Şimdi Ara

Zeitnot DP transferi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fabFabulous DP'ye tekrar dönse DP daha iyi bir takım olurdu aslında. Çünkü geçtiğimiz sezona baktığımız zaman fabFabulous Elwind'e göre daha iyi performans gösterdi bana göre. HolyPhoenix'e gelirsek yine kişisel yorumum, bana göre TR'nin en iyi ADC'si değil. Daha önce de söylemiştim Zeitnot'un HolyPhoenix'ten aşağı kalır bir yanı olduğunu düşünmüyorum. Burada oyunculuğunu kötülemedim. Oyuncu olarak evet HolyPhoenix iyi bir oyuncu ama denildiği gibi TR'nin en iyisi değil bence. Kişilik olarak da maalesef iyi olduğunu düşünmüyorum. Ama yedeğe çekildiyse(!) muhtemelen başka bir takıma gidecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 18 Nisan 2015; 20:41:20 >
  • Holyphoenix den daha iyisini Türkiye de bulamazlar gereksiz değişiklik , ama ben Anıl ın kendi istediğini düşünüyorum yoksa yedeğe çekmezler onu
  • Bana kalirsa zergting daha ciddi oynarsa trnin en iyi 3 support oyuncusundan biridir .

Ayrıca elwinde laf atmamak gerek adamin ezildiğini maci sattığını hatırlamıyorum . Ki dp hwa serisinde naru ile maci taşıyan adamdı.

Fab ne yapacak onu cok merak ediyorum . Bi basına kaldı hwada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbangem

Bana kalirsa zergting daha ciddi oynarsa trnin en iyi 3 support oyuncusundan biridir .

Ayrıca elwinde laf atmamak gerek adamin ezildiğini maci sattığını hatırlamıyorum . Ki dp hwa serisinde naru ile maci taşıyan adamdı.

Fab ne yapacak onu cok merak ediyorum . Bi basına kaldı hwada

Elwind low.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.