Şimdi Ara

ZEN İN EKRANI KIRILDI LÜTFEN YARDIMM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar bizim CREATİVE ZEN (YENİ ZEN 4 GB)in ekranı kırıldı ama teknik servisi (multimedia) aradık ve yurtdışından gelen cihazları ücretiyle bile tamir etmeyeceklerini söylediler.. güya creative böyle demiş onlara.. ya aranızda ingilizcesi iyi olan arkadaş var mı ..creative e şöyle çetrefilli bi şikayet maili atmam lazım da..yardımcı olursanız çok sevinirim..

• Ekranını nasıl kırdın birader

bilemiyorum gümrükte kaçak geçmişse cihaz garantiye igrmez
  • geçmiş olsun gerçekden üzüldüm bu duruma
    ama
    o ekranı tekrar yaptırmak, anası danasını geçer hesabı olur.( çünkü garanti dışı!!! )
    yenisini alabiliyorsanız daha mantıklı
  • sky netin söylediği gibi

o ekranı yaptırmak cihazın ücretinin 4/3 ü zaten.geçmişler olsun
  • astari yuzunden pahaliya gelcek valla..aslnda 2kurus fazla verip garantili alet almak en mantiklisi...
  • Peki kırılan ekranın değiştirilmesi garanti kapsamı içindemi garantili satışta bunuda öğrenmek lazım.
  • teşekkürler arkadaşlar..walla abim çantasında taşırken düşmüş ve belinin altında kalmış.. çanta olmazsa belim kırılıyordu diyor yani sağlığını kurtarmış yani
    ekran kırılması tabii ki garanti dışı çünkü kullanıcı hatasına giriyor..
    bu arada yok mu ingilizcesi iyi olan ya ..ürün zaten yurtdışıydı.. parasıyla yapmayı düşünüyoz..250 ytlye almıştık max 150ye yaparlarsa iyi ama adamlar yurtdışı hiç tamir etmeyiz diyolar şikayet edecem creative international a..ama ingilizcem iyi değil nası yazacağımı bilmiyom yaf

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • büyük geçmiş olsun..
  • cholonya
    nickli arkadaş kendi zen vision :m cihazını singapore yollamıştı yenisini yollamışlardı arkadşın imzasında bu konuda bilgi almak isteyen pm atsın diyor ona bir danış istersen
  • hangi ülkeden aldın bilmiyorum ama o ülkenin garantisine yollarsın da,50$ civarı kargo ve epey bi müddet üründen uzak kalma durumun var.kaldı ki kullanıcı hatası yani,değiştirip değiştirmiycekleri yada beleşe tamir edecekleri de belli değil ,geçmiş olsun
  • SAĞOLUN ARKADAŞLAR CANA GELEN MALA GELSİN.. CHOLONYA YA PM ATTIM HEMEN
  • geçmiş olsun
  • selam arkadaşlar,
    benim ürünüm de yurtdışıydı, gittigidiyordan almıştım, daha sıfırdı yani ürün. açtıktan 2 saat sonra takılma yaptı falan. creative'in sayfasından singapur merkezle mailleştim bi süre. sonra benden ürünün faturasını tarayıp göndermemi istediler, ben de Allah'tan aldığım kişiden bunu istemiştim ve gönderdim.
    sonra ürünün garanti kapsamında olduğunu ve gönderirsem tamir edebileceklerini ya da değiştirebileceklerini söylediler.
    gidiş kargosu bana ait olmak üzere ürünü singapura gönderdim (yaklaşık 120ytl falan tuttu kargo). sonra ürün orda 1-2 hafta kaldı, sonra da tamir edemediklerini bu yüzden yenisiyle değiştirdiklerini belirtir bi mail geldi ve ürünü bana kargoladılar (kargo ücreti onlardan).
    yani kısaca sadece gidiş kargosu ödedim.

sizin ürün garanti kapsamında değilse oradaki tamir ücretini de siz ödersiniz. mailleşmeler uzun sürdüğü için etrafınızda ingilizce bilen bir kişi bulsanız iyi olur.
    durumla ilgilihttp://tr.creative.com/support/contact/emailform.asp adresine ingilizce mail atarak işlemleri başlatabilirsiniz. sonra oradaki kişi sizi zaten yönlendirecektir. mailinize cevap ertesi gün geliyor bu arada.

ben de zamanında multimedyayla hiç uğraşmadım çünkü güvenmedim. adamlar yaparız deseler de vermicektim çünkü kendileri de pek bişey bilmiyolar. o yüzden direk singapurla bağlantıya geçmiştim. size tavsiyem de aynısı.
    benim söleyeceklerim şimdilik bu kadar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cholonya -- 14 Kasım 2007; 20:45:56 >

• teşekkürler @cholonya..zaten aleti 250 ytlye almıştık 120 kargo dersen bi de kullanıcı hatası olduğundan ekran için de en az 100 ytl isterler.. göndermeyiz herhalde alış fiyatına gelir..gitti güzelim alet..
  • Gönderini ağılığı önemli kargo için cholonya arkadaşın forumdaki deneyimini okursan 500gr düşük olursa daha ucuza gider 1 kg olarak işlem görmezhttp://forum.donanimhaber.com/m_4953768/mpage_20/key_/tm.htm
  • evet talipb doğru söylemiş, aleti çok küçük paketlerseniz belki de daha az kargo ücreti ödersiniz. ayrıntılı bilgi için UPS'e gidebilirsiniz. singapura gidecek kargonun desi ve fiyat değerlerini öğrenebilirsiniz.
  • Cholonya neden ups tercih ettin Ptt nin aps si daha ucuz olmazmı?
  • eve yakın UPS, yurtiçi ve aras vardı, hepsine sordum sadece UPS yurtdışı gönderim yapıyodu ben de oraya verdim. ptt sonradan geldi aklıma açıkçası, ama muhtemelen daha ucuzdur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.