Beyler, şuradaki konum (http://forum.donanimhaber.com/m_87330304/f_//tm.htm#87449287 ) gereği diyetteyim, Ara öğün olarak süt içtim 1 bardak protein açısından, akşam yemeği olarak (saat 6 gibi) ton balığı yemeyi düşünüyorum, sizce birşey olur mu? ton balığı superfresh ve bilirsiniz ton balıkları derinlerde bulunduğu için içinde ağır metaller ve civa oranı diğer balıklara göre yüksek o yüzden korkuyorum biraz ? bir de son kullanma tarihi 2018 yazıyor...
beyler bi cevap verin.
quote:
Orijinalden alıntı: Tech-
balık taze olduktan sonra bir sorun olmaz
hocam konserve balık, raf ömrü 2018`e kadar, şimdi bunun taze olup olmadığını nereden anlayacam ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TURKISHBOSS
quote:
balık taze olduktan sonra bir sorun olmaz
hocam konserve balık, raf ömrü 2018`e kadar, şimdi bunun taze olup olmadığını nereden anlayacam ?
Civa var fazla yemeyin diyorlar ama bilmiyorum. Ben de ton balığını çokça yerim. Genelde dardenel kullanıyorum. Pınar da fena değil. Yağını süzdürdükten sonra kilo bakımından fazla bir sorun yaşamazsın, Tazedir o merak etme
hocam benim ki pınar değil superfresh ?
quote:
iyidir hocam onun da tadı tuzu, ''Denemiştim'' yiyin bence bir sorun olmaz ''tavsiyem'' konservenin içindeki yağı süzdükten sonra az birşey pul biber ve limon sıkıp ta denemelisiniz. ben genelde Öyle yapıyorum
limon sıkıyorum zaten, yağınıda süzüyorum birazdan pul biber ide denerim :) birde şu konserve açmayı hep elime yüzüme bulaştırıyorum yok mu bir püf noktası
bi şey olmaz. canım çekti
Balık bayatsa muhtemelen zehirlenirsin.Taze ise problem yok fakat konserve balğın bayat veya taze olduğunu anlayamazsın.
yaşıyorum beyler sorun yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme