Şimdi Ara

Zeki Önder Özen Hoca Gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

en azından pozitif ofansif bir futbol oynarız yenilsekte ne futbol oynadık deriz.

• Bu adamın cok yorumculuğunu beğeniyorum.En beğendiğim yorumcudur kendisi.
    Teknik, taktik kısmını yapar ama teknik direktorlük yoneticiliktir, adam yonetimidir,liderliktir...Tahtaya taktik cizmeyle olmaz, yonetmen lazım.Dünyanın en iyi taktisyeni ol , oyuncuların üstünde hakimiyet sağlayamıyorsan, liderlik edemiyorsan hicbir işe yaramaz.

Tecrübesi varmı bu adamın?
  • Kim gelirse gelsin.Yılmaz Vural gelsin Mustafa Denizli gelsin.Ama bu adam gitsin artık yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Bu adamın cok yorumculuğunu beğeniyorum.En beğendiğim yorumcudur kendisi.
    Teknik, taktik kısmını yapar ama teknik direktorlük yoneticiliktir, adam yonetimidir,liderliktir...Tahtaya taktik cizmeyle olmaz, yonetmen lazım.Dünyanın en iyi taktisyeni ol , oyuncuların üstünde hakimiyet sağlayamıyorsan, liderlik edemiyorsan hicbir işe yaramaz.

Zeki Önder Özen (d. 17 Ekim 1969, Eskişehir) Türk antrenör ve eski futbolcu.

1997 yılında antrenörlük lisansı almıştır. 2002 yılının Ocak ayından 31 Mayıs 2008 tarihine kadar Fenerbahçe ve Fenerbahçe PAF takımında çalışmıştır.23 Haziran 2009 tarihinde ise Hacettepe ile sözleşme imzalamıştır. Ve burada 1 yıl teknik sorumlu olarak görev almıştır. Şu an Ntvspor'da spor yorumculuğu yapmaktadır.

• Artık şu herif gitsin de kim gelirse gelsin içi saman dolu bir korkuluk bile daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Bu adamın cok yorumculuğunu beğeniyorum.En beğendiğim yorumcudur kendisi.

fenerbahçenin paf takımlarında yıllarca çalıştı bir dönem hacettepeyi çalıştırdı.. futbol bilgisinden çok kendini geliştirmek vizyon sahibi olmak çok önemli hocada bu var sürekli kendini geliştiren futbolun tüm yönlerini bilen biri.. varsın 1 sezonda o tecrübe etsin kaybı olmaz takımın. diyorum ya en azından çağdaş ve taraflarların zevk alacağı bir takım olur.

• Tahmin ettiğimden gencmiş.50 vardır sanıyordum bu adamı.
    Yaşına istinaden bu yaşına kadar teknik direktorlük tecrübesi varmı demiştim.Yine de dediğim gibi teknik direktorlük apayrı bir olay.Kafandakileri sahaya yansıtmak onemli.
    Ressamlık gibi birşey herkes düşündüklerini resme dokemez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mert hoca denemeleri
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aykut Kocaman'ın bi eşi. Böyle km pas yüzdesi diyen adam istemiyorum ben Mustafa Denizli hariç Türk olmasın bi zahmet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 tane resim yapan ile

yeteneğiyle ilk resmini yapan

iki ressam arasında dağlar kadar fark olabilir yani her zaman bir şeyi bir çok kez yapmak o konuda iyi olmak demek değildir.

bilindiği üzere mourinho nun profesyonel bir geçmişi dahi yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Aykut Kocaman'ın bi eşi. Böyle km pas yüzdesi diyen adam istemiyorum ben Mustafa Denizli hariç Türk olmasın bi zahmet

aykut kocaman söylediği futbolu oynatabiliyor mu? km ve pas yüzdesi denilen futbol tempolu sürekli yer değiştiren hücum eden bir takım. yani barcelona fenerbahçe ne zaman böyle oynayabilmiş.. haybeden konuşmamak gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.