Şimdi Ara

Zengin Fenerbahçe (!) Değirmenin suyu nerden geliyor ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
4.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • galatasarayın bu sene içindeki tum geliri bizim sadece stadtan ve forma satıslarından elde ettiğimiz gelirle neredeyse denktir...
  • BIRAKIN YA! CiMBOM FAKİRLİKTEN GEBERİCEK BUNLAR NE DİYO..
    AYRICA FENERBAHÇE DE EN ÇOK BORCA SAHİP(CİMBOM GEÇTİMİ ONU BİLMEM) TAKIMDIR.(60milyon$ Firmalara ve 22trilyon şahıslara)
  • Galatasaray'lılar sizlere diyorum... madem bu kadar çok paranız var niye ribery'ye yalan söylüyorsunuz

ŞEREFSİZLEEEEEEEEER ŞİKE YAPAAR ŞİKEYİ DE GALATAASARAAAAAAAAAY.
    KÜME DÜŞMEEE KÜME DÜŞMEEE KÜME DÜŞME GALATASARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY.
  • Ribery: Sorun para değil, güven
    Geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde Marsilya kulübüyle 4 yıllık sözleşme imzalayan Franck Ribery, transfer sürecinde yaşadıklarını, Galatasaray ile olan anlaşmazlıklarını NTV Muhabiri Haluk Yürekli’ye anlattı.

Parasını alamadığı ve kulübe artık güvenmediği için Galatasaray’dan ayrıldığı söyleyen Fransız futbolcu, ‘kulüpten alacağım yoktur’ belgesini imzaladığı sırada menajerinin olmadığını ve kendi dilinde olmayan bu kağıdı anlamadan imzaladığını söyledi. Ribery, “Bana biraz üçkağıtçılık yaptılar ve yalan söylediler” dedi.

Fransız yıldız, “Galatasaray’la aramda hiçbir ilişki kalmadı” derken, sarı-kırmızılı kulübün kendisine ödeme yapmakta geç kaldığını söyledi.

“BİR KEZ PARA ALDIM”
    Ribery, Marsilya'ya transferini NTV Muhabiri Haluk Yürekli'ye anlattı.

Genç futbolcu, “13 Haziran’da kontratımı feshettikten bir gün sonra Galatasaray 307 bin Euro’luk ödeme yaptı. Ama çok geçti. Artık mesele FIFA, Marsiya ve Galatasaray arasında” dedi.

Ribery, “Galatasaray’a geldiğimden beri sadece bir kez para aldım. Şubat ayında transfer peşinatımın küçük bir bölümünü aldım. Sezon sonuna kadar başka para almadım. Ne maaş ne de başka prim. Galatasaray Kulübü’nde pek çok sorun var” dedi.

“TEHDİT EDİLDİM”
    “Galatasaray yönetiminden Bülent Tulun ve Haim Fresco, altı aydan beri birlikte çalışmadığım menajer John Bico’yla beraber evime geldiler” diyen Fransız futbolcu şöyle devam etti:

“Ailemin evine geldiler ama konuşmak istemedim. Bundan sonra menajerimle ya da kulübümle görüşmelerini söyledim. Bico konuşmak için evin camına vurdu ve kapıyı açmazsam arabamı bir beyzbol sopasıyla mahvedeceğini söyledi. Arabamın yanındaydılar. Avukatıma danıştım. Bana hiçbir şey yapmamamı söyledi. Jandarmayı çağırdım ve onları şikayet ettim” dedi.

Ribery, jandarmaya verdiği şikayet dilekçesinin de elinde olduğunu belirtti.

“BİRAZ ÜÇKAĞITÇILIK YAPTILAR”
    Ribery 30 Mart tarihinde imzaladığı Galatasaray’dan alacağım yoktur belgesiyle ilgili olarak da şunları söyledi:

“İmzaladığım dönemde menajerim yoktu. Bico’yla yollarımızı ayırmıştık. Bu konunun yasal prosedürü hakkında hiçbir bilgim yoktu. Bana iyi Fransızca konuşan bir yönetici bu kağıdı imzalayabileceğimi söyledi. Bana biraz üçkağıtçılık yaptılar. Onlara güveniyordum ama yalan söylediler. Yalnızdım, menajerim yoktu. Profesyonel çevreye yeni alışıyorum. Aynı kağıdı Song’a da imzalatmak istediler ama tecrübeli olduğu için kabul etmedi. Song yedi ay para almadan oynadı.”

“KALMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPTIM”
    Galatasaray’dan ayrılmasının tek nedeninin para olmadığının da altını çizen Ribery, “Güvenimin sarsılması ve yalanlar da ayrılmamda etkiliydi. Marsilya’ya imza atmadan önce Galatasaray’da kalmak için elimden geleni yaptım. Menajerim dört defa mektup yolladı, faks çekti. Pek çok toplantı oldu ama sonuç çıkmadı. Para ödenmemesine rağmen sahada elimizden geleni yapıp terimizin son damlasına kadar taraftar ve kulüp için oynadık. Ama böyle devam edemezdim” dedi.

“AYRILDIĞIM İÇİN ÇOK ÜZÜLÜYORUM”
    Yaşananlara karşın Türkiye’de oynamış olmaktan mutlu olduğunu da dile getiren Fransız futbolcu, “Türkiye’de oynamaktan ve taraftarı tanımaktan memnun oldum. İnsanlar ülkelerini ve kulüplerini temsil ediyorlar. Futbol için yaşıyorlar ve beni benimsediler. Bundan çok memnunum. Ailelerinden biriymişim gibi gördüler. Beni “ferrari” diye çağırmalarından çok mutluyum. Böyle bir kulüpten ayrıldığım için çok üzülüyorum. İstanbul’daki insanları hep güzel hatırlayacağım” şeklinde konuştu.

http://www.ntv.com.tr/news/329927.asp (kaynak gözüne gözüne )

.
    3kağatçılar
    HİRSİZLER
    hepsi bir arada sahnedeler...

• quote:

Orjinalden alıntı: PijaJE

Ribery: Sorun para değil, güven
    Geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde Marsilya kulübüyle 4 yıllık sözleşme imzalayan Franck Ribery, transfer sürecinde yaşadıklarını, Galatasaray ile olan anlaşmazlıklarını NTV Muhabiri Haluk Yürekli’ye anlattı.

Parasını alamadığı ve kulübe artık güvenmediği için Galatasaray’dan ayrıldığı söyleyen Fransız futbolcu, ‘kulüpten alacağım yoktur’ belgesini imzaladığı sırada menajerinin olmadığını ve kendi dilinde olmayan bu kağıdı anlamadan imzaladığını söyledi. Ribery, “Bana biraz üçkağıtçılık yaptılar ve yalan söylediler” dedi.

Fransız yıldız, “Galatasaray’la aramda hiçbir ilişki kalmadı” derken, sarı-kırmızılı kulübün kendisine ödeme yapmakta geç kaldığını söyledi.

“BİR KEZ PARA ALDIM”

Genç futbolcu, “13 Haziran’da kontratımı feshettikten bir gün sonra Galatasaray 307 bin Euro’luk ödeme yaptı. Ama çok geçti. Artık mesele FIFA, Marsiya ve Galatasaray arasında” dedi.

Ribery, “Galatasaray’a geldiğimden beri sadece bir kez para aldım. Şubat ayında transfer peşinatımın küçük bir bölümünü aldım. Sezon sonuna kadar başka para almadım. Ne maaş ne de başka prim. Galatasaray Kulübü’nde pek çok sorun var” dedi.

“TEHDİT EDİLDİM”
    “Galatasaray yönetiminden Bülent Tulun ve Haim Fresco, altı aydan beri birlikte çalışmadığım menajer John Bico’yla beraber evime geldiler” diyen Fransız futbolcu şöyle devam etti:

“Ailemin evine geldiler ama konuşmak istemedim. Bundan sonra menajerimle ya da kulübümle görüşmelerini söyledim. Bico konuşmak için evin camına vurdu ve kapıyı açmazsam arabamı bir beyzbol sopasıyla mahvedeceğini söyledi. Arabamın yanındaydılar. Avukatıma danıştım. Bana hiçbir şey yapmamamı söyledi. Jandarmayı çağırdım ve onları şikayet ettim” dedi.

“BİRAZ ÜÇKAĞITÇILIK YAPTILAR”
    Ribery 30 Mart tarihinde imzaladığı Galatasaray’dan alacağım yoktur belgesiyle ilgili olarak da şunları söyledi:

“İmzaladığım dönemde menajerim yoktu. Bico’yla yollarımızı ayırmıştık. Bu konunun yasal prosedürü hakkında hiçbir bilgim yoktu. Bana iyi Fransızca konuşan bir yönetici bu kağıdı imzalayabileceğimi söyledi. Bana biraz üçkağıtçılık yaptılar. Onlara güveniyordum ama yalan söylediler. Yalnızdım, menajerim yoktu. Profesyonel çevreye yeni alışıyorum. Aynı kağıdı Song’a da imzalatmak istediler ama tecrübeli olduğu için kabul etmedi. Song yedi ay para almadan oynadı.”

“KALMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPTIM”
    Galatasaray’dan ayrılmasının tek nedeninin para olmadığının da altını çizen Ribery, “Güvenimin sarsılması ve yalanlar da ayrılmamda etkiliydi. Marsilya’ya imza atmadan önce Galatasaray’da kalmak için elimden geleni yaptım. Menajerim dört defa mektup yolladı, faks çekti. Pek çok toplantı oldu ama sonuç çıkmadı. Para ödenmemesine rağmen sahada elimizden geleni yapıp terimizin son damlasına kadar taraftar ve kulüp için oynadık. Ama böyle devam edemezdim” dedi.

“AYRILDIĞIM İÇİN ÇOK ÜZÜLÜYORUM”
    Yaşananlara karşın Türkiye’de oynamış olmaktan mutlu olduğunu da dile getiren Fransız futbolcu, “Türkiye’de oynamaktan ve taraftarı tanımaktan memnun oldum. İnsanlar ülkelerini ve kulüplerini temsil ediyorlar. Futbol için yaşıyorlar ve beni benimsediler. Bundan çok memnunum. Ailelerinden biriymişim gibi gördüler. Beni “ferrari” diye çağırmalarından çok mutluyum. Böyle bir kulüpten ayrıldığım için çok üzülüyorum. İstanbul’daki insanları hep güzel hatırlayacağım” şeklinde konuştu.

.
    3kağatçılar
    HİRSİZLER

NTV'den bu kadar kastırmışsın bi fotomaç alda bi de onları dinleyelim senden belki yeni transfer haberleri vardır

• noldu pil mi bitti? google'dan yeni istatistikler yok mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

noldu pil mi bitti? google'dan yeni istatistikler yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: plectruum

quote:

Orjinalden alıntı: PijaJE

Ribery: Sorun para değil, güven
    Geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde Marsilya kulübüyle 4 yıllık sözleşme imzalayan Franck Ribery, transfer sürecinde yaşadıklarını, Galatasaray ile olan anlaşmazlıklarını NTV Muhabiri Haluk Yürekli�ye anlattı.

Parasını alamadığı ve kulübe artık güvenmediği için Galatasaray�dan ayrıldığı söyleyen Fransız futbolcu, �kulüpten alacağım yoktur� belgesini imzaladığı sırada menajerinin olmadığını ve kendi dilinde olmayan bu kağıdı anlamadan imzaladığını söyledi. Ribery, �Bana biraz üçkağıtçılık yaptılar ve yalan söylediler� dedi.

Fransız yıldız, �Galatasaray�la aramda hiçbir ilişki kalmadı� derken, sarı-kırmızılı kulübün kendisine ödeme yapmakta geç kaldığını söyledi.

�BİR KEZ PARA ALDIM�

Genç futbolcu, �13 Haziran�da kontratımı feshettikten bir gün sonra Galatasaray 307 bin Euro�luk ödeme yaptı. Ama çok geçti. Artık mesele FIFA, Marsiya ve Galatasaray arasında� dedi.

Ribery, �Galatasaray�a geldiğimden beri sadece bir kez para aldım. Şubat ayında transfer peşinatımın küçük bir bölümünü aldım. Sezon sonuna kadar başka para almadım. Ne maaş ne de başka prim. Galatasaray Kulübü�nde pek çok sorun var� dedi.

�TEHDİT EDİLDİM�
    �Galatasaray yönetiminden Bülent Tulun ve Haim Fresco, altı aydan beri birlikte çalışmadığım menajer John Bico�yla beraber evime geldiler� diyen Fransız futbolcu şöyle devam etti:

�Ailemin evine geldiler ama konuşmak istemedim. Bundan sonra menajerimle ya da kulübümle görüşmelerini söyledim. Bico konuşmak için evin camına vurdu ve kapıyı açmazsam arabamı bir beyzbol sopasıyla mahvedeceğini söyledi. Arabamın yanındaydılar. Avukatıma danıştım. Bana hiçbir şey yapmamamı söyledi. Jandarmayı çağırdım ve onları şikayet ettim� dedi.

�BİRAZ ÜÇKAĞITÇILIK YAPTILAR�
    Ribery 30 Mart tarihinde imzaladığı Galatasaray�dan alacağım yoktur belgesiyle ilgili olarak da şunları söyledi:

�İmzaladığım dönemde menajerim yoktu. Bico�yla yollarımızı ayırmıştık. Bu konunun yasal prosedürü hakkında hiçbir bilgim yoktu. Bana iyi Fransızca konuşan bir yönetici bu kağıdı imzalayabileceğimi söyledi. Bana biraz üçkağıtçılık yaptılar. Onlara güveniyordum ama yalan söylediler. Yalnızdım, menajerim yoktu. Profesyonel çevreye yeni alışıyorum. Aynı kağıdı Song�a da imzalatmak istediler ama tecrübeli olduğu için kabul etmedi. Song yedi ay para almadan oynadı.�

�KALMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPTIM�
    Galatasaray�dan ayrılmasının tek nedeninin para olmadığının da altını çizen Ribery, �Güvenimin sarsılması ve yalanlar da ayrılmamda etkiliydi. Marsilya�ya imza atmadan önce Galatasaray�da kalmak için elimden geleni yaptım. Menajerim dört defa mektup yolladı, faks çekti. Pek çok toplantı oldu ama sonuç çıkmadı. Para ödenmemesine rağmen sahada elimizden geleni yapıp terimizin son damlasına kadar taraftar ve kulüp için oynadık. Ama böyle devam edemezdim� dedi.

�AYRILDIĞIM İÇİN ÇOK ÜZÜLÜYORUM�
    Yaşananlara karşın Türkiye�de oynamış olmaktan mutlu olduğunu da dile getiren Fransız futbolcu, �Türkiye�de oynamaktan ve taraftarı tanımaktan memnun oldum. İnsanlar ülkelerini ve kulüplerini temsil ediyorlar. Futbol için yaşıyorlar ve beni benimsediler. Bundan çok memnunum. Ailelerinden biriymişim gibi gördüler. Beni �ferrari� diye çağırmalarından çok mutluyum. Böyle bir kulüpten ayrıldığım için çok üzülüyorum. İstanbul�daki insanları hep güzel hatırlayacağım� şeklinde konuştu.

.
    3kağatçılar
    HİRSİZLER

NTV'den bu kadar kastırmışsın bi fotomaç alda bi de onları dinleyelim senden belki yeni transfer haberleri vardır

Merak Etme Transfer olucak sen hiç kafanı yorma FB bu boru değil yine getiririz unlu birisini...

• Mafyayız ulan var mı bi itirazınız ? Sıkıysa bişi yapın Aziz Baba sıkar topuklarınıza
  • bizim stadimiz fenerbahce gibi ruhsatsız degil ve kayitdisi hicbir isimiz yok...Ayrica türkiyenin koruyucusu TSK'dan da sistemli dolandiricilik yapan bi baskanimiz yok....Yonetim kadromuzda PKK'ya yardim yatakliktan 6 ay yatmis yoneticimiz yok Biliosunuz kara para en iyi football'da aklanır...Gs yonetimi bi kere yalanci diil en azindan(dolandirici,terorist de diil tabii)Ayrica GS eger para icin abuk ishler yapack bi takim olsaydi katardan,rusyadan veya ne olduğu belirsiz para babalarından gelen tekliflere ewt derdi...LüTfEN DiKKaT
  • Zenginin malı züğürtlerin çenesini yorar...:)

Arkadaş muhasebeci olacakmış galiba ama bu hesap bilgisi ve yaptığı oransız salatalarla aşçı bile olamamış sanırım... buna laf salatası denir açıkça...

Türev integral bilmenize gerek yok dört işlem bilen adam bu laf kalabalığına bakmaz. 100. yılında 2000 kişiye oynayıp simit parasına kombine satan takımın nasıl tribün geliri olacakmış... Sen devlete el aç sonra gel hesap sor. Fenerbahçenin yatırım maliyetine bakan yok...

Fenerbahçe ve diğerleri...

diğerleri konuşur Fener devam eder. Konuşmaktan, laftan başka neleri varmış ki...
  • Monşerlere bak sen kalkmış memleketi savunmuşlar....

Kurtuluş Savaşında Fenerbahçe Halka manevi anlamda güç katarken Fransız komutan G.saray Lisesinde konuşma yapıyordu Fransız bayrağının altında...

Siz kim memleketten bahsetmek kim haddinizi bilin. Terör örgütü muhabbeti yapıp bu sayfayı kirletmeyin İmralıda yatan sizin takımı tutuyor desem napacaksınız...

Atatürk Fenerbahçeyi Kalamışda 1978 ziyaret edip teşekkür ediyor öte tarfta monşerler camiası Fransızlarla kucak kucağa...

Yavaş derler adama o laflar size düşmemiş...
  • Galatasaray'lılar dinleyin

Dört yıl üstüste şampiyon oldunuz , Uefa kupasını , Süper kupayı aldınız , Avrupada maçlar kazandınız ... Avrupadaki o başarılardan dolayı Milyon $'lar kazandınız .

Nerede bu paralar ?

Bu paralar ile ne yapıldı ? Yıldız bir oyuncu mu transfer ettiniz ? Stat mı yaptınız ? Tesisleri mi hali yoluna koydunuz ? Bunların hiçbiri yapılmadı peki ne oldu bu paralara ?

Ne oldu o Milyon $'lar ?

Fenerbahçe'nin yöneticilerine suçlama yapmadan önce kendi yöneticilerinize bakın . ''Bu paralar nerede ?'' diye sorulduğu zaman Galatasaray yöneticilerinden insan şüphe ediyor bir an için . İnsandır sonuçta uymuştur şeytana belli mi olur ?
  • Bence de yaa nerde bu paralar ?

Sakın yöneticileriniz bi yaramazlık yapmış olmasın
  • sacmalık,

gs'ın neden bu durumlarda oldugu yeterince belli degil mi?uefa kupasını aldıgı donemlerde ki yonetim tarzı kendi sirketlerine akıtılan paralar kurumsallıktan ziyade popularist yonetim tarzları (bkz devlette yıllardır aynı sekilde idare ediliyor) vs vs konu uzar gider.

fb nerden para buluyor acık ve net eski yonetim yeni yonetim vs hepsi silah tuccarı antrenman basmalar futbolcu dovmeler yazarları tehdit etmeler sırası geldiginde yazarları ayagından vurdurmalar kime ne maval okuyorsunuz kimse gazete okumuyor mu zannediyorsunuz.her sey kurtlar vadisi gibi dumbelek bir dizi sayesinde mi ortaya cıkıyor ya da baglantılı zannediliyor.koca devletin kendi sınırları icerisin de o kadar dolap donecek bu uc-bes sozde militarist karsı koyacak falan filan bir turkiye masalı olayı daha

herkes uc maymunu oynuyor nasılsa futbol toplumların afyonudur hesabına suni gundem yaratmak milletin hosuna gidiyor yok su hakem soyle duduk caldı yok bu sunu yaptı kardesim hadiseden uzun yorum mu olur ya?bırakın nefes alalım alalım acın soyle ortalıgı neler donuyor onu gorelim meydan da ribery kacmıs, alex zıplamıs, ortega amuda kalkmıs, figo kafa kola gelmis ...

• quote:

Ribery, “Bana biraz üçkağıtçılık yaptılar ve yalan söylediler” dedi.

ne kadar dusundurucu bi cumle oyle değilmi?

oysa bide su açıklamayı okuyun..

"F.Bahçe'de kimsenin parası kalmaz"

Belçika'nın Anderlecht takımına transfer olan Serhat Akın, kulüpte kimsenin parasının kalmayacağını, tüm ödemelerin yapıldığını söyledi.

Halen prim ve transfer taksitlerinden alacağı olduğunu dile getiren genç futbolcu, "Bu parayı bana öderler. Bundan kuşkum yok. Aziz Yıldırım, herkesin hakkını veren bir başkan. Diğer futbolcular gibi UEFA’ya gidip şikayet etmem ve Fenerbahçe’yi küçük düşürücü bir davranışta bulunmam. Ayrılırken de hiç talepte bulunmadım. O karakterde bir insan değilim" diye konuştu.

http://www.fenerbahce.com/haberler/13823

kim mafya kim üçkağıtla,uğrasıyor,kim kanunsuz işler çewiriyor...yetrince net bi sekilde ortada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@nkee -- 24 Haziran 2005, 12:45:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: forger301

bizim stadimiz fenerbahce gibi ruhsatsız degil ve kayitdisi hicbir isimiz yok...Ayrica türkiyenin koruyucusu TSK'dan da sistemli dolandiricilik yapan bi baskanimiz yok....Yonetim kadromuzda PKK'ya yardim yatakliktan 6 ay yatmis yoneticimiz yok Biliosunuz kara para en iyi football'da aklanır...Gs yonetimi bi kere yalanci diil en azindan(dolandirici,terorist de diil tabii)Ayrica GS eger para icin abuk ishler yapack bi takim olsaydi katardan,rusyadan veya ne olduğu belirsiz para babalarından gelen tekliflere ewt derdi...LüTfEN DiKKaT

Ruhsatsızını yapabilceke misiniz ki de konuşuyon!!!GS Yonetimi yalancı değil mi ne diyon sen ya yonetim her sene siz palavra yutturuyor siz hala ayakta uyuyonuz yok transfere bu akdar butce ayırıldı deniliyor eee neden hala birşeyler olmuyo transfer açısından....Dolandirici mi değil hadi ya Ribery i niye gitti aaa şerefsizdi di mi pardon Adam kendisi soyledi açık açık paramı falan vermediler diye(yada ona benzer birşey)

• quote:

Orjinalden alıntı: forger301

bizim stadimiz fenerbahce gibi ruhsatsız degil ve kayitdisi hicbir isimiz yok...Ayrica türkiyenin koruyucusu TSK'dan da sistemli dolandiricilik yapan bi baskanimiz yok....Yonetim kadromuzda PKK'ya yardim yatakliktan 6 ay yatmis yoneticimiz yok Biliosunuz kara para en iyi football'da aklanır...Gs yonetimi bi kere yalanci diil en azindan(dolandirici,terorist de diil tabii)Ayrica GS eger para icin abuk ishler yapack bi takim olsaydi katardan,rusyadan veya ne olduğu belirsiz para babalarından gelen tekliflere ewt derdi...LüTfEN DiKKaT

quote:

Ribery, “Bana biraz üçkağıtçılık yaptılar ve yalan söylediler” dedi.

bu nasıl bir çelişkidir...

• quote:

Orijinalden alıntı: visualize

yıldırım niye agladı araştır...başka birşey demiyecem ama basından degil yakınlarından araştır....
    bizim yanlış transfer+saha gelirleri + yoksa gs kazandı başkanlarmı yedi asla birtek cansun olayında cebinden verdigi parayı aldı bir faiz konusu oldu aslında
    aziz bşk bir oyla seçimi aldı işte o 1 oyu atan gerçek fb,li tanıyorsan ama gerçekten tanıyorsan bir bul konuş....sana tiyo modada....bu kadar tmm....

+1095 ama onlar nerden araştırsın yaaa baksana karşımza rakam çıkarmak yerini sadece laf ebeliği yapıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.