Şimdi Ara

Zenfone max kullanıcıları yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar zenfone max ile ilgili konu vardı ama benim bir kaç sorum daha olacak.

1.tamamen ışık açıkken mobil veri açıkken tam kullanımda şarjı ne kadar gidiyor ?

2.iki tane renk seçeneği sunmuşlar beyaz hoşuma gitti ama çok mu sırıtıyor beyaz renk ?

3.asus zenfone 5 kullanicisiyim galiba tek farkı işlemcisi zenfone 5 den performans olarak daha mi iyi ?

4. 6.0 güncellemesi alıcak mi ? Aldı mi yada

Yardımcı olanlara şimdiden tesekkur ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu cihazdan babama aldik, kendi kullanıyor bi haftadir arada kurcaliyorum kamerasini baya begendim oldukca guzel, babama sarji 5 gun dayandi, ekran suresi 14 saat kusurdu baktigimda, muadili cihaz lenovo p1 den çok daha guzel geldi bana bu cihaz, akici hizli bi cihaz, hantal degil kasasi hafif ve abartili degil kalinda durmuyor, çift sim kartli ve 2 simde 4G destekliyor. Tavsiye ederim. Sarj anlaminda zaten cok cok cok iyi.

Teşekkürler bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafadktp

Arkadaşlar zenfone max ile ilgili konu vardı ama benim bir kaç sorum daha olacak.

1.tamamen ışık açıkken mobil veri açıkken tam kullanımda şarjı ne kadar gidiyor ?

2.iki tane renk seçeneği sunmuşlar beyaz hoşuma gitti ama çok mu sırıtıyor beyaz renk ?

3.asus zenfone 5 kullanicisiyim galiba tek farkı işlemcisi zenfone 5 den performans olarak daha mi iyi ?

4. 6.0 güncellemesi alıcak mi ? Aldı mi yada

Yardımcı olanlara şimdiden tesekkur ediyorum.

Merhaba,

1- Ekran açıkken dediğiniz testi yapamam çünkü mobil veri kullanmıyorum gece gündüz wifi açık ve evdeyim.

2- Kesinlikle siyah, çünkü arka tarafı dümdüz geliyor beyazın, siyahta ise deri görünümü var ve metal çerçeve görünümlü yanlarla siyah çok güzel uyuşmuş (başlangıçta beyaz benim de aklımdaydı ama sonra sildim).

3- İşlemcisi 25 000 falan Antutu alıyor işlemcinin zenfone 5 ile aynı diye düşünebilirsiniz ama şu farkı gözden kaçırmayın:
    İşlemci en ağır oyunda dahi hiç ısınmıyor ve güç tüketimi açısından zenfone 5 ten çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.

4- 6.0 (Android M) kesinlikle gelecek bunun için bir araştırma yaptığınızda Mayıs Haziran gibi planlandığını görebilirsiniz.

• onurkillinc O kullanıcısına yanıt
    Şuan cidden aklımda bisey kalmadı tek bir soru daha ekran süresi nedir hocam

Orijinalden alıntı: Mustafadktp

Şuan cidden aklımda bisey kalmadı tek bir soru daha ekran süresi nedir hocam

Ekran süresine kendim test etmedim ama 10-11 saat olabileceğini okumuştum bir incelemede. Hayırlı olsun, hepsiburada ya da bimeks tekliflerini değerlendirebilirsiniz.

"Ekran Süresi Testi

Test için 1080p çözünürlükteki Fight Club filmini telefonun pilini bitirene kadar tekrar tekrar oynattım ve uygulama olarak BS Player kullandım. Ekran parlaklığı %50'ydi ve kulaklık takılı olarak gerçekleştirdiğim testte ses seviyesi %100'dü. Test esnasında Wi-Fi sürekli açıktı ve filme ek olarak 43 dakikalık bir telefon görüşmesi yaptım. Sonuç; kalan pil seviyesi %7 ve ekran süresi 13 saat 18 dakika. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurkillinc -- 1 Nisan 2016; 18:36:53 >

• 32 gb p1 1100 lirayken bu telefonu almak hata olur. cihaz sadece pilden oluşuyor, başka hiçbir özelliği fiyatını hak etmiyor ve çok ağır.

1.ben zenfone kullanıcısıyım arayüzü en iyi arayüz olarak seçildi ve acayip derece de stabil

2.p1 'in arayüzünü hiç sevmiyorum dandik yani lenova olduğu belli bana göre her şirket telefon yapmamalı sence lenova mı daha büyük ve tecrübeli asus mu ?

3.p1'in tek artı özelliği hızlı sarj olmasıdır bu olmasa da olur telefon en kötü 1,5 gün gidecek ve ben gece takıcam. bunun bana bi eksi yönü olmaz.

4.bu iki telefonun karşılaştırmasına baktığında ram,işlemci,ısınma,kamera,stabil olma bunların hepsinde asus önde geliyor.

5.p1'in dayanıklılık testine bak birde zenfone max'in ben bir zenfone 5 kullancısıyım ve telefonu kulak hizasından yani görüşme yaparken en az bu şekilde 10 defa düşürdüm. yüz üstü köşesine gelsin telefondaki tek hasar köşelerinde yerlerin ezilmesi oldu.

Bence biraz daha araştır ve düşün derim bu konuda

• Mustafadktp M kullanıcısına yanıt
    1- kim seçmiş, neye gör seçmiş. bende kullandım alelade bir arayüz
    2- istediğin arayüzü yükleyebilirsin, bir sürü launcher var(asusun da var)
    3- hızlı şarj olması 5000 mahlık bi telefonda çok önemli bir özelliktir. yoksa 5-6 saat boyunca ağır ateşte pişen kuzu gibi başında beklersin
    4- bence p1in özelliklerini yanlış biliyorsun. snapdragon 615, 3 gb ram, 32 gb hafıza, 5000 mah pl, parmak izi okuyucu, metal kasa, daha iyi kameralar, 20 gr daha hafif, hızlı şarj desteği vb bir çok açıdan zenfone maxdan daha iyi. zenfone maxında pili 5000 mah ama sd 410 ve 615 arasındaki güç tüketimi farkı çok çok az, performans farkı çok fazla.
    5- dayanıklılık testi izlemedim, bu denli ağırlığı olan telefonları düşürünce sağlam çıkmasını beklemek biraz hayal.

3- bende sana diyorum ki zaten gece dolduruyo millet telefonun sarjı 2 gün gittikten sonra bunun emin ol bi önemi yok.
    4- illaki içindeki şeyler iyi olunca performans artmıyo bak ıphone'a içinde şimdiki kullandığımız androidlerin 4/1'i var ancak işletim sisteminden dolayı hiçbir şekilde kasma yapmıyor. asus da öyle bir yapmış ki bu işi ben elimdeki telefonun dahi tek asphalt 8'i high da oynarken kasıyor. 32 gb hafıza performansını artırmaz :D fazladan yazmaya çalışmıssın. 5000 mah pl yazmıssın aynısı asusda da var. zaten fiyatını arttıran parmak okuyucu) 20 gr hiç bişey değiştirmez sanki bana belinde taş taşıyorsun vb açıdan yazmana gerek yok daha da farklı bi özelliği yok tek parmak izi okuyucu ve 1 gb fazla ram olması.
    5-metal kasa yazmışsın ama git bence bir izle kırılma ve çizilme testlerini sonra gel konuş ;)

Ayrıca sen hangi marka telefon kullanıyosun ?

• Mustafadktp M kullanıcısına yanıt
    xiaomi mi4. hocam darılma ama sen bu işlerden anlamıyorsun. belki sende aynı şeyi benim için düşünüyorsun ama gerçek benim dediğim gibi.

• Şu aralar her akıllı telefonun ciddi sıkıntıları var; forum başlıklarında yazılanlara bakın. Markalar kullanıcılara en iyi telefonu aldırmak istiyor ama en iyi telefonları bile kısa süre içinde yavaşlıyor ve demode oluyor. Bu durumda ortalama kullanıcılar için ben stabil olan ve bazı özellikleri tatminkar en uygun telefon bunu görüyorum (tabi ben yurtdışında aldığım için bana maliyeti 850 tl civarı oldu). Stabil diyince işin içine ısınma da giriyor, yazılım da, yazılımın donanıma uyumu da, şarjı nasıl tükettiği de.

Akıllı telefon geçmişimi yazacak olursam Motorola mpx200 -> Asus P535 -> Turkcell T20 (zorunluluktan/idareten) -> Lumia 1020 -> Asus Zenfone MAX.

Telefonu elinize aldığınızda çok şık olduğunu göreceksiniz ve LG G3'e (Android M) stabilite olarak 10 basan bir cihaz ve çok güzel kotarılmış akıllı modları var. Ses olayı film moduna alınca benim kulağıma çok hoş geldi.

Şimdiye kadar beni en çok memnun eden cihazlar Asus'lar oldu. Cihaz bir bütündür kağıt üzerindeki özelliklerden çok daha fazlasıdır, arkadaşa katılıyorum; tamamen seçim ve optimizasyon olayının nasıl yapıldığıyla alakalı.

Mesele şu ki diğer cihazlar da sizi bir süre sonra tatmin etmeyecek eskiden bu böyle değildi ve ne yapıp edip para biriktirip telefon almak bir zevkti şimdi ekonomik olarak karşılayacak olabilmeme rağmen bu üst seviye cihazları alasım gelmiyor (Lumia 1020 nin kamera performansıyla alakası olmayan hiçbir cihaza o maliyetlere çıkmak istemiyorum biraz da bundan).

Windows telefon gerçekten insanı deli eder gerek marketi gerek kısıtlamalarıyla. Iphone'lar eskisi kadar kullanıcılarını memnun etmiyor ve batarya kapasite/sürelerinden de memnun değiller.

Geriye Android kalıyor. Android'de de kamera sensörleri saçma sapan teknoloji tanımlarıyla hala sensörü küçük tutarak ultrapixel gibi teknolojilere geçti hala bir compact kameradaki sensörü bile zor görüyoruz, insanları dijital kısımda yaptıkları iyileştirmelerle kandırıyorlar aslında telefonlar 4 yıl öncesine göre hiç de iyi fotoğraf çekmiyor (dijital imgeler üzerine master bitirmiş biri olarak söylüyorum).

Sistem benim hevesimi kırdığı için ben de sisteme istediğini vermeyeceğim, siz de bu üst segment telefonlara talebinizi tekrar gözden geçirin ki kullanıcıları memnun edecek bir telefon üretip, telefonu eskimeye programlayacak şekilde tasarlamaktan yılsınlar. Cidden elimde Zenfone max olması ile 3000 bandında bir telefon olması arasında hiçbir lezzet farkı yok benim için şu aralar.

Zenfone max' alternatif birkaç cihaz daha var forumda konuşuluyor (kesinlikle G3 değil onu kesin belirtiyim de, G2 G3'ten kat kat iyidir)

Midomi mi 3/4 , Honor 5x de alınabilir.

İnanın piyasadaki çoğu orta segment telefon Note 2 kadar bile stabil değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurkillinc -- 2 Nisan 2016; 14:27:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.