Şimdi Ara

Kilo verme günlüğüm (herşeyi değiştirecek adım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
3
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISHBOSS -- 5 Şubat 2014; 18:50:47 >

• Boyum 1,83 kilom 96,6 şuan. Aynıyız yani

Geçen hafta 98 di. 2011 kasımda 114,5

Bayadır bırakmıştım bende tekrar başladım gecen hafta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTech -- 1 Şubat 2014; 10:30:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sabah protein ağırlıklı: yağsız peynir süt, haşlanmış yumurta, az miktar zeytin, veya bulursan yağsız jambon ürünlerde olur.

Öğlen sulu yemek olur. Yahut yağsız kızartma et veya tavuk. Yemekte patates olmasa güzel olur.

Hamurişi, yağlı yiyeceklerden kaç. Çorba çok içme günde 1 veya az miktar 2 öğün. Bol miktarda su. 2 derler 3 lt iç. Zararıyok faydası var.

Akşam salata veya az miktar sulu yemek yahut yine tavuk haşlama yiyebilirsin. Bu öğünlerden birinde bir dilim buğday ekmeği olabilir.

Benim beslenmem bu şekilde oldukça günlükte spor yaparsam veriyorum kilo. Yaşam şeklinde değişiklikte hareket katman demek hayata. Eve otobüsle gidiyorsan 2 durak önce in yürü gibi. Veya ev yarım saat mesafe ise hiç araç kullanma direk yürü. Asansör kullanma merdiven in çık gibi. Seni yoracağını düşündüğünden üşenip yapmadığın ne varsa yap

Başarılar sana. Ben 88e kadar zorlayacağım. Benim vücut ağır zaten 70 lere inmem iskelete dönmem demek :))

İphone kullanıyorsan birde program var önerebilirim yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTech -- 1 Şubat 2014; 10:40:52 >

• TURKISHBOSS kullanıcısına yanıt
    koşu ve güzel hazırlanmış bir diyet işini görür.diyet için doktora başvur bence.200 gram kadar protein alman gerekli günlük.tavuk göğüsü ton balığı ve beyaz/kaşar peynir sana yardımcı olur.şeekri ve tuzu kes.zaten hememn farke dilir.arkadaşım 1 ayda 8 kliloya yakın verdi.yaptığı 1 saat kardiyo ve tuz-şeker-ekmeği kesmek oldu.vücuttaki fazla su atılınca enerji harcaman gerekecek.hafiten ağırlık çalışmalarına başalrsın.
  • 15 tatilden dönünce başta kendim ve eşim olmak üzere diyet ve yaşam koçluğu yapıp,kendim ve sevdiklerime sağlık kazandırmaya karar verdim.Diyet ve spor konusunda epey araştırma yaptım.Artık harekete geçme vakti geldiğini düşünüyorum.Tatil dönüşü kilo verme ve sarkmama konusunda yardımlaşıp,ortak hareket edebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: TURKISHBOSS

Beyler konuyu editledim, nasıl program sağlık açısından ve kilo verme açısından bir değerlendirirseniz sevinirim.

Dayi ramazanda bende kardiyo yapcam guzel sonuc alirsam yazarim

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Beyler konuyu editledim, nasıl program sağlık açısından ve kilo verme açısından bir değerlendirirseniz sevinirim.

Dayi ramazanda bende kardiyo yapcam guzel sonuc alirsam yazarim

program hakkında ne düşünüyorsun iyi mi?

Hergun kosma 1gun dinlen

19 dan sonra yememen çok iyi olur. Sabah ekmeği 1 dilime düşür derim.

Meyve bir gün atlayarak yalnızca 1 adet ye maksimum.

Hergün koşacaksan yazdıkların zaten yeterli aslında. Sporcular yemekten önce sporu tavsiye eder. Sen sonra yapacaksan en az 1 saat bekle. Tıkanmazsın.

Bugün bu sabah tartılmıştım 96,6 ve dediğim gibi boy 1,83 bakalım 1 aya ne kadar vereceğiz takiptesin

Orijinalden alıntı: RUSSHEL

Kilo vermek isteyen arkadaşlar koşmasın lütfen koşmayın tempolu hızlı birşekilde yürüyün koşmak vücudunuzu korur hızlı yürümek yağlarınızı yakar

Hocam koşmak veya yürümenin değiştirdiği tek şey nabız. Nabzın durumuna görede yağ yakım hızı artar azalır. Yaşa göre bazısı yürüse yeter bazısı koşmalı yanlış mıyım?

Birde dalgalı koşu var interval, hız sürekli değişiyor koşuda. Bunun daha daha faydalı olduğu söylenir mesela.

Açıkcası bu mevzu benimde kafamı karıştıran mevzulardan. Diğeride yemekten önce yada sonra yapılan spor....

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_29199707/tm.htm][color=
  • Ben birkaç cümle yazayım ister uygula istersen salla.110 küsürden 97'ye düştüm(şuan 97'yim,devam ediyor sporum ve diyetim,hedef 90).

-Koşma.Kilo fazlan zaten var,birde üstüne 1 saat koşacaksın.Dizlerini bitirirsin.Zaten %90 ihtimalle kondisyonun yetmez 1 saat koşmaya.

-Alman gereken protein miktarı vücut ağırlığının 1-1,5 katı arasında olmalı(kilo vermek istiyorsan tabii,kas kütlesi istiyorsan 1,5-2 katı).Bu durumda mesela benim protein ihtiyacım 97-145 gr.

-Sabah şekersiz çay içip kendine eziyet etme.İçme çayı.Toksin biriktirir.Eğer yapabiliyorsan benim dediğim kahvaltıyı yap.

2 tane haşlanmış yumurta(bir tanesinin sarısını yemesen iyi olur)

2-3 dilim kepekli ekmek.

Lor peyniri.

Protein ağırlıklı ve mümkün olduğunca yağsız.(bu kahvaltının benzerini yapıyorum)

-Haftalık sağlıklı kilo verme ölçüsü 1 kg'dir.EN FAZLA 2.Eğer haftada 2 den fazla kilo veriyorsan sana garanti veriyorum yağların yanında kas da kaybediyorsun.

-Ara öğünde muz tüketsen kafi.

-Belkide en önemli şeylerden biri.Akşam yatmadan 1-2 saat önce bir kupa limonlu yeşil çay.Faydaları saymakla bitmez.Kilo vermeye aşırı derecede yardım eder.

Haydi kolay gele.Sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin.

• Ayda 5 kilo iyidir ama o beslenmeyle mutlaka kas yakarsın.

1 gram kilo başına protein almalısın. Onun dışında protein kadar karbonhidratta önemli. Vücut karbonhidratı enerji kaynağı olarak kullanır, yeterince almazsan enerji için proteinleri kullanır.

Göz kararı vs ile diyet yapılmaz günlük kalorini 3 öğüne böl ona göre beslen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 2 Şubat 2014; 3:29:50 >

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Ayda 5 kilo iyidir ama o beslenmeyle mutlaka kas yakarsın.

1 gram kilo başına protein almalısın. Onun dışında protein kadar karbonhidratta önemli. Vücut karbonhidratı enerji kaynağı olarak kullanır, yeterince almazsın enerji için proteinleri kullanır.

Göz kararı vs ile diyet yapılmaz günlük kalorini 3 öğüne böl ona göre beslen.

Günlük 100 gram protein almam lazım, bunu her gün almak için evde her gün ayrı yemek hazırlatmam gerek, mümkün değil yani, onun dışında hazır yiyeceklerle nasıl olabilir bu? (peynir, süt, ton balığı, barbunya vs. gibi yiyeceklerle sağlayabilir miyim? )

Günde 400 gram tavuk yesen sadece, bütün protein ihtiyacını karşılıyor. At suya haşla gayet basit yani. Sabah kahvaltısında 50 gram peynir, 50 gram yulaf(sütle), 2 adet haşlanmış yumurta götür. Sabah kahvaltısı çok önemli o yüzden gerek yok o kadar kısmaya.

• Yeşilçayın nesi yararlı bilmediğimden soruyorum. Yeşil veya organik olan şeyler fazla abartılıyor sanki?

Dünyada barış doğru değil, acı yada zaman belirtisi yok
    Kırmızı, puantiyeli fular
  • quote:

Evet beyler 2014 Şubat 01 saat 02:23

Vücut ölçüleri;

Boy: 183 KG:96

Şimdi sormak istediğim spor salonuna gitmeden 4 ay içerisinde 20 kg vermek fakat sağlıklı vermek yani vücudu sarkıtmadan vermek mümkün mü?Spor olarak her gün 1 saat koşmayı düşünüyorum. Günde ne kadar protein almak lazım ki kastan gitmesin ? Ve nasıl almalıyız? Bilgili arkadaşların yorumlarına göre bir diyet listesi hazırlayıp uymayı düşünüyorum.

Edit; Beyler bugün alışveriş yaptım koşu için kaliteli bir spor ayakkabı, ton balığı, lor peyniri, kepekli ekmek aldım. Örnek diyet listem şu şekilde;

Sabah; Göz kararı lor peyniri, 3 dilim kepek ekmeği, şekersiz çay, salatalık, domates, 1 haşlanmış yumurta

Öğle; Ne yemek var ise ekmeksiz o tüketilecek, ekmek tüketmek yok, tercihen ton balığı yenilecek.

Akşam; Ne yemek var ise ondan ölçülü yenilecek.

Not; En geç akşam 19:00`dan sonra bir şey yok.

Not2; Akşamları havanın durumuna göre parkta 1 saat koşu.

Not3; Ara öğün düşünmüyorum ama arada 1 muz, 1 elma ve ya yoğurt tüketebilirim. Sabah kahvaltısı dışında da ekmek yok.

Not4; Notlar çok oldu ama kusra bakmayın aklıma geldikçe yazıyorum, birde arada yeşil çay içecem 2 kutu aldım yeşilçay her gün en az 1 bardak içmeyi düşünüyorum çok yararlı.

Merhaba.Sabah kahvaltısı için söyleyecek bir şey yok,3 dilim ekmek ilerde düşürülebilir,çayınız için aspartamlı tatlandırıcı kullanabilirsiniz.
    Saat 11 gibi kan şekeriniz düşebilir,yeşil çay yada muzlu süt tüketebilirsiniz.Dayanabiliyorsanız muzlu süt içmeyin.
    Aranız iyiyse öğlen sebze ağırlıklı beslenin.Önden çorba içmek sizi daha tok tutacaktır.Çorba-sebze-yoğurt şeklinde gidilebilir.
    Yine 16.00 gibi kan şekeriniz düşebilir...
    Akşam yemeğinde protein ağırlıklı beslenin.Tavuk salata,et salata,balık salata gibi.Koşu yerine uzun süreli yürüyüş yapmanız karbonhidrat stokları yerine yağ yakmanızı sağlayacak, açlık krizinin önüne geçecektir.Spordan hemen sonra elma yada muz yiyebilirsiniz.Öğün aralarınızın 4 saatten fazla olmasına dikkat edin.En az 8 bardak su içmeyi unutmayın.Haftada 1 öğün istediğinizi istediğiniz kadar yiyin.Her 2-3 kiloda bir kendinizi ödüllendirin.oyun almak,maça gitmek gibi.Kolay gelsin.

• Hadi bakalim takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Evet beyler 2014 Şubat 01 saat 02:23

Vücut ölçüleri;

Boy: 183 KG:96

Şimdi sormak istediğim spor salonuna gitmeden 4 ay içerisinde 20 kg vermek fakat sağlıklı vermek yani vücudu sarkıtmadan vermek mümkün mü?Spor olarak her gün 1 saat koşmayı düşünüyorum. Günde ne kadar protein almak lazım ki kastan gitmesin ? Ve nasıl almalıyız? Bilgili arkadaşların yorumlarına göre bir diyet listesi hazırlayıp uymayı düşünüyorum.

Edit; Beyler bugün alışveriş yaptım koşu için kaliteli bir spor ayakkabı, ton balığı, lor peyniri, kepekli ekmek aldım. Örnek diyet listem şu şekilde;

Sabah; Göz kararı lor peyniri, 3 dilim kepek ekmeği, şekersiz çay, salatalık, domates, 1 haşlanmış yumurta

Öğle; Ne yemek var ise ekmeksiz o tüketilecek, ekmek tüketmek yok, tercihen ton balığı yenilecek.

Akşam; Ne yemek var ise ondan ölçülü yenilecek.

Not; En geç akşam 19:00`dan sonra bir şey yok.

Not2; Akşamları havanın durumuna göre parkta 1 saat koşu.

Not3; Ara öğün düşünmüyorum ama arada 1 muz, 1 elma ve ya yoğurt tüketebilirim. Sabah kahvaltısı dışında da ekmek yok.

Not4; Notlar çok oldu ama kusra bakmayın aklıma geldikçe yazıyorum, birde arada yeşil çay içecem 2 kutu aldım yeşilçay her gün en az 1 bardak içmeyi düşünüyorum çok yararlı.

Benim bir diyet listem vardı DH araştır bulursun.
    Ben onu kullanıyorum şimdi 5 KG verdim 10 Günde. Hemde 0 Spor ile.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.