Şimdi Ara

Zenfone 2 Laser 550kl alınır mı? 770 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar zenfone 2 laser 550kl modelini almayı düşünüyorum.size şimdiki telefonumda yaşadığım problemleri ve yeni alacağım telefondan beklentilerimi ifade edeceğim ve sizden bu telefonun bana uygun olup olmadığı alınır mı alınmaz mı? fikirlerinizi bekliyorum

şimdiki telefonum Htc 8x windows phone işletim sistemine sahip kullandığım süre 2 yıl oldu telefonun pili baya kötü 1,5 saatlik 3g internet ve 20dk müzik ile sabah 8 de %100 ile başlayan şarj ve bu kullanım ile 12 de hemen hemen bitmiş oluyor kamerasından memnun değilim otomatik kullanamıyorum sürekli olarak manuel ayar yapmak zorundayım ışık alması ya çok alıyor ya da çok düşük alıyor renk kalitesi de kötü mesela bol yeşilli manzaralı fotoğraf çekince renkler gerçeklikten çok uzak renkler baya kötü çıkıyor mesela akşakm kendi odamda bir a4 kağıdındaki yazıları çekmek istesem oda ışığı açık flaş yakmazsam hiçbir şey belli olmuyor piksel piksel flaşla ise yarısı belli yarısı belli olmuyor kamerası hiç tatmin edici değil windows phone olmasına rağmen kasıntılar donmalar uzun yükleniyor beklemesi yaşamaktan bıktım bu platformdan sıkıldım artık

telefondan beklediğim fotoğraf çekiminde gündüz gerçeğe yakın resimler makro çekimler akşam tripod ile sabitleme ve gerekirse manuel ayarlarla uygun ışık seviyesinde tatminkar sonuçlar
    oyun oynamadan günlük internet-sosyal medya gibi cihazı yormayan işlemleri kasma yaşamadan yapmak
    3 saate yakın 3g internet kullanımı,-2 fotoğraf,1-2 telefon görüşmesi,kulaklıkla 15-20 dk müzik ile günü tammalayabilmek çoğu zaman 3 saat 3g internet kullanmıyorum 2 saat civarı oluyor ben max kullanabileceğim süreyi yazdım

bütçem kısıtlı öğrenci olarak harçlıklarımdan biriktiriyorum 1-2 aya bu cihazı almayı planlıyorum.bu cihazı almalı mıyım sizce? test c mevzusunu biliyorum test c olmayan ekim üretimi sonrası laser tercih edeceğim

• Hocam onun 600 modeli vardı bir de ona bakın, performans bakımından ciddi farkları var.
    Onun dışında telefon sizi tatmin eder diye düşünüyorum
  • 600 ü biliyorum da 6. inç telefon istemiyorum tablet gibi olmasın elimdeki telefon 4.3 inç ve bu bana yeterli geliyor bana ideal olan 5.5 inç
  • Hocam o zaman bir araştırın, beğenirseniz alın gitsin
  • Hocam 5/6 ay once 5 inc olanini eşime aldim bu teli gayet guzel dünden yegenime 5.5 olanini aldik 550kl oda gayet memnun kaldi telefon fiyatinin eniyisi yani bence al derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 Adet Sarı Lumia 1520 850 TL
    10 yıl önce açıldı
    2.el lumia 925 alınır mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.