Şimdi Ara

Zeitgeist.Addendum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • sinema bölümünede yazdım ancak kimse olmadığı için burda soruyorum, bu belgeselide mutlaka izlemelisiniz dostlar,

şimdi sorum bu belgeseli izleyenlere! sizlerle bu konuyu tartışmak istiyorum

izledim herşey tamam herşey mantıklı, hepsine katılıyorum ancak çoook soru işareti var,

- 6,7milyar nasıl olcakta idare edilecek?,
    - bir kral ve bir prensle, sokaktaki adamı nasıl bir arada yaşayacak?
    - farklı kültürler nasıl kaynaşak?
    - bir yol gösteren,ve idareci olmıcakmı?
    - herkez yatarsa, ki doğal olarak yatmak isticek, bu teknolojiyi ve makinalarını kimler yönetecek, eğer bunlar kendi kendini yönetirse iş çığırından çıkmazmı?
    - hiç kimse meslek sahibi olmazsa, ki olmak istemicek, benim dişimi kim çekicek?
    - bu kadar boş vakitte ne yapıcaz? hep araştırıp, uzayımı keşfedicez? ya sonra?
    - yargı olgusu nasıl işlicek? illaki dengesiz insanlar olacak onları kim yönetecek, yada yönetmek isticek?

BUNLAR GİBİ BİR SÜRÜ SORU SORABİLİRİM!

belgeseldeki herşeye katılıyorum, ve bu devrimin yapılması çok isterim, ancak din konusunda islam dini birçok şeye açıklık getirmiştir,mantıklı cevaplar vermiştir, bunlar nasıl açıklanacak, bu devrime göre herşey iyi olursa dinin hiç bir anlamı kalmıyo, ama islam dininde herşey anlamlı ve mantıklı, ayrıca teknoloji ve bilimi, sonuna kadar kullanılmasının önünü açan bir din vs.vs.vs daha yüzlerce soru kafamda sizler nediyosunuz dostlar yoksa ben kafayımı yedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay KospiR -- 7 Aralık 2008; 23:50:39 >

• bu kadar boş vakitte ne yapıcaz? hep araştırıp, uzayımı keşfedicez? ya sonra?

bol bol sevişip kafa çekeceğiz,örnekleri mevcut

Bence belgeseli bir daha izle,biraz da onunla alakalı kitap vs oku.Ana fikri anlamak biraz zor.Dediğin soruların cevabı -izm le biten birçok akımda var.Sadece hepsi toplu şekilde değil.O yüzden neyi bilip neyi bilmediğini tam bilmeden buna cevap vermek çok zor.
  • ben dine inanıyorum ama Allah herkese adil davranmıyor. Ben 3 oda 1 salon evde yaşıyorum a benim yaşımda başka biri belki 3 banyolu bir evde yaşıyor. belki başka bir çocuk bu kurban bayramında aç ve soğuk bir evde yaşıyor.
    aç cocuklar var buz gibi evlerde yaşayan o cocuk en sonunda hırsızlık yapacak. yapmaması için sebep yok.karnını doyurmak hayatını bir şekilde yaşamak zorunda. belki gün gelecek uçmak hayatın zorluklarından biraz uzaklaşmak için bali çekecek. yapmak zorunda. bunlar günah da olsa bu hayatı o cocuga veren Allah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 8 Aralık 2008; 13:36:25 >

University of Illinois at Urbana-Champaign (Computer Science)
  • düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamadım, komizimimi savunuyorlar desem, oda değil, yani nasıl herkez eşit olacak, gerçekten kavramak çok zor, ama belgeselde anlatılanlarda, bi okadardar mantıklı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.