Şimdi Ara

Zehirli iğneyi nereden bulabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık dayanacak gücüm kalmadı. Hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor. Uzun bir süre intiharı düşünmüştüm zaten. Beni mutlu edecek hiçbir şey yok. Yaşım 21 ergenlik olarak algılamayın lütfen.

Başarısız bir insanım. Ortalama bir devlet üniversitesinde hukuk okuyorum. Sayısalcıydım, ilk sene pek çalışmadım devlette hukuk olmuyordu. Mezuna kaldım, ygs iyi geldi lys'de düşürdüm. Eczacılık falan tutuyordu ama yazmadım. Sonra okulda hiç arkadaş edinemedim, orada da kızlar tarafından sürekli reddedildim. Üniversite 1. sınıftayken ygs'ye tekrar girdim, hiç çalışmadan öylesine. Üniversite 2.sınıfken okula hiç gitmedim tekrar hazırlandım. Ygs 1. sınıfken girdiğimden daha kötü geldi okula devam etme kararı aldım. O kadar da kötü değildi o dönemler, hiç üzülmemiştim garip bir şekilde.

Şuan üniversite 3. sınıfım. Aslında beni mutsuz eden şeyin kızlar tarafından reddedilmek vs. olmadığını anladım. Beni mutsuz eden şey başarısız bir insan olmak. Keşke az bir şey zeki olsaydım be. Hayat hiçbir şekilde yüzüme gülmedi. Yaşasam ne olacak ki? Ne değişecek? Güzel bir şey mi olacak? Olmayacak.

Bende büyüklük sanrısı gibi bir şey var. Lisede kendimi ünlü biri olarak hayal ederdim. Geçen sene çok zengin biri olduğumu sanırdım. Başarıya aç bir insanım. Ama hiçbir şey olamadım.

Beni mutlu eden tek şey alkol, ona da babam kızıyor. Dün bağırdı, "büyük adamsın süper okulda okuyorsun ya iç" diye. Oysa başarısız olmamın en önemli sebebi annemle onun zekasının yeterli olmaması. Kendisi lise mezunu. Zeki olmadığını ve başarısız olduğunu kabullenmek yerine suçu ailesine atmayı tercih ediyor. Sürekli yüzüme "sana sağlanan imkanlar bana sağlansaydı mühendis doktor olurdum" diyor.

Kendimi mesleğime adayarak mutlu olabilirdim ama kendimi mesleğe adayacak bir şey göremiyorum. Tıp yada mühendislik okusam (9 eylül, ege falan tutuyordu yazmadım) kendimi mesleğe adayacak bir şeyler görürdüm. Sınav haftasından 1 ay önce ders çalışmaya başladım odaklandım ama sınavlar da istediğim gibi geçmedi. Yapamıyorum bunu bile.

Zaten dezavantajlı başladığım bir hayatı devam ettirmenin bir anlamı yok bence. Sürekli aşağı atlamayı düşünüyorum ama sakat kalırsam diye çok korkuyorum. Uzaktan bir tanıdığım doktor, ondan istesem zehirli iğne bulur mu bana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91973A2D5 -- 25 Kasım 2017; 13:28:58 >

• çok düşünüyorsun hacı. gerek yok. bunlar ilerde geçecek. sadece sende oluyor sanma. her insan bunları yaşıyor görüyor. fazla umursamışsın olanları. koy g.tüne rahvan gitsin. sevgilisi olmayan tek insan sen değilsin. reddedilen tek sen değilsin. asosyal tek sen değilsin. ama hukuk okuyan %10 luk bir dilimdesin. baban annen okumamış olabilir bu onların bilmediği anlamına gelmez. o yüzden boşver kardeşim boşver. zehirli iğne arayacağına aç doğalgazı uyurken sabaha yoksun zaten.
  • sleepydragon S kullanıcısına yanıt
    Merkezi sistem hocam bizimki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüp al.
  • sleepydragon S kullanıcısına yanıt
    Uğraşamam. Babamın teyzesinin kızının eşi doktor. Ondan rica etsem iğneyi nereden bulacağımı falan söyler mi? En son 10 yaşımda falan gördüm adamı.

• kendimi gördüm. lakin benim arkadaş çevremin olmasına rağmen benzer durumdayım. güzel bir kız arkadaş bulsaydık bu durumda olmazdık.
  • bulamazsın, ayrıca son ihtimali denemek için daha yaşın çok küçük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 25 Kasım 2017; 22:35:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son ihtimal ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolu

1.5 saat önce Starbucks'da oturuyordum. Göğüs dekolteli bir kızla göz göze geldim. Hemen bir triplere girdi göğüs dekoltesini kapadı bakmamıştım bile o an. Sonra hiç bakmadı bile bana, ben de memelerine baktım tam arasına attırmalıktı ahahahah.

Geçen sene fak.daki kızlar o çocuk beni de face'den insta'dan rahatsız etti diyormuş. Yakışıklı olsaydım övüne övüne anlatırlardı.

Tek istediğim kızlar tarafından sevmek ve sevilmekti. Her defasında bu sefer olacak dedim ama hep reddedildim. İleride bana yazan ilk kadınla evlenirim. Zahmetsiz seks işte. Bir şey hissetmem zaten.

aynen ben de sürekli reddediliyorum da kimse şu çocuk beni rahatsız ediyor demedi. Benim suratıma bakmayan, soğuk atan kızlar ortalama üstü erkeklerin dibine düşüyor.

• Ben en son 6 ay önce reddedildim. Günlüğüme bakıyordum demin, o kıza baya sövmüşüm. Fakültedeki bir alt dönem 1.85m boyunda kız var ona yürümeyi düşünüyordum da vazgeçtim. Onun yarı boyundaki kızlardan ret yedim o neden kabul etsin?

• quote:

Ben en son 6 ay önce reddedildim. Günlüğüme bakıyordum demin, o kıza baya sövmüşüm. Fakültedeki bir alt dönem 1.85m boyunda kız var ona yürümeyi düşünüyordum da vazgeçtim. Onun yarı boyundaki kızlardan ret yedim o neden kabul etsin?

185 boyunda kız mı olur?

valla ben son 3 ayda 5 kere reddedildim, iyice arsızlık oldu. bir süre kimseye, bariz pas vermedikçe yürümem. anlamıyorum ki niye sürekli ret yediğim,. tipsizim diyorum ama benden kötüler de buluyor.

• kardeşim yaşın daha çok küçük ben 29 yaşındayım ne doğru düzgün bir iş neden eş bulabildim üniversite desen hal getire ya ben ne yapim ha sen söyle ???
  • Bir tavsiye kendini asla çirkin görme suçu sürekli kızlara at. Böylesi daha acısız. Kendine olan saygını kaybetmezsin.

Hayatımda aynı ortamda bulunduğum en uzun kız. Lisedeyken reddeden kız vardı benim boyumda (o zamanki tam boyumu hatırlamıyorum ama 2 cm uzadım desek 178) 2 alt dönem, benle kısa diye dalga geçmişti arkamdan. Aynı boydaydık gerizekalıyla ama bana velet diyorsun ama senden uzun olduğumun farkında değilsin galiba demişti mesajlaşırken. Ben de afferim boyunla sidik yarıştırıyorsun demiştim.

• GND_ G kullanıcısına yanıt
    Hocam bol bol sayısal loto milli piyango falan oynayın.

• quote:

Bir tavsiye kendini asla çirkin görme suçu sürekli kızlara at. Böylesi daha acısız. Kendine olan saygını kaybetmezsin.

Hayatımda aynı ortamda bulunduğum en uzun kız. Lisedeyken reddeden kız vardı benim boyumda (o zamanki tam boyumu hatırlamıyorum ama 2 cm uzadım desek 178) 2 alt dönem, benle kısa diye dalga geçmişti arkamdan. Aynı boydaydık gerizekalıyla ama bana velet diyorsun ama senden uzun olduğumun farkında değilsin galiba demişti mesajlaşırken. Ben de afferim boyunla sidik yarıştırıyorsun demiştim.

kendime saygım mı kaldı? benim yürüdüğüm en uzun kız 1.70 boyundadır. daha uzunlara yemiyor. (183'üm)

• Sen arabam olmadığı için kendimden utanıyorum konuları açan adam değil misin ? Ya hakkaten psikolojik sorunlarin var ya da burda insanlarla eğleniyorsun .

• quote:

Orijinalden alıntı: hetşat

Sen arabam olmadığı için kendimden utanıyorum konuları açan adam değil misin ? Ya hakkaten psikolojik sorunlarin var ya da burda insanlarla eğleniyorsun .

Evet ama eskisi kadar kafaya takmıyorum. Tezgahtarlık yaptığım günler baya takmıştım kafaya. Şuan sorun yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hetşat

Sen arabam olmadığı için kendimden utanıyorum konuları açan adam değil misin ? Ya hakkaten psikolojik sorunlarin var ya da burda insanlarla eğleniyorsun .

Evet ama eskisi kadar kafaya takmıyorum. Tezgahtarlık yaptığım günler baya takmıştım kafaya. Şuan sorun yok.

"Şuan sorun yok."

--konu başlığı "nerden zehirli iğne bulabilirim?"

• Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    Arabayı kafaya takmıyorum dedim.

bsg artık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.