Şimdi Ara

zen neeon (5gb) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
19.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: denostar

Radyoyu açan arkadaşlar o dosyaları (winzip) bi yere upload edebilir mi? Şu anda hiçbir sitede no_fm dosyası falan yok. Sadece firmware dosyaları var.

Gerek yokmuş. O firmware dosyaları winrar simgeli olmadığından kafam karıştı. Eminim başkalarının da karışacaktır. Bir kez daha hatırlatalım. Tr sitesinden ve Amerikan sitesinden indirdiğiniz 1_011b ve 1_011_FM dosyaları winrar dosyalarıdır. Rambaldi sağolasın dostum.
  • Şimdi radyoyu dinledim ve bi mesaj daha atmam şart oldu. Ohaaa diyorum işte ben ses seviyesi diye buna derim. 30'da bile gayet yeterli. Ama benim 192'lik mp3'lerim neden bu kadar iyi ses vermiyor? 192'nin kaliteli bir rip olduğunu düşünürdüm. Bi b*k anlamadım bu işten ya neyse.. şu anda Neoon'un eksiksiz bir mp3 player olduğunu söyleyebilirim. Kulaklık da gayet kaliteli. (hepsiburada'da 45 milyon sonuçta iyi olacak tabi) Tek sorun kulağıma iyi oturmaması. Kararsız olanlara gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Radyodan 96-128-160kbps MP3 kaydı, 32kbps WAV kaydı yapabiliyorsunuz. Auto scan mevcut. 32 kanalı hafızasına alabiliyor. Auto scan yapmazsanız 0,05 Mhz aralıklarla manuel ayarlayabiliyorsuz. Radyo ismi yazılamıyor. (preset 1-32 olarak) Şarkı isimleri otomatik görünmüyor. O özellik yok. Olmayıversin. Belki ilerde eklerler. Şimdilik bu kadar...

• quote:

Şimdi radyoyu dinledim ve bi mesaj daha atmam şart oldu. Ohaaa diyorum işte ben ses seviyesi diye buna derim. 30'da bile gayet yeterli. Ama benim 192'lik mp3'lerim neden bu kadar iyi ses vermiyor? 192'nin kaliteli bir rip olduğunu düşünürdüm. Bi b*k anlamadım bu işten ya neyse.. şu anda Neoon'un eksiksiz bir mp3 player olduğunu söyleyebilirim. Kulaklık da gayet kaliteli. (hepsiburada'da 45 milyon sonuçta iyi olacak tabi) Tek sorun kulağıma iyi oturmaması. Kararsız olanlara gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Radyodan 96-128-160kbps MP3 kaydı, 32kbps WAV kaydı yapabiliyorsunuz. Auto scan mevcut. 32 kanalı hafızasına alabiliyor. Auto scan yapmazsanız 0,05 Mhz aralıklarla manuel ayarlayabiliyorsuz. Radyo ismi yazılamıyor. (preset 1-32 olarak) Şarkı isimleri otomatik görünmüyor. O özellik yok. Olmayıversin. Belki ilerde eklerler. Şimdilik bu kadar...

EP 480 kulağı resmen ...... . . 40 milyon olsada kaliteli olsada ( ki değil c-net den 3 puan almış ) kulak için zaralı bence.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yassino

quote:

Orjinalden alıntı: .Darkage.

quote:

Zen Neeon 5GB'ım bugün geldi. Ses çıkış gücü hoşuma gitmedi. Sesi sonuna kadar açtığımda bile memnun etmedi, o derece yani. Herhangi bir cızırtı, patlama vesaire yapmıyor ama ses seviyesi yeterli değil. Acaba bu beraberinde gelen kulaklıktan mı kaynaklanıyor? Ses seviyesi 25'ten sonra dışarıya epey gürültü veriyor. Bu da mesela, otobüste gece yolculuğu yaparken diğer yolcuları rahatsız etmeyeceğiniz bir seviye oluyor. Bu aletle birlikte gelen kulaklığı, EP 630'la ya da diğer kulaklıklarla Zen Neeon 5GB'de test edip karşılaştıran bir arkadaş var mı aramızda? Benim için yeterli seviye default kulaklıkla 40'da aldığım seviyenin bir buçuk katı olmalı. Bilgiler için şimdiden teşekkürler. Bu arada bir şarkı çalarken, "gözat"tan başka şarkı bulup tıkladığınızda çalması 5 saniyeyi bulabiliyor. Playlist yapmadım henüz, bi de öyle deneyim bakalım.

hocam ses kalitesi bence çok ii. Ama müzik türüne göre deişebilir.

@denostar

acaba sen tarz müzikler dinliosun

bide aklıma takılan bişey var. kutulardan standart bi kulaklık çıkmıyormu ipod gibi
    farklı kulaklık çıkma olayımı var

Arkadaşlar yanlış anlama olmasın. Ses kalitesi çok iyi ona bi lafım yok. Ses seviyesi bana çok yüksek gelmedi. Herhalde izolasyonlu bir kulaklık almam gerekecek. Çünkü mesela, belediye otobüsünde falan giderken motorun sesi bunu bastırır, eminim. Evde musluktan su doldururken ses seviyesi 40'tayken suyun sesini duyuyorsam gerisini siz düşünün... Rock müzik dinliyorum şarkıların hepsi 192kbps'de riplenmiş. İçinden çıkan kulaklıklar EP330 olsa gerek. Creative'in sitesinden baktım. Benim kulağıma iyi oturmuyor sık sık düşüyor. Paraya kıyıp EP630 alıcam galiba. EP330'u evdeki iki kulaklıkla karşılaştırdım. Philips HP200 ve philips'in 7 metre kablolu(!) bi modeli. EP 330 ikisinden de kat kat iyi açıkçası. Demek sorun biraz da bende.
    Çoook uzun zamandır da kulaklıkla müzik dinlemiyordum. Belki alışmam lazım. 10 sene önce falan walkman kullanırken son sesi açtığımda kulaklarım patlayacak gibi olurdu. O yüzden sızlanmam normal.

ben rock müzik dinliyorum... gerçi bu aralar trip hop yani portishead,blonde redhead,Morcheeba ya kaysamda rock ı terk etmek olmaz.

ben neden sordum. geçen hafta kuzenim arkadaşından ipod minisi ödünç almış. bende dinleme fırsatım oldu.orjinal ipod kulakları ile.

böyle bangır bangır bi ses vermiyor ama verdiği ses ile doyum sağlıyordu.eski walkman zamanında son ses verdiğimizde rock şarkılarda kulaklık böyle kasardı ya öle olmuyor. zaten olmaması lazım koskoca ipod.
    ama çok tatlı gelmişti sesi.
    black eyed peas-my humps ta şarkının girişindeki baslar çok iyidi. yada soad - lonely day şarkısında gayet iyi ses veriodu

ondan merak ettim. ben zaten bu ay sonunda aleti aldıktan başka kulaklık almayı düşünüyorum. şu cx330 yada ep630 yorumlarını bi inceleyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: .Darkage.

quote:

Zen Neeon 5GB'ım bugün geldi. Ses çıkış gücü hoşuma gitmedi. Sesi sonuna kadar açtığımda bile memnun etmedi, o derece yani. Herhangi bir cızırtı, patlama vesaire yapmıyor ama ses seviyesi yeterli değil. Acaba bu beraberinde gelen kulaklıktan mı kaynaklanıyor? Ses seviyesi 25'ten sonra dışarıya epey gürültü veriyor. Bu da mesela, otobüste gece yolculuğu yaparken diğer yolcuları rahatsız etmeyeceğiniz bir seviye oluyor. Bu aletle birlikte gelen kulaklığı, EP 630'la ya da diğer kulaklıklarla Zen Neeon 5GB'de test edip karşılaştıran bir arkadaş var mı aramızda? Benim için yeterli seviye default kulaklıkla 40'da aldığım seviyenin bir buçuk katı olmalı. Bilgiler için şimdiden teşekkürler. Bu arada bir şarkı çalarken, "gözat"tan başka şarkı bulup tıkladığınızda çalması 5 saniyeyi bulabiliyor. Playlist yapmadım henüz, bi de öyle deneyim bakalım.

hocam ses kalitesi bence çok ii. Ama müzik türüne göre deişebilir.

@denostar

acaba sen tarz müzikler dinliosun

bide aklıma takılan bişey var. kutulardan standart bi kulaklık çıkmıyormu ipod gibi
    farklı kulaklık çıkma olayımı var

Arkadaşlar yanlış anlama olmasın. Ses kalitesi çok iyi ona bi lafım yok. Ses seviyesi bana çok yüksek gelmedi. Herhalde izolasyonlu bir kulaklık almam gerekecek. Çünkü mesela, belediye otobüsünde falan giderken motorun sesi bunu bastırır, eminim. Evde musluktan su doldururken ses seviyesi 40'tayken suyun sesini duyuyorsam gerisini siz düşünün... Rock müzik dinliyorum şarkıların hepsi 192kbps'de riplenmiş. İçinden çıkan kulaklıklar EP330 olsa gerek. Creative'in sitesinden baktım. Benim kulağıma iyi oturmuyor sık sık düşüyor. Paraya kıyıp EP630 alıcam galiba. EP330'u evdeki iki kulaklıkla karşılaştırdım. Philips HP200 ve philips'in 7 metre kablolu(!) bi modeli. EP 330 ikisinden de kat kat iyi açıkçası. Demek sorun biraz da bende.
    Çoook uzun zamandır da kulaklıkla müzik dinlemiyordum. Belki alışmam lazım. 10 sene önce falan walkman kullanırken son sesi açtığımda kulaklarım patlayacak gibi olurdu. O yüzden sızlanmam normal.

ben rock müzik dinliyorum... gerçi bu aralar trip hop yani portishead,blonde redhead,Morcheeba ya kaysamda rock ı terk etmek olmaz.

ben neden sordum. geçen hafta kuzenim arkadaşından ipod minisi ödünç almış. bende dinleme fırsatım oldu.orjinal ipod kulakları ile.

böyle bangır bangır bi ses vermiyor ama verdiği ses ile doyum sağlıyordu.eski walkman zamanında son ses verdiğimizde rock şarkılarda kulaklık böyle kasardı ya öle olmuyor. zaten olmaması lazım koskoca ipod.
    ama çok tatlı gelmişti sesi.
    black eyed peas-my humps ta şarkının girişindeki baslar çok iyidi. yada soad - lonely day şarkısında gayet iyi ses veriodu

ondan merak ettim. ben zaten bu ay sonunda aleti aldıktan başka kulaklık almayı düşünüyorum. şu cx330 yada ep630 yorumlarını bi inceleyim

Hayırlı olsun Hocam.

• bugun harbiyedeki teknokolik mağazasından zen neeon 5gb lık modelini aldım
    sonunda :D

fiyatı 336ytl

şu an için teknik fazla yorum yapamicam.aleti çok fazla inceleme zamanım olmadı ama ilk izlenimleri paylaşmak istedim.daha sonra tekrar bişeyler karalarım.

kutusundan zen neeon,usb ve lin-in kablosu,kurulum cdsi,stik-on kapak,türkçe kullanma klavuzu ve dandik klıfı çıktı :P .

harbiyeden aldıktan sonra hemen nişantaşındakı d&r dan hama marka usb şarj aleti buldum ve onuda aldım.hem priz hemde araç için ikili adaptör 34ytl

aletin boyutu çok tatlı ve hafif.üzerindeki jiletinini daha çıkarmadım.ne bileyim bi süre kalsın istedim üstünde. ama jiletinini hafif kaldırınca yüzeyinin siyah parlaklığı çok hoş ama çizilince kötü durucak hissi var.

kulaklarını beğenmedim ama sesi güzel.bazıları sesi kötü fln diodu.ama beni tatmin etti.tabi ilerde cx300 ile daha canavar olcak.
    kulaklıkların sesi güzel ama beğenmedim dedim.nesini beğenmedin dersen biraz fazla büyük durdu benim kulakta :D sanki ama zamanla alışırım.
    (böyle bi mazerette yok :D :D )

kullanışı rahat.

kutusunda limited edition ibaresi vardı ama FM özelliği yoktu. satış elemanında bunun radyosunu var mı diye sorduğumda."yok" cevabını aldım.
    "radyoyu napcan zaten 5gb gerek kalmaz" yanıtı geldi
    ama radyosuz olmaz. ben radyoyu severim.
    forza radyo eksen :D

zen neeon 1.007 versiyonu ile geldi. rambaldi arkadaşımız sağolsun. onun gösterdiği yöntemle hemen yeni firmware i yükledim. aa bi de ne göreyim. "FM mode" :D
    çok teşekkür ederim rambaldi bu bilgi için.
    radyosu super.baya kaliteli çekiyor.

aletin diğer güzel bi yani. kurulum cd sine yada başka programa gerek duymaması. tak usb yi hoopp çıkarılabilir disk. kopyala yapıştır.

bu arada gerek creative nin kendi sitesinde yada aldığım teknokolik mağazısının internet sitesinde kutu içeriğinde 1 stik-on kapak yaziodu. ama benim kutudan 5tane stik-on çıktı :D
    çoçuğa dedim. bunlarda benim dimi diye "tabiki efendim" dedi. hani fazla diye tezgah altı yapmasın :D

tr kullanma klavuzunda 6saat şarj yaziodu ama benimkinin içinde biraz şarjı varmış. şimdi onu bitireyim biraz kurcalarken. sonra şu hama usb adaptör ile bi şarj etcem.

bunlarda fotoğrafları

zen neeon (5gb)

zen neeon (5gb)

zen neeon (5gb)

zen neeon (5gb)

zen neeon (5gb)

zen neeon (5gb)

• neeonu en ucuz nerede bulabilirim istanbulda?
  • quote:

bugun harbiyedeki teknokolik mağazasından zen neeon 5gb lık modelini aldım
    sonunda :D

fiyatı 336ytl

şu an için teknik fazla yorum yapamicam.aleti çok fazla inceleme zamanım olmadı ama ilk izlenimleri paylaşmak istedim.daha sonra tekrar bişeyler karalarım.

kutusundan zen neeon,usb ve lin-in kablosu,kurulum cdsi,stik-on kapak,türkçe kullanma klavuzu ve dandik klıfı çıktı :P .

harbiyeden aldıktan sonra hemen nişantaşındakı d&r dan hama marka usb şarj aleti buldum ve onuda aldım.hem priz hemde araç için ikili adaptör 34ytl

aletin boyutu çok tatlı ve hafif.üzerindeki jiletinini daha çıkarmadım.ne bileyim bi süre kalsın istedim üstünde. ama jiletinini hafif kaldırınca yüzeyinin siyah parlaklığı çok hoş ama çizilince kötü durucak hissi var.

kulaklarını beğenmedim ama sesi güzel.bazıları sesi kötü fln diodu.ama beni tatmin etti.tabi ilerde cx300 ile daha canavar olcak.
    kulaklıkların sesi güzel ama beğenmedim dedim.nesini beğenmedin dersen biraz fazla büyük durdu benim kulakta :D sanki ama zamanla alışırım.
    (böyle bi mazerette yok :D :D )

kullanışı rahat.

kutusunda limited edition ibaresi vardı ama FM özelliği yoktu. satış elemanında bunun radyosunu var mı diye sorduğumda."yok" cevabını aldım.
    "radyoyu napcan zaten 5gb gerek kalmaz" yanıtı geldi
    ama radyosuz olmaz. ben radyoyu severim.
    forza radyo eksen :D

zen neeon 1.007 versiyonu ile geldi. rambaldi arkadaşımız sağolsun. onun gösterdiği yöntemle hemen yeni firmware i yükledim. aa bi de ne göreyim. "FM mode" :D
    çok teşekkür ederim rambaldi bu bilgi için.
    radyosu super.baya kaliteli çekiyor.

aletin diğer güzel bi yani. kurulum cd sine yada başka programa gerek duymaması. tak usb yi hoopp çıkarılabilir disk. kopyala yapıştır.

bu arada gerek creative nin kendi sitesinde yada aldığım teknokolik mağazısının internet sitesinde kutu içeriğinde 1 stik-on kapak yaziodu. ama benim kutudan 5tane stik-on çıktı :D
    çoçuğa dedim. bunlarda benim dimi diye "tabiki efendim" dedi. hani fazla diye tezgah altı yapmasın :D

tr kullanma klavuzunda 6saat şarj yaziodu ama benimkinin içinde biraz şarjı varmış. şimdi onu bitireyim biraz kurcalarken. sonra şu hama usb adaptör ile bi şarj etcem.

bunlarda fotoğrafları

zen neeon (5gb)

zen neeon (5gb)

zen neeon (5gb)

zen neeon (5gb)

zen neeon (5gb)

zen neeon (5gb)

Hocam hayırlı olsun...!

• Hocam aynı üründen dün ben de aldım sonra forumdakileri okudum ama rambaldinin dediği firmwarelar şuan yok başka bir sürüm vardı onu yükledim ama hala radyo yok yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar..
  • @OssGuu®

teşekkür ederim

@holy_smoke

şimdi zen neeon 5gb ve 6gb lık modeller için en son 1.011 sürümü var

us.creative.com sitesinde fm li firmware güncellemesi için tıkla ve agree ye bas ve onu pc ye kayder

sonra tr.creative.com sitesinden aynı update için tıkla ve yine agree yebasarak bunu dapc ye kaydet.

bu iki update i winzip yada winrar yardımı sağ tıklayıp ile klasöre çıkart.

US sitesinden çektiğin firmware ni winrar yardımı ile çıkarttığın klasörden firmware isimli dosyayı (yaklaşık 4.7mb fln olması lazım) kopyala diyip yine aynı şekilde TR update in için oluşturduğun klasöre yapıştır de ve değişimi kabul et.

bundan sonra US updater bi önemi kalmio. artık o TR klasör FM özellikli firmware oluyor.

zen neeon u pc ye usb kablosu ile bağladıktan sonra. o TR klasörüne git. ve içindeki firmware.downloader diye değişik simgeli bi exe dosyası var onu çalıştır. o hemen sen neeonu tanıyıp "current version=....(kaçsa o an onu yazioo)" benim ki 1.007idi. senin kutudan çıktğı ankı versiyon kaç bilmiom ve senin yüklemek istediğin versiyonu yazioo.
    start a basarak onu yükle. sonra finish de.

zen neeon pc den çıkar. ve aç. orda FM mode u görürsün

iyi günlerde kullanman dileği ile

...

• arkadaşlar benimkinde 1000in üstünde şarkı var azına kadar dolu ve şarkılar arası bekleme 1sn. çünkü rahat gezmek açısından artistleri başharflerine göre klasörlere ayırmıştım. bir de baktım bekleme süresi 30 sn.den -abartısız- 1sn.ye düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bratka -- 31 Ağustos 2006; 19:31:25 >
  • Zen neeon ve Zen micro da mp3leri klasörlere ayırabiliyomuyuz? klasör isimleri ekranında görünüyormu?
  • ewt kesinlikle
  • @otorunogullari

aynen dostum. bütün mp3leri güzel güzel klasörlersen hem dosyalar arası gezmek hemde şarkı arası geçiş süresi gayet güzel oluyor.

bu arada

massive attack - better things şarkısının başındakı bas lı bölüm meğerse ne kadar güzelmiş

benim bilgisayarın aldığım zaman yanında verdikleri 2tane dandik speakerla dinleye dinleye şarkıyı heba etmişim.
  • Yassino hama marka adaptörü denedinmi hiç şarj ediyormu.Daha önce bende almıştım teknosadan ama şarj etmediği için geri verdim
  • Bu aletin tek eksiği kılıf. (Gerçi oda türkiye için geçerli)
  • SATILIK ZEN
    http://forum.donanimhaber.com/m_9015831/mpage_1/key_//tm.htm#9025966

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bratka -- 31 Ağustos 2006; 19:34:27 >
  • ben de ideefixe.com dan aldım zen neeon'u.iki gün oldu geleli.açıkçası almadan önce öyle kafam karışıktı ki,delirecektim.ipod kampanyası,sony a1000'in adaptörlü gelmesi,zen neeon'un win98 de çalışabilme olasılığı arasında gidip geldim.sonra kullanım kolaylığını düşünüp neeonda karar kıldım.

neyse iki gün önce geldi alet,heyecanla açtım.büroda xp yüklü pc ye taktığımda hemen tanıdı bilgisayar."bilgisayarım" içinde direk çıktı karşıma.sürükle bırak gibi bir güzelliği sunuyor kullanıcısına en başta bu alet. sanırım muadilleri arasından sıyrılmasını sağlayabilecek şey de bu.

fakat evdeki sistemim win98 ilk sürüm olduğundan,eve gelip kurmayı denediğimde hayal kırıklığına uğradım :( ilk sürüm win98 de gösteremedim aleti.(çözüm bilen varsa beri gelsin.)

aletin görüntüsü güzel,küçük,hafif,ön yüzünde düğme yok,sağ yanında yukarı aşağı ve içe doğru oynayan bir tuş ve play düğmesi var.diğer tarafta da ses açma kapama düğmesi var.lakin bu yukarı aşağı oynar dediğim düğme radyoda sorun çıkarıyor.bugün biraz sinir etti beni :)

5 gb kapasite güzel,2500 şarkı dediğine bakmayın,1000 şarkı yüklerim diye düşünün kaliteli.

ayrıca bugün bu başlıkta anlatılanları uygulayarak firmware i 1.011 e yükselttim :) hemide radyolu olarak :) tam deneme fırsatım olmadı ama kayıt bile edebilioz radyoyu :)

bir stick on geldi bana.kullansam mı diye düşünüyorum :) bakalım aklıma eserse kullanırım...

bir de en çok sorulan şu bekleme hadisesine cevap vereyim;

şarkı geçişleri 4 saniye civarı.playlist yapmadım,klasörlerde falan şarkılar.pek etkilemiyor inanın,nereye yetişeceksiniz ki?2 saniye beklerseniz inanın bir yeriniz eksilmez,başta sorun gibi duruyordu ama artık takmıyorum.

ses kaliteside gayet güzel,yüksekliği normal,kulağımı patlatmaya niyetim yok ztn.

son birşey sorayım; bu ayrı satılan usb priz girişleri işe yarıyor değil mi?doğubankta 25-30 civarı bulabiliyorsunuz.yukardaki iletilerde d&r dan 34 e aldım yazmış biri hamayı ama sanırım onun fiyatı 54 ytl,biraz tuzlu geldi bana.

neyse cevabınıza göre bir de usb prizi alcam.

• bugun tamamen bitti pil.
    işten eve geldim. hemen şu hama ile şarj edeyim dedim. beceremedim.aleti bağlıyorum. alet direk açılıo. şarj olmuyor.

şu an pc den şarj ediyorum.

forumu kurcaliyorum bende hama ile ilgili yorumlara bakiyorum.nasıl olur diye

http://forum.donanimhaber.com/m_6074204/mpage_2/tm.htm
    buraya yazdım. bakalım bi cevap gelcek mi
  • Arkadaşlar bu aldığınız hama adaptörden alıp denedim anladığım kadarıyla kendi orjinal adaptörü ile harici olarak şarj edilebiliyor ancak.Benim cihazda aynı şekilde hamaya bağlandığında sanki adaptörden açıl komutu alıyormuş gibi açılıyordu.Geri verdim (teknosadan almıştım) onlarda adaptörü hamaya(yetkili servisine) göndermişler.Firma cihazla uyumlu olmadığını kabul etmiş bende paramı geri iade aldım.Orjinalini hepsiburada.com dan bulmuştum ama pahalı olduğu için almadım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.