Şimdi Ara

Zelda BOTW PC FPS Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocalar, Allah affetsin Pc’ye Zelda BOTW kurdum. Ancak FPS dropları ve takılmaları canımı çok sıkıyor. Ayarların her türlüsünü bildiğim kadarıyla uyguladım ama bana mısın demedi. Bu yüzden 30 FPS’e kitledim ama yinede olmadı. Gpu seçeneğinden HİGH’ı seçmeme rağmen oyunu açtığımda otomatikmen LOW’a geçiyor. Bence probleme bu durum sebep oluyor. Eğer bunu halledebilseydim çözülürdü bence.

Sistemim:

GTX 1070 Asus Dual
    Ryzen 5 2600

Gerisini yazmama gerek yoktur herhalde ama monitörümde G-SYNC desteği var ve pc monitöre displayport ile bağlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.el switch alıp zelda oynayıp satın pc de oynanacak oyun değil tadını çıkara çıkara oynayın. Emin olun değdi diyeceksiniz switch aldığıma

• Switch alın
  • Tarıkacı T kullanıcısına yanıt
    Hayır. Kesinlikle çok zevkli. Problemleri yavaş yavaş hallediyorum zaten. Muhtemelen tertemiz hale getiririm yakında. Switch’de oynamadım ama PC deneyiminin Switch’ten daha iyi olduğunu tahmin ediyorum. 23.5” ekranda full hd oynuyorum. Tek sorun Türkçe olmaması. Ama aynı problem Switch’te de var.

• Ben cemuda oyunu sorunsuz bitirdim youtube da cemu da ayarlari gosteren yabanci bir eleman var onu izleyip ayarlari yaptim donma kasma olmadan 60 saat oynayip bitirdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwert7610

Ben cemuda oyunu sorunsuz bitirdim youtube da cemu da ayarlari gosteren yabanci bir eleman var onu izleyip ayarlari yaptim donma kasma olmadan 60 saat oynayip bitirdim
    Valla ben halledemedim. Pc’imde gani gani kaldırıyor halbuki oyunu. Hiçbir grafikten kısmak istemiyorum full olsun istiyorum. Ayarları kıstığımda donmalar tamamen gitmiyor. Çok azalsa da yine de devam ediyor.

• İlk etapda donma takilma oluyor oyunda shaderler tamamen yuklendikten sonra donma olmuyor shader derken mesala oyunda ilk bombayi aldin attin patladi oyun donuyor bomba shaderi yukleniyor sonra bomba attiginda donmuyor bunu map yuklemesi gibi dusunebilirsin ilk 3-4 saat oluyor hep yeni yerler itemler aldigin icin ondan sonra akiyor oyun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Blur Pc Coop Gamepad Sorunu...
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İlk etapda donma takilma oluyor oyunda shaderler tamamen yuklendikten sonra donma olmuyor shader derken mesala oyunda ilk bombayi aldin attin patladi oyun donuyor bomba shaderi yukleniyor sonra bomba attiginda donmuyor bunu map yuklemesi gibi dusunebilirsin ilk 3-4 saat oluyor hep yeni yerler itemler aldigin icin ondan sonra akiyor oyun
    Ben kendisinden yardım istediğim arkadaşıma aynı şeyi söyledim. Dedim ki her yeni bir animasyonla karşılaşmamda donuyor, ama aynı animasyon tekrarlarında artık donmuyor. Bu benim dikkatimi çekti dedim. Ama full ayarlarda 30-50 fps alabiliyorum. Teşekkür ederim.

Peki bir şey daha sormamın sakıncası var mı? Şimdi oyun ingilizce olduğu için bazı itemlerin ne olduğunu çözemiyorum. Hani taş bütki mitki veriyor oyun. Kasalardan değerli taşlar falan çıkıyor. Onların ne işe yaradıklarına dair un ufak bir fikrim yok. Nedir ne işe yarar onlar öğrenebileceğim Türkçe bir kaynak biliyor musun? Aradım bulamadım.

• Cok ingilizce gerektiren bir oyun degil aslinda ana gorevlerde zaten seni yonlendiriyor oyunda aldigin mantar et biber bunlari pisirerek saglik stamina sogukdan korunma sicakdan korunma itemleri yapiyorsun oyunda aldigin silahlar bir sure sonra kiriliyor tahtalar yaniyor demir olanlara yildirim carpiyor ayni sey kalkanlar ve ok icinde gecerli parasutu alana kadar mapde baya gezin öl yemek pisir cozersin yalniz pisirme olayini youtubedan ben izleyerek cozmustum yabanci olsada izle anliyorsun zelda recipe yaz healt stamina tarifleri var

• quote:

Cok ingilizce gerektiren bir oyun degil aslinda ana gorevlerde zaten seni yonlendiriyor oyunda aldigin mantar et biber bunlari pisirerek saglik stamina sogukdan korunma sicakdan korunma itemleri yapiyorsun oyunda aldigin silahlar bir sure sonra kiriliyor tahtalar yaniyor demir olanlara yildirim carpiyor ayni sey kalkanlar ve ok icinde gecerli parasutu alana kadar mapde baya gezin öl yemek pisir cozersin yalniz pisirme olayini youtubedan ben izleyerek cozmustum yabanci olsada izle anliyorsun zelda recipe yaz healt stamina tarifleri var
    Teşekkür ederim. Yapacam.

• merhaba;

benim sistemim rx580 8gb ekran kartı 16 gb ram 2333 mhz ryzen 5 2600 işlemci msi b450 pro gaming serisi anakart

cemu programı ile zeldayı kurdum genel olarak 30-60 arası fps alıyorum sistemin ısısı genel olarak 60-75 arası fakat ilk tapınakta bağlanır bağlanmaz oyunda atıyor ayrı ayrı isolar ayrı sitelerden indirdim farklı cemu sistemleri ve tüm modlarını kurdum hic bir şekilde cozemedim bu konuda başına gelen veya yardım edebilecek varmı? tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.