Şimdi Ara

ZEN Wav

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar ben bu cihazdan hoşnut kaldım almadan önce siz degerli creative ailesine sorayım dedim sizce bu alet alınırmı artıları we eksileri warsa nedir fiyatta uygun olan magazaları sölerseniz sewinirim ben bunu almak için sabırsızlaşıyorum teşekkür ederim saygılar

ZEN Wav

• arkadşlar bu cihazı bilmiyormusunuz türkiyede satışı war ama stoklarda kalmamış diyorlar tawsiye etmezmisiniz ki
  • Bilal kardeş ben sana şahsen Meizu M3 modelini tavsiye ederim yada meizu M6 SL. 4 ve 8 Gb modelleride var ses kalitesi harika. Dışa ses veriyor bu sanırım ama performansı ne kadar olabilirki hadi oldu diyelim bu pil süresini ciddi etkilemezmi.

Özelden ulaşırsan sana harici Nokia MD4 model hoparlörüde gösterebilirim
  • cihazın yorumları baya iyi.. ve hoparlörle de 20 saate yakın dayanıyormuş pili.. bence güzel bi alet.. çoğu creative gibi.. ama ekran çözünürlüğü az.( video izleyeceksen önemli).. mavide varmış..http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=6996&ref=akakce&v=1.73.6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepciniz83 -- 9 Şubat 2008; 20:13:24 >
  • creative nin bu modelinde ses diğer modellerinden farklı çok iyi bir sesi var.sadece sesini dinledim diğer özellikleri hakkında fikrim yok.
  • tşk ederim bu ses kalitesi merak ettirdi
  • merhaba

Ürün en yeni ürünlerden bir tanesi
    fiyat ve performans göz öne alındığında gayet başaralı cihazın ses kalitesi oldukça tatminkar:) gerçi bu kişiden kişiye değişe bilir video oynatma özelliğise cabası üstelik hafızasıda 2 gb lık (şuan satmakta olduğum model daha üst gigalılar gelirmi bilmiyorum üründe ekstradan radyoda mevcut mp3den ara verip birazda haber dinleyim derseniz size yardımcı olacaktır videoya gelince video için ekran biraz küçük kalmış aslına bakarsınız bu cihazın uzun şarj süresinide beraberinde getiriyor ayrıca ekranda resimlerinize görüntüleye biliyorsunuz ginede tehşire açtığım wava yüklediğim bi kaç demo oldukça akışkan yani o konudada başarılı videolar arasında rahatça dolaşa biliyorsunuz ....

ve gelelim zen wavı özel kılan özelliğine dışarıya ses verme özelliği zen wavı hemen diğer mp3lerden sıyırıyor çünki kutunun içersinden sesi isterseniz akustik bir biçimde dağatmanıza yarıyan ve cihazın dik durmasını sağlayan özel bir stand çıkıyor bu stad sayaesinde gittiniz yerlerde ve bulundunuz ortamda şarkılarınızı gayet net bir biçimde arkadaşlarınıza dinlete bilirsiniz veya ofiste çalışırken biraz haber dinleyim derseniz tam size göree:)

son söz olarak

2 gblik hafıza+mp3+video+radyo+resim+extra düzenliciler+özel stand ve creative kalitesiyle birleşince gayet güzel bir cihaz çıkmış meydana

fiyatta öle uçurum bifiyat yok piyasada 150yede var 170ytlyede haa daha ucuzuda ola bilir çevremdeki mağazaları baz alarak fiyatlar bu şekilde ektstradan kutu içeriğinde gine creative özel birde koruyucu kılıf çıkıyor camel renginde

cihazın bukadar artısı var eksisi yokmu var şöle söliim efemmm:)

birkere cihazla içersinden çıkan kulaklık birbirine uymamış renk olarak biraz rüküş olmuş fakat kulaklık gayet başarılı

cihaz usb yoluyla şarj oluyor dilerdimki creative bu büyük kutuya bide adaptör koysun:)

menüler biraz duru olmuş yani bi yenilik gelmemiş temalı filan olsaydı gayet iyiydi

cihaz ufak tefek olduğundan kutu içeriğine boyun askısıda kona bilir

cihaz türkçe dil desteği yok benim elime gelen seride ilerde frmware ile olurmu meçhul (...ama bu güne kadar hep oldu):)

fiyat performas göz önenüne alındığında bu cihazın benim reyonumdaki notu 10 üzerinden 7

cihaz hakkında düşüncelerim bunlar umarım yararı dokunur ama herzaman derimki sesi duymadan ses çıkaran cihaz alma

bi rep yeter:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • waay abisi güzel tanıtmışın maşallah bende sesinden taviz vermiyorum kredi yatsada alsak düşüncesindeyim inş elime geçer de rahatlarım biraz komplekse girdimde bu welet için neyse ay başını bekliyorum inş alırım saolasın ellerine sagllık magazanız war galiba nerden yazıyorsunuz memleket?
  • Gecen Gün Bimekste İnceledim Sağlam Ses ve Görüntü Olarak Gayet İyi En Güzelide Dışarı Verdiği Sesin Kalitesi Gayet İyi Ama Sanırım Türkiye de Satışı Şuan Yok Ya da Stok Yok.
  • gerçektende stok yok galiba kimse istemedigi içim stoklardan düşmüş olmalı yau iyi mal halbüki neyse bakacagız stoklara artıkın
  • izmirdeki bütün d&r mağzalarında bu ürün bol miktarda var ayrıca izmirdeki vatan computer da falan da var.
  • bence al. bende var ses kalitesi iyi. bide çoğu mp3 çalarda olmayan radyosu var ayrıca kendinden pilli ve şarj ı mükümel.
  • kardeşim saolasın alacam halen para biriktiriyorum ögrenci adam da ne para olur ki işte yawaş yawaş birikiyor alacam inş birazdaha esk özelliklerini anlatırmısın sewinirim kafamda oluşsun bu zımpırtı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.