Şimdi Ara

Zenci Filmleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
193
Cevap
1
Favori
98.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

o filmin adı "the new guy" olacaktı

evet evet hatırladım super film herkese tavsiye ederim

quote:

ÇATLAK PROFOSORDEKİ ZENZİ NASILDI AMA GÜÜL GÜL ÖLDÜM YA

eddie murphy işte.hani bi ara stand upçıyla kapışıolar ya.
    o sahneden bi replik
    eddie murphy den stand up çıya: recinin annesi okadar şişmanki restorana gittiginde grup indirimi alıyo
    recinin şeyi(anlayın işte) okadar kucukki işemek istedigi zaman cımbız kullanıyo

• ewet ewet ewet

mükemmeldi o sahne

peki ya dmx in "newer die alone" nasıldı ama izleyen war mı?

bide

şöyleydi

grupları war 2 zencinin

2 s,de süper ama biri daha iyi
    sonra bi beyaz grup bunlara battle teklif ediyor

ortaya para konuyor ama paraları yok uyuşturucu satıyorlar sonra bi gün zencilerden biri dierinin kardeşiyle yemeğe çıkıyor bu sırada diğer zenciyi döwüyorlar malları alıyprlar araları açılıyor borçlanıyorlar falan dewam ediyor

acaba "u got served" bu mu yoxa başka bi filmden mi bahsediyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostlike -- 3 Ekim 2006; 9:38:08 >
  • abi bizim türklerin seslendirmesi mükemmel zencilere cırtlak sesler koyuyolar adamında tipi komik olunca daha onu kimse tutamıyo . o zenciyi hic unutamam yukarda anlattım helikoptere biniyo sonra bunu helikopterden asagı atıolar bu yuserek cıkıo sonra bu bi bara gidio barda otururken tv de bunla o mafya adamının resmi cıkıo yan masadada polisler oturuo bu yusuf yusuf oluo ve hemen kacmaya baslıo polislerde arkasından kavalıolar ve bu bi duvarın arkasına saklanıp kendi kendine hey dostum benim başım cidden dertte dio ben kopuorum tabii gerisi gelcek ........
  • edwird dedigin filmin sonun da byuk bi çatışma çıkıyor.dehşet komikti o film ya ama ben adını unuttum
  • he sonunda stad gibi bi yerde elması almak için buluşuolar ve catışma cıkıo dediğin gibi buyuk catısma sonra zenci ile haberci catısmanın ortasında kalıolar ve oda ne birden bom diye bi ses zencinin annesinin kurabiyelerini yiyen jack bu adam bozukayla gelmiş orayı savas alanına cevirio ve zenciye el yapıo hey dostum mıcını ben kurtardım dio zencide dostum bozukoyla bizede zarar verebilirdin dio adam dioki bozuka kullanmada ustume yoktur ve zenci elmaslarla kacarken ....... gerisi gelcek
  • quote:

Orjinalden alıntı: yustay

edwird dedigin filmin sonun da byuk bi çatışma çıkıyor.dehşet komikti o film ya ama ben adını unuttum

filmin adı PARA KONUSUR du galiba
  • edwird dostum çok güzel bi noktaya değinmişsin şu seslendirme konusunda

gerçekten de mükemmel weriyorlar sesi
  • ha aklıma gelmişken 100 de 100 zenci filmi diil ama mükemmel bi film

AMERICAN HISTORY 2

ırkçı bi beyaz ewinden kamyoneti çalmaya kalkan 2 zenciyi feci şekilde öldürüyor(hatta birinin dişlerini kaldırıma dayayıp kafasına basıyor,iyyyyy).daha sonra hapise giriyor.hapisteyken kardeşi bunun izinden gidiyor zencilerle dalaşıyor falan.sonra hapiste adamın çalışma arkadaşı bi zenci çıkıyor,zenci hep konuşuyor ama beyaz dostumuz azını açmıyor.bi gün zenci bunu güldürmeyi başarıyor we dost oluyorlar.zenci hapiste bunun kıçını kolluyor.daha sonra beyaz arkadaş hapisten çıkıyor,işleri yoluna koyuyor,üye olduu ırkçı grubu bırakıyor.kardeşini bigün okula burakıyor.bıraktıktan bikaç dakka sonra kardeşi daha önce dalaştıı bi zenci tarafından wuruluyor THE END!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghostlike

ha aklıma gelmişken 100 de 100 zenci filmi diil ama mükemmel bi film

AMERICAN HISTORY 2

"2" değil "X" olacak.

• filmin adı PARA KONUSUR du galiba

arkadaşım cevabın için teşekkür ederim.
  • evett sonra polisler gelio ve zenci denize atlıo elmaslarla filmin sonunda zencinin altında filmin sonunda lamborgini görmüştüm yanındada bi fıstık bu zenci varya beni gül gül öldürdü o mafya babasıda yine hapse girdi heralde zavallı adam butun serveti yok oldu zenci ye bakya adam mafyayı çökertti .bu filmdeki zenciyi tanıyan varmı acaba adını bilen aratıyım googleda tipine bakıp belki yine gülerim nihahhahahahahahahha

• "american history x"
  • o adamı bulamıorum ya bilen varmı adını zencinin
  • quote:

Orjinalden alıntı: edwird

o adamı bulamıorum ya bilen varmı adını zencinin

dostum o komik siyahinin adı FRANKLİN HATCHETT
  • İŞTE BU FİLM

http://www.aradur.com

Zenci Filmleri

• soldaki atletli işte o zenciyi allah bildiği gibi derya annelerimiz dedelerimiz ben oyle demiycem dostum yolun acık olsun bu kalıbınla fiziginle iyisin devat et basarılarının devamını diliyorum belkide sen bu mesajı okuyamıyacaksın cunku turkce bilmiosundur kesin bu da bizim farkımı olsun dimi

• arkadaslar bu zenciyi tanıdınızmı yesil yoldaki dev adam Michael Clarke Duncan demekki rol insanı ne kadar deiştirio dedim bu adamı baska filmde gördüğümde puro felan goruonuz dimi yesil yoldaki sütas nuri burda dayı olmus elinde puro felan yakısır hepsi ona oda bi r numaralardan onunda oyunculuk yetenegi mükemmel bence

Zenci Filmleri
  • Şimdi siyah/beyaz melezi bir insanoğlu olarak ben yüzlerce hatta binlerce zenci filmi die adlandırdığınız ( ancak Amerikada bunlara '' Blaxploitation '' deniyor ) film izledim .. Valla sayardım saymasına aklıma gelenleri ancak internet Cafe den bağlanıyorum şuan ne yazıkki ve yeni filmler aldım gidip eve onları izleyeceğim
  • Michael Clarke Duncan abi bu adam my number one
  • "kara şövlye-black knight" Martin Lawrence

izleyen war mı?

baya iyiydi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.