Şimdi Ara

Zeka Soruları..(40 SANİYEDE CEVAPLAMAYA ÇALIŞIN.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. Bazı aylar 30, bazıları 31 çeker; kaç ayda 28 gün vardır?

2. Doktorunuz size 3 hap verir ve bunları yarımşar saat arayla almanızı tavsiye ederse, ilaçların tamamını bitirmeniz ne kadar sürer?

3. Gece saat sekizde yatıyorum ve yatarken guguklu saatimi sabah dokuza kuruyorum kaç saat uyurum?

4. 30´ u yarıma bölüp 10 eklediniz, kaç etti?

5. Bir çiftçinin 17 koyunu vardı. Sürüde salgın hastalık oldu, dokuzu ağır hastalandı, diğerleri öldü. Çiftçinin kaç koyunu var?

6. Chicago´ dan hareket eden 43 yolculu bir otobüs kullanıyorsunuz. Pittsburgh´ da 7 yolcu binip, 5 yolcu indi. Cleveland´ da 8 yolcu indi, 6 yolcu tuvalete gidip geldi ve 4 yeni yolcu bindi. 20 saat sonra Philadelphia´ ya vardığınızda şöforün adı neydi?

• Açık söyleyeyim 20 saniyemi almadı. Zira sorulara ön koşullu baktığım için küçük ayrıntılara takılmadım. Ayrıca Zeka soruları bölümünde sorsaydın daha iyi olurdu. Zira oradaki sorular bunlardan çok daha zor.

Konunun devamı için oraya yazmanda fayda var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

Açık söyleyeyim 20 saniyemi almadı. Zira sorulara ön koşullu baktığım için küçük ayrıntılara takılmadım. Ayrıca Zeka soruları bölümünde sorsaydın daha iyi olurdu. Zira oradaki sorular bunlardan çok daha zor.

ilk sorunun cevabını ne yaptın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihlik

quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

Açık söyleyeyim 20 saniyemi almadı. Zira sorulara ön koşullu baktığım için küçük ayrıntılara takılmadım. Ayrıca Zeka soruları bölümünde sorsaydın daha iyi olurdu. Zira oradaki sorular bunlardan çok daha zor.

ilk sorunun cevabını ne yaptın :)

Tabiki 12 aydada vardır. Akıl oyunları bölümüne geçin zira asıl sorular orada...

• 2. Sorunun cevabı 1 saat

3. Sorunun cevabı 1 saat

4. Sorunun cevabıda 70.

5. 9 Tane Hasta koyunu, 8 tanede leş koyunu var.

6. Şöför biziz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 12 Mayıs 2012; 0:08:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devil_may_cry!

1. Bazı aylar 30, bazıları 31 çeker; kaç ayda 28 gün vardır?

2. Doktorunuz size 3 hap verir ve bunları yarımşar saat arayla almanızı tavsiye ederse, ilaçların tamamını bitirmeniz ne kadar sürer?

3. Gece saat sekizde yatıyorum ve yatarken guguklu saatimi sabah dokuza kuruyorum kaç saat uyurum?

5. Bir çiftçinin 17 koyunu vardı. Sürüde salgın hastalık oldu, dokuzu ağır hastalandı, diğerleri öldü. Çiftçinin kaç koyunu var?

6. Chicago´ dan hareket eden 43 yolculu bir otobüs kullanıyorsunuz. Pittsburgh´ da 7 yolcu binip, 5 yolcu indi. Cleveland´ da 8 yolcu indi, 6 yolcu tuvalete gidip geldi ve 4 yeni yolcu bindi. 20 saat sonra Philadelphia´ ya vardığınızda şöforün adı neydi?

1- 12 ay
    2- 1.5 saat ? yukardaki arkadaş neden 1 saat yazmış anlamadım açıklarsqa iyi olur
    3 1 saat
    4-70
    5-9 kaldı
    6-şöför benim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fsp-Flx*

quote:

Orijinalden alıntı: devil_may_cry!

1. Bazı aylar 30, bazıları 31 çeker; kaç ayda 28 gün vardır?

1- 12 ay
    2- 1.5 saat ? yukardaki arkadaş neden 1 saat yazmış anlamadım açıklarsqa iyi olur
    3 1 saat
    4-70
    5-9 kaldı
    6-şöför benim

İlk hapı beklemeden aldınız. yarım saat geçti 2.hapı aldınız yarım saat geçti 3.hapı aldınız.

kısaca 1.hap + 30 dk 2.hap +30dk 3.hap
    Toplam 60dk = 1Saat

• 3 nasıl 1 saat oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

3 nasıl 1 saat oluyor?

guguklu saatlerde am,pm olmadığı için saat 9a geldiğinde çalacak ama saat sabah 9değil 21.00(gece 9)
    adam 20.00da yatmıştı. 21.00da uyandı 1 saat.
  • yahu sabah 9 da ilk hapımı aldım. 9.30 da ikinci hapımı. saat 10 da üçüncü hapımı aldım. 9 la 10 arasında 3 hapımıda almış oldum 1 saatte işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.