Şimdi Ara

ZENFONE 6 alsam pişman olur muyum ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beni endişelendiren tek şey şarjı. sizi nasıl bir kullanımda kaç gün idare ediyor?

• nexustan daha ıyı batarya suresı verıyor ve zenfone5 e gore bır parca daha ıyı batarya,abartı dercede oyun oynanmaz,yada tumgun ınternette surf yapmazsanız gayet rahat gunu tamamlar.
  • telefonun büyüklüğünü kafaya takmıyorsanız pilini dert etmeyin, pili günü rahatlıkla çıkarır, zenfone 5 de pil durumu (yoğun kullanıma bağlı) mevcut ancak 6 da bu durum fazlaca mevcut değil.
  • Alabilirsiniz hocam hiçbir sıkıntı duymadım arkadaşlarımdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi cihaz al gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: biological_man

Alabilirsiniz hocam hiçbir sıkıntı duymadım arkadaşlarımdan

+1 fiyatina göre cok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: narcose

telefonun büyüklüğünü kafaya takmıyorsanız pilini dert etmeyin, pili günü rahatlıkla çıkarır, zenfone 5 de pil durumu (yoğun kullanıma bağlı) mevcut ancak 6 da bu durum fazlaca mevcut değil.

asıl sorun kimisin %80lerdeyken şarja takın diye uyarı geliyormuş. baskasında da %1 olmasına rağmen hala kulllanılabilir diyormuş böyle sorunlar hepsinde mi var yaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende almayı düşünüyorum fakat sorunlar baya fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Bende almayı düşünüyorum fakat sorunlar baya fazla.

sadece şarjla ilgili sorunlar duydum ama fiyatına göre de cok iyi bi telefn yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatasaray101o10

quote:

sadece şarjla ilgili sorunlar duydum ama fiyatına göre de cok iyi bi telefn yani

Sesi az çıkıyor, Pil %1 de takılı kalıyor diye şeyler söyleniyor. Birde ekran altındaki tuşların ışıklandırmalı olmaması bence büyük eksiklik.
  • O fiyat aralığında başka tercih yokki zaten. ya zenfone 5 ya zenfone 6. Zenfone 5 é göre şarj konusunda daha iyi zenfone 6.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Galatasaray101o10

quote:

Sesi az çıkıyor, Pil %1 de takılı kalıyor diye şeyler söyleniyor. Birde ekran altındaki tuşların ışıklandırmalı olmaması bence büyük eksiklik.

bunlara rağmen almayı düşünüyor musun ?
  • asus bu abi kaç tane akıllı telefon yaptı . söyle bi iki üç yıl hata yapa yapa telefon cıkarsın anca öyle bulur sorunsuz sıkıntısız telefon yapmayı . daha bismillah diyip bu fiyata sorunsuz telefonu zor yapar biraz tecrube edınmesı lazım.
  • asus iyidir,zaten yıllardır dünyada üretip satıyordu telefonlarını,türkiyede olmadığı için bilmyorduk..
    cihaz çok iyi sıkıntısız,zaten yok satıyor,bulman da zor onu söyliim :)
    bir problem yaşamazsın
  • Fiyatına göre kesinlikle yılın telefonu.Bence almalısın.
  • Merhaba , telefonu yere göğe sığdıramadan bırakıp abartmayalım. Bende zen 6 aldım 2 gündür kullanıyorum. Benim 2 günlük tecrübemde ağır oyun oynamazsanız , arada bir internete girer haber okursanız , whatsupla mesajlanırsanız sizi pil çok iyi götürür ben 2 gündür bu şekilde kullandım % 25 seviye var daha. Ancak diğer telefonlara göre eksik yanları var . Ekran karardığında yandaki power tuşuna basmanız gerekir , ekrana dokunma veya ön kısmında ekran açma tuşu yok. Lg telefondaki gibi kamera ile resim çekerken sesli çekme modu yok. Menüleri çokda pratik değil. Menülerin akışları fena değil. Lütfen bir öneride bulunurken alıcı arkadaşlara gözü kapalı alın diye önerilerde bulunupta tek alternatifmiş havası yaratılmazsa çok iyi olur. Saygılarımla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.