arkadaşlar ben ortaokulda geometriyi açılar hariç hiç yapamıyodum uğraşıyorum uğraşıyorum yapamıyorum..oks de de geometri sorularına bakmamıştım bile.. şuan 10.sınıftayım.. dersaneye başladım geçen hafta.. hoca eşkenarı falan anlattı..şimdi çok rahat yapıyorum geometriyi..
insanın kendisini ben yapamam diye şartlandırmaması lazım...
bencede
Zeka Yaş İlerledikçe Gelişiyor Ciddi misin?
Evet gelişir. Yaş ilerledikçe anlama seviyesi artıyor. Mesela bir şeyleri öğrenmek için daha da çabalıyorsun. Çünkü yaş küçük iken daha gelecek kaygısı olmuyor. Büyüdükçe işini, geleceğini ve hayatını düşünmekten derslere veyahut başka şeyleri anlamak istiyorsun, çabalıyorsun. Hem de yaş ilerledikçe hayat hakkında ki deneyimlerin artıyor. Bu da çalışmanın önemli olduğunu hatırlatıyor insana. Zeka tam olarak gelişmese de anlama seviyesi gerçekten gelişir.
geometri sadece zekayla alakalı deyildir geometrinin nerdeyse tamamı pratikle gelişir dünyanın en zeki adamı gelsin bütün geometri kurallarını bilsin ama hiç pratik yapamamış olsun geometride beni geçemez çünkü neyi ne yapıcağını bilmez geometrinin bi zorluğu yok sadece bakmayı biliceksin geometriden çok rahat 100 alıyorum lise 3. sınıf öğrencisiyim bütün sınıf benden geometri dinlemek istiyo hepsine aynen bunları söylüyorum.
ulen ben ilkokuldada yapamiyodum uniye gitcem yine yapamiyom ne is gerizekalimiyim ben acaba
quote:
Orijinalden alıntı: masum koylu
ulen ben ilkokuldada yapamiyodum uniye gitcem yine yapamiyom ne is gerizekalimiyim ben acaba
çocuk sahibi olunca gerliyor?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme