Şimdi Ara

Zenfone 2 1.8 Ghz ve 2.3 ghz farklari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 1.8 ghz modeli cihaz media markt ve vatan computer stoklarinda sormak istediğim gerçekten böyle ahim sahim bir fark var mi? Bir de cihaz kesin 4 gb mi cunku media marktda incelerken 2 gb ozellikli olarak gosteriyordu ve bu durum canimi sıktı. 16 gb depolama benim icin sorun degil.Yukarida sormus oldugum sorular isiginda beni aydinlatirsaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatı 1099 TL ise 4 GB modeldir.Aralarında tek fark 500 Mhz işlemci hızı.GPU hızları aynı.Antutudan tahmini 30000 civarı alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 27 Haziran 2015; 19:32:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabıniz icin tesekkurler. Hiz ve akicilik acisindan fark yoksa bunu almayi dusunuyorum siz ne dersiniz?

• kıymetli_vatandaş kullanıcısına yanıt
    1099 olan modelin şarj adaptörü hızlı şarj destekli değil. Bunu da bilmenizde fayda var.
  • kullanan arkadaslar yorum yapip cihaz hakkinda bilgi verebilir misiniz

• Yani 2.3 ghz gerçekten iyi bir hız o glfiyattaki bir telefo. Için gerçekten süper ama intel işlemci gerćekte. Kötü media tek ondan kat kat daha iyi ha 4 gb ram etkiledi seni beni de ilk başda etkilemisdi ama o sembolik isterse 6 gb olsun telefonun hızı değişm3z 4 çekirdek demse 8 çekirdekli bir telefon sećmeni öneririm o fiyata da a5 var e7 var bunlar samsung un en iyi fiyat performans telefonları bunlar iyidir fakat telefonu uzun kullanacaksan samsung galaxy alpha yı öneririm ben kullanıyorum ama biraz pahalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya kardesim soylenenlerin hepsi bis kendi cihazlarini yuceltmeye calisiyorlar neymis mediatek intel den iyiymis. Kullanmadan iftira atmayin bari. Cihaz anttutuya onem vermem ama 30000 civari dendigi icin soyluyorum 1.8 ghz 45000 2.3 ghz 47000 aliyor 2 islemci arasinda frekans farkindan baska hic bi farki yok belkide 1.8 ghz batarya olarak daha iyidir. Bi kere bu cihazi a5,e7 ile karsilastirmak tamamen bilgisizliktir. Cihaz gerek batarya,performans olarak tam bi f/p dir ayrica 4 gb ram goz boyamam icin degildir. Tamam 4gb ram lpddr3 oldugu icin lpddr4 e gore yavastir ancak multitasking de ustune yok 20 tane uygulamadan fazlasini arkada acik birakabiliyorsun ustune yok yani. Kesinlikle o fiyata alinacak en iyi cihazdir. Kamerasida cok kotuluyorlar ama inanin guzeldir. Batarya ben zen talkda gordum 5,30 , 6 saat ekran suresi aliyorlar bataryada cok iyi yani f/p de en alinabilir cihazlarin basinda gelir ayrica ben yine zentalkda goruyorum haftada 1 kere sistem kararlilik guncellestirmesu aliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5 3600 1.15v 4.2 ghz
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulex

1099 olan modelin şarj adaptörü hızlı şarj destekli değil. Bunu da bilmenizde fayda var.

Hocam ben asus zenfone2 nin 1099 tl olan modelini aldım. Alırken sadece işlemcisinde 500Mhz lik fark var dediler diğer özellikleri aynı dediler aldım ki hızlı şarj olmuyor acaba adaptörle mi alakalı yoksa telefonun öyle bir özelliği olmadığı için mi yavaş şarj oluyor. Ben bu telefonu türkiyeye daha 1299tl olan modeli gelmediği için bu modelini vatan bilgisayardan aldım 500mhz lik bir işlemci farkı benim için fazla fark etmeyeceğini düşündüm alalı daha 2 3 gün oldu acaba bu cihazı iade etme gibi bir şansım var mı sonuçta hızlı şarj hakkında bana bir bilgi verilmedi. Bu cihazı verip üst modelini alma şansım var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkselEsEs

Fiyatı 1099 TL ise 4 GB modeldir.Aralarında tek fark 500 Mhz işlemci hızı.GPU hızları aynı.Antutudan tahmini 30000 civarı alır.

Benim elimde şuan 1099TL olan asus zenfone 2 var Antutu v5.7.1 den 42064 puan aldı kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıymetli_vatandaş

Merhabalar 1.8 ghz modeli cihaz media markt ve vatan computer stoklarinda sormak istediğim gerçekten böyle ahim sahim bir fark var mi? Bir de cihaz kesin 4 gb mi cunku media marktda incelerken 2 gb ozellikli olarak gosteriyordu ve bu durum canimi sıktı. 16 gb depolama benim icin sorun degil.Yukarida sormus oldugum sorular isiginda beni aydinlatirsaniz sevinirim.

Hocam şuan 1.8 işlemcili telefon elimde çok fazla detay anlamıyorum ama anladığım kadarıyla CPU-Z programını indirdim Total Ram 3907 MB işlemcisi 1.83Ghz ve Antutudan 42064 gibi bir puan aldı Hızlı şarj olmuyor. hızlı şark olmadığını alasıya kadar bilmiyordum malesef bu biraz morelimi bozdu fakat GTA san andreas i kurdum herhangi bir sorunla karşılaşmadım aklıma tek takılan hızlı şarj mevzusu oldu
  • Hızlı şarjın olmadığı asusun sitesinde ingilizce olarak şu şekilde belirtilmiş:

The 18W BoostMaster adapter is included with 2.3GHz/4GB ZenFone 2 model onlyhttp://www.asus.com/tr/Phones/ZenFone_2_ZE551ML/specifications/

Yani Hızlışarj adaptörü yalnızca 2.3GHz/4GB ZenFone 2 model içeriğinde vardır diyor. Buradan da aslında hızlı şarj desteklediği ama adaptörün olmadığı anlaşılıyor. Adaptörünü nereden bulabiliriz o ayrı mesele. Bir diğer fikir de Asus zenpower ların hızlı şarj desteklediği yönünde. Onu da belirteyim.

İade konusuna gelirsek, normalde internetten alınan ürünlerin 14 gün koşulsuz iade süresi var fakat telefon iadesinde ürünün wifi ağına bağlanıp bağlanmadığı, sim kart takılıp takılmadığı konusunu gündeme getiriyor firmalar. Burada da söz konusu vatan bilgisayar olunca sıkıntı yaşayabilirsin (mağazaya gidip aldıysan işin daha da zor).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 10 Temmuz 2015; 10:06:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ulex

Hızlı şarjın olmadığı asusun sitesinde ingilizce olarak şu şekilde belirtilmiş:

The 18W BoostMaster adapter is included with 2.3GHz/4GB ZenFone 2 model onlyhttp://www.asus.com/tr/Phones/ZenFone_2_ZE551ML/specifications/

Yani Hızlışarj adaptörü yalnızca 2.3GHz/4GB ZenFone 2 model içeriğinde vardır diyor. Buradan da aslında hızlı şarj desteklediği ama adaptörün olmadığı anlaşılıyor. Adaptörünü nereden bulabiliriz o ayrı mesele. Bir diğer fikir de Asus zenpower ların hızlı şarj desteklediği yönünde. Onu da belirteyim.

İade konusuna gelirsek, normalde internetten alınan ürünlerin 14 gün koşulsuz iade süresi var fakat telefon iadesinde ürünün wifi ağına bağlanıp bağlanmadığı, sim kart takılıp takılmadığı konusunu gündeme getiriyor firmalar. Burada da söz konusu vatan bilgisayar olunca sıkıntı yaşayabilirsin (mağazaya gidip aldıysan işin daha da zor).
    Ya bunlar ne kadar pinti arkadaş bi adaptörü koymamışlar Yani Adaptör eğer adaptör değişirse hızlı şarj edebilme imkanım var. Cihazı vatan bilgisayarın bayisinden satın aldım ve kurulumu sim kartı sd card hepsini orda takıp açıp denedik daha sonra aldım. Bu durumda aklımdan cihazı geri verme fikrini silsem iyi olur :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.