadasım tabi ne zaman gelir allah bilir 1 hafta diyo ama
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

konustun mu hocam kızla

konuştum konuştum gelsin bi bakalım tekrar yazıcam buraya arkadasım tabi ne zaman gelir allah bilir 1 hafta diyo ama

ne dedi hocam gelince konusalim mi dedi

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.