Şimdi Ara

Zeitnot en iyisidir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tumble

quote:

Orijinalden alıntı: LaMorel

Oyun sadece Taikki'nin uselesslığına bakıyo bence. Şu BJK'ye bi Rawbin çok iyi gider.

Rawbinin şampiyon havuzu çok dar, ama en iyi jungler trde
    Gragas, Rek'Sai, Jarvan IV
    Gragası banla, reksaiyi kendine al, j4 ü oynasın. j4le latede iş yapamıyor geri düşerlerse oyunda.

Ya dar mar TR serverının tartışmasız en iyi junglerı. Ama dediğin gibi biraz genişletmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn13579

quote:

Orijinalden alıntı: LaMorel

Oyun sadece Taikki'nin uselesslığına bakıyo bence. Şu BJK'ye bi Rawbin çok iyi gider.

Sadece Taikki değil hepsinin formu düşmüş gibi . Ezreal banlanmış olsa 3-0 bitmişti .

Evet Thaldrin'in de eski formundan çok uzakta olduğunu gördüm. Takımda yüksek ihtimal iletişim eksikliği olmuş.
  • Thaldrin gurd gittikten sonra iletişim sorunu yaşadığını düşünüyorum o en iyi theo ile anlaşır ve taikki ile hiç anlaşamıyorlar bariz ortada bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dp yi tutuyorum ama holyphoenix şuan daha iyi zeitnot iyi bir oyuncu fakat çok çabuk tilt olup saçma sapan pozisyon hataları yapıyor,eğer günündeyse muazzam oynayabiliyor bu yüzden dengesiz fakat holyphoenix herzaman stabil bir performans sergiliyor keşke holy dpde olsa
  • BJKnin eski kadrosu daha iyiydi.
  • Holyphoenix abim daha iyi beşiktaşta bugün holy olsa sonuç farklı olurdu
  • zeitnot + auspexa = rekkles oluyor arkadaşlar hep adcler arasında arka planda kalan zeitnot auspexa etkisiyle ile birlikte bir rekkles potansiyeli oluşturuyorsa demekki auspexa o kadar iyi bir koç

helal sana be türkiyenin leviathanı dhnin gururu

rekkles konusunda ben ciddiyim cs miktarları ve kdalar herşeyi gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nycha -- 9 Ağustos 2015; 2:06:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • holy > all
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

holy > all

• quote:

Orijinalden alıntı: newkidsnitroo

Zeitnot en iyi diyenin beyninden şüphe ederim.En yetenekli adcarry'ler holy ve nardeusdur.

Dp Feriti Alsa Adc`ye wtcNn>Nardeus diyeceksiniz :D

• Zeitnot iyidir hojdir ama bane na?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

bu arada niye ezreal banlamıyorlar anlamadım :d

5.13 yamasında en güçlü hero ezdi niye banlanmadı anlamadım helede naru o kadar çalışmışken

• quote:

Orijinalden alıntı: ssungur33

quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

bu arada niye ezreal banlamıyorlar anlamadım :d

5.13 yamasında en güçlü hero ezdi niye banlanmadı anlamadım helede naru o kadar çalışmışken

işte onun cevabını anlayamadım bende. herif ezreali maini yapmıştı neredeyse. bjk ezreal almıştı kazanmıştı o derece yani her oyun banlanmalıydı bence aşırı dengesizlik getirdi oyuna.
  • Hala op ama lcsden biri oynamadıgı sürece kimse oynamaz.Bariyer yada heal alcaksın,wave clear istersen çarp alıp mor alanı alırsın tek eksigi artık büyü hasarına çevrilmeyecek attıgın damage ama yine aynı damage'i vuracaksın.Ez'in ap ratiolarına güzel bir nerf lazım.
  • Panda

• quote:

Orijinalden alıntı: Dertli Genç

dp yi tutuyorum ama holyphoenix şuan daha iyi zeitnot iyi bir oyuncu fakat çok çabuk tilt olup saçma sapan pozisyon hataları yapıyor,eğer günündeyse muazzam oynayabiliyor bu yüzden dengesiz fakat holyphoenix herzaman stabil bir performans sergiliyor keşke holy dpde olsa

Aynen kardeşim dediklerine Katılıyorum. Hatta holy hep bi alt seviye suplar ile oynadı. Rydle ile oynama imkanı olsaydı fark yaratırdı bot lane de. eğer bu takım world hayali kuruyorsa bot lane holy Rydle Olmalı. Hatta wildcard a bu tecrübeye sahip bot lane yok. Bakın yetenek demiyorum Tecrübe diyorum. Yoksa iş yeteneğe kalsa ohm ravelius muydu o saçı uzun çocuk. Yetenek işte o dur.

• Taikikinin tek kötu tarafı aldığı herolarla oyun tarzı uyuşmuyor abi. Reksai aldın Nidalee aldın e peki early pressure nerede ? Bu herolarla latede iş yapamazsın o yuzden earlyde baskı kurup karşı takımı çökerteceksin. En azından theokoles late game herosu nunu vs. alıyordu takıma çok faydalı oluyordu. Taikikinin yaptığı hiç takım oyunu değildi bence. Birde bu adamların hepsi challenger değil mi ? Bunlar bir araya gelince nasıl bronzlar gibi takım oyunu yapıyorlar ? Son oyunda Narunun snowball olmasını engelleyemediler hepsi tek tek gidip öldu aga şaka gibi geçen seneki bjk ile bu bjknin gram benzer bi tarafı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlostaRiven

Hala op ama lcsden biri oynamadıgı sürece kimse oynamaz.Bariyer yada heal alcaksın,wave clear istersen çarp alıp mor alanı alırsın tek eksigi artık büyü hasarına çevrilmeyecek attıgın damage ama yine aynı damage'i vuracaksın.Ez'in ap ratiolarına güzel bir nerf lazım.

Mid lanede ap trisi nasıl bitirdilerse ap ezde bitecek yakında ap oranı düşebilir yada direk cd ile işi hallederler

• İdare eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Jayce

İdare eder.

iyi post kastın ha sayemde
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.