Şimdi Ara

Zeka geriliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Etrafta söylendiği üzere fazla yapımı zeka geriliği ve unutkanlığa sebep oluyormuş peki bırakılırsa unutkanlık dikkatsizlik sorunu ortadan kalkarmı

• Kim dedi peki bunu?
  • Bir diğer söylentiye göre ise malum işi normalde yaptığın elinle değil de öteki elinle yapınca süper zeka oluyormuşsun.
  • Dikkat dağınıklığı doğru sanırım ama zeka geriliği hiç sanmıyorum, araştırabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Only Paranoia -- 11 Temmuz 2013; 2:47:44 >
  • alkışlamak zeka geriliği mi yapıyormuş?
  • Zeka geriliği yaptığı doğru değil.Ama çok sık yaparsan dikkat dağınıklığı ve unutkanlık yapar.Yaptığın işi en azından 3 günde 1 yaparsan pek problem olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiqT

Kendi konumdan salağa yatan arkadaşı kovuyorum senide kovuyorum

Hayir ben istifa ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe yapay zeka
    2 yıl önce açıldı
    Unity3d Yapay Zeka Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Oda bunu biliyoda salağa yatıyo işte

• Kim yatıyomuş salakla beyler salak kimmiş ben anlamadım
  • Coni amcamız gerizekalı o zaman beyler

• Evet adminler her şeye uyarı - ban atmaya çok meraklı nasıl olsa zevk alıyorlar huşuğ duyuyorlar her şey olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Crouch

Evet adminler her şeye uyarı - ban atmaya çok meraklı nasıl olsa zevk alıyorlar huşuğ duyuyorlar her şey olabilir

Sildim bende ne olur ne olmaz bu aralar dediğin gibi zevkine uyarı ve ya atanlar var

• Kekemelik var diye zeka geriliğinden şüphelendi ailem, bu yüzden psikayriste gitmiştim ege üniversitesinde. Neyse ki 128 iq biçtiler,zeki çıktım ordan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 11 Temmuz 2013; 4:20:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

quote:

Kendi konumdan salağa yatan arkadaşı kovuyorum senide kovuyorum

Hayir ben istifa ediyorum.

8 senedir bu forumdayım ilk kez böyle bir şey görüyorum iyi güldüm lan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: High.Hopes*

Kekemelik var diye zeka geriliğinden şüphelendi ailem, bu yüzden psikayriste gitmiştim ege üniversitesinde. Neyse ki 128 iq biçtiler,zeki çıktım ordan .

Bende gitmek istiyorum hocam ama burda rehperlik araştırma var hangi belgeler gerekli bilmem ücretlimidir acaba

Gitmek istemekle o işi yapamazsın kamu hastanelerinde. Ben 10 yaşındayken davranış bozukluğu ve kekemelik raporlarıyla iq testi yapmıştı doktor .Şimdiki prosedür nasıldır bilemem ancak ; özel yerlerde parayı basıp uygun bir psikiyatriste iq ölçümü yaptırabilirsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 11 Temmuz 2013; 4:32:07 >

• quote:

Ölçtürmek için numaramı yapsam ne yapsam

6 yıl tıp okumuş üstüne uzmanlık yapmış adam senin içini dışını bilir , o numara fos olur Dediğim gibi iq ölçümünü zevkine özel hastanelerde yaptılabilirsin ama devlet senin gibi maceracıları pek takmıyor İQ ölçümü psikiyatristlerin belirli bir yöntem sonucu oluşturdukları bir karar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 11 Temmuz 2013; 4:49:55 >

• Beyler bi durum mu var.

• quote:

Etrafta söylendiği üzere fazla yapımı zeka geriliği ve unutkanlığa sebep oluyormuş peki bırakılırsa unutkanlık dikkatsizlik sorunu ortadan kalkarmı

tam olarak zeka geriligi degilde unutkanlik yaptigi dogrudur %100 denendi ve calisiyor istersen uroloji yada norolojiyede sorabilirsin derslerinin dusmesini istemiyorsan birakmalisin hem ramazandayiz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: High.Hopes*

quote:

Ölçtürmek için numaramı yapsam ne yapsam

6 yıl tıp okumuş üstüne uzmanlık yapmış adam senin içini dışını bilir , o numara fos olur Dediğim gibi iq ölçümünü zevkine özel hastanelerde yaptılabilirsin ama devlet senin gibi maceracıları pek takmıyor

Dostum neden iq olayına bu kadar taktın ki onu anlamadım ? Normal düşünebiliyorsan,istikrarlı kararlar veriyorsan zeka konusunda sıkıntın yok . Psikiyatriste sıkıntılı insanlar gider çoğunlukla . Bana ortalama üstü kavrama teşhisi konmuştu ama 11 yaşından 18 yaşıma kadar ilaç kullandım.Yan etkilerini de gösterdi boyum uzamadı 1.70 de tıkandım kaldım . 16 yaşımdan beri boyum uzamadı arkadaş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 11 Temmuz 2013; 4:58:30 >

• NiqT N kullanıcısına yanıt
    #diren pipi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.