Şimdi Ara

Zeka Oyunları Bölümü [ Daha Düzenli Forum İçin ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilmiyorum belki yapmak bana düşmez ama canım çok sıkıldı her aradığımı bulamıyorum

Zeka Oyunları Bölümü

Fast Food

Fast food tabir edilen hazır yiyecekler ile hazırlanmış bu oyunda amaç en az 3 aynı yiyeceğin yatay veya dikey sıralanması.

Kelime Küpü

İngilizcenizi geliştirebileceğiniz bu oyunda amacınız küp üstündeki harflerden ingilizce kelimeler üretmek. Mouse ile küpü çevirebilirsiniz. Kelimeyi işaretledikten sonra SPACE tuşuna basın.

Kargo

Nakliyat sorumlusu olarak görevin renk koduyla gönderilen malları uygun araçlara yönlendirmek. Not: Her aracın yanında renk kod bilgisi yer almakta.

Şüpheli Kim ?

Yine bir hafıza oyunu OyunSkor da... Bakalım şüphelileri aklınızda tutabilecek misiniz? Hafızanızı test edin ;) OyunSkor.com dan iyi eğlenceler...

Afacanlar

Okulda yaramazlık peşinde koşan afacanlara yardım edin... Tıkla-Bul-Çöz tarzı oyunlardan oldukça eğlenceli ve biraz zor bir oyun, her bölümde süre dolmadan yapmnız gereken görevler var, ilk bölümde dersanedeki saati bozup, ders çıkış zilini erkenden çaldırmalı ikinci bölümde okul kapısındaki nöbetçiyi atlatmanız gerekiyor. Oyunu mouse ve sol tıklamayla oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler..

Memur Kızdır

Oyun açılınca Spiel Starten yazısına tıklayarak oyuna başlayın. Büroya gelen memura öyle şeyler yapın ki, çok kızsın. Oyun MOUSE ile oynanıyor.

Tahmin Et

Eşya yada hayvanların tahminlerini yapacağınız bir oyun, biraz ingilizce bilgisi gerektiriyor, maymunun attığı boya parçaları eşle, oluşmaya başlayan şeklin ne olduğunu tahmin etmelisiniz, SPACE tuşuna basın, tahmininizi mouse ile işaretleyin, yanlışlar doğruları götürmüyor. İyi eğlenceler..

Kütüphaneden Kurtul

Kütüphanenin belli çıkış noktaları var, bu çıkış noktalarını mause ile bulabilirsiniz.Kütüphaneden çıkmak çok kolay olmayacak. kolay gelsin..

Topları Zıplat

Yön tuşlarını kullanarak siyahlı topu yeşil topun üzerine getirerek levelleri geç. kolay gelsin..

Çılgın Profesör

çılgın profesörümüzü gitmek istediği ere ulaştırmak isizn elinizde. sadece sağ sol yön tuşunu kullanabiliyorsunuz. zıplayamadığınız için yollardaki malzemeleri iyi kullanın. Kolay gelsin..

3D Sokaban

Depo içinde belirlenen yerlere kolileri yerleştirmeye çalışın. Unutmayın kolileri sadece itebilirsiniz. İyi eğlenceler..

Eklenecektir.

• saol
  • olmuyo bu afacanlar denen oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.