Şimdi Ara

Zeka Geliştirmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
12
Favori
2.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bana bildiğiniz zekayı geliştirmek , daha iyi yapmak için neler yapmak gerekir oyun,aktivate vb

• zeka oyunlari oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

zeka oyunlari oyna
    kitap oku, uykunu düzene sok, sağlıklı beslen, michael scotfieldi idolün yap
  • Zeka kavrami bence goreceli bir kavramdir.Kimine gore agzi iyi laf yapan zekidir kimine gore sorunlara pratik cevaplar uretebilen kisi zekidir.Temellendirme yaparsak ikisinede sahip olmak bol bol okumaktan geciyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyperia47 kullanıcısına yanıt
    hmm evet güzel bir yorum yapmıssın katılıyorum fakat öncelikli olan sorunlara pratik çözüm bulmak yani dezavantajı avantaja yada aleyhine olanı leyhine cevirme olayı anlatabiliyor muyum? hani problemlere çözüm bulurum çok şükür ama iyiyi daha iyi yapmak olur ya hani işte benimki o misal.
  • Usta michael scotfieldin yazdım google prison breakdaki adam cıktı gerçi diziyi hiç izlemedim ama o galiba supernaturalda var ikisini de izlemedim bu hapishaneden kacmak icin plan yapıyorlarmıs galiba o adamı ideolün yap derken ordaki kıvrak zekayı ve pratik çözüm bulmayı kavra demek istiyorsun yanılıyor muyum? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-73A8A7D1E

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Önerilerim:
    - En fazla 7 saat uyu.
    - Düzenli spor yap.
    - Sabah uyanınca kafein tüket.
    - Multivitamin kullan.
    - Balık yağı kullan.
    - Matematik kitabı al. oku, öğren, testler çöz.
    - Kendi alanımda örnek vermek isterim ki, programcılıkla uğraşıp, programlar geliştirerek beyin jimnastiği yapabilirsin.
    - Yabancı dil öğren.

Bunları eksiksiz yaparsan 1 yıl içinde etkilerini görmeye başlarsın. Ama en önemlisi 12 saat filan uyuyosan hiç zeka arttırma işlerine girişme, uyu girsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yapay zeka hakkında
    20 yıl önce açıldı
    Unity3d Yapay Zeka Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Hacettepe yapay zeka
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptex1915

Usta michael scotfieldin yazdım google prison breakdaki adam cıktı gerçi diziyi hiç izlemedim ama o galiba supernaturalda var ikisini de izlemedim bu hapishaneden kacmak icin plan yapıyorlarmıs galiba o adamı ideolün yap derken ordaki kıvrak zekayı ve pratik çözüm bulmayı kavra demek istiyorsun yanılıyor muyum? :D

Aynen. izle diziyi süperdir. ne demek istediğimi de anlarsın
  • quote:

hmm evet güzel bir yorum yapmıssın katılıyorum fakat öncelikli olan sorunlara pratik çözüm bulmak yani dezavantajı avantaja yada aleyhine olanı leyhine cevirme olayı anlatabiliyor muyum? hani problemlere çözüm bulurum çok şükür ama iyiyi daha iyi yapmak olur ya hani işte benimki o misal.

Portal oyna.

• Niye 12 saat uyuyunca ne oluyor ki? programcılık olmaz da diğerleri güzel özellikle yabancı dil öğrenme :)
  • aeigis41 kullanıcısına yanıt
    Portal zeka oyunu mu bilmiyordum bak. Fakat sürekliliği var mı portalın belli bir noktadan sonra biter aga o.
  • Türkçe olanları var mı bu oyunların :) İngilizceyi iyi derecede bilmek gerekiyor mu?
  • quote:

Türkçe olanları var mı bu oyunların :) İngilizceyi iyi derecede bilmek gerekiyor mu?
    Zaten sürekli beyin geliştiren birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeigis41 -- 24 Haziran 2013; 23:31:36 >
  • Yabancı dil öğren .

• Kardeşim kusura bakmada Türkçe kadar zengin bir dil yok.Anlatımın bozuk :) iki defa okudum da anca anladım.Doğrusu " Türkçe bu kadar bilimsel , gelişmiş sistem ile yapılmış değil , bunun için de tıkandıkça google translate bakarak işini görebilirsin. " olacaktı bilmişlik taslıyor gibi olmasın yanlış anlama :) hele fazla istemediğini İngilizce görmüşsündür ne demek hala anlamadım fazla istemediğim ne ? sen google translate ile başba bir dilde yazıp onu Türkçeye çevirip buraya mı yazdın Allah aşkına ? :D Aragorn haber yolladı bu arada hayaletler ile anlaşmış Mordor çöküşüne az kalmış. :D ( Ortamı birazcık neşelendiriyim dedim ) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptex1915 -- 25 Haziran 2013; 0:08:33 >
  • aeigis41 kullanıcısına yanıt
    Sudoku , satranç , facebookdaki brain budies bunlar sürekli değil mi? ben buraya herkesin görüşünü almak ve yeni şeyler öğrenmek için konu açtım. Sürekli geliştiren şeyler elbette daha vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptex1915 -- 25 Haziran 2013; 0:13:01 >
  • arjina kullanıcısına yanıt
    Sağol,aklımda var. Sence hangi dil iyi olur? İngilizce deme İngilizceye merakım yok belki ilerde olabilir.:)
  • rubik küp çöz sol elle yazmayı öğren,10 parmak öğren

• Hahaha iftar yapıyorlar D: güzelmiş eyvAllah. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Obito

kitap oku, uykunu düzene sok, sağlıklı beslen, michael scotfieldi idolün yap

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.