Şimdi Ara

Zenfone 2 ekran renginin bozulması. (Yardım PLS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuyu önceden de açtım ancak kimse cevap yazmadı.

Öncelikle herkese merhaba. Bu foruma yeni üye oldum ve konuyu buraya açmam gerektiğini düşündüm (umarım yanlış yere açmamışımdır.) Temmuz ayında aldığım telefonumda (asus zenfone 2 z551ml) son 2 ay içinde ortaya çıkan bir hata oluştu. Bu hata telefonda yapmak istediğim her şeyi engelliyor çünkü ekranı göremiyorum. Bir şey yapmak istiyorsam tahmin ederek yapmam gerekiyor.

Telefonun ekranının orta ve üst kısmında renk bozulmaları var ve bu renk bozulmaları beyaz hariç her renkten dolayı kaynaklanıyor. Hafif bir gri bile nerdeyse tüm ekranın bozulmasına sebebiyet vermekte. Telefonu Asus Teknik Servisine gönderdim ancak sağlam gönderdiğim halde ekranın sol alt köşesinde (resimlerde de görebileceğiniz üzere geri dön tuşunun yanında) bir çatlak oluşmuştu ve bu çatlaktan dolayı benden 315 tl talep edildi (280 ekran 35 işçilik). Bende bu sorun benden kaynaklanmadığı için parayı vermedim ve telefonu geri aldım. Acaba bu sorunu başka yaşayanlar var mı? Herhangi bir çözüm var mı? Yabancı kaynaklarda okuduğuma göre ekranı değiştirmek gerekiyormuş veya asus ücretsiz hallediyormuş ancak ben asusun bu ekranın sol alttaki benden dolayı oluşmayan çatlak ile benden 315tl ödememi istemesi sonucu garantiden yararlanamıyorum ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MandalinaSuyu -- 19 Mart 2016; 16:16:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.